quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)Eccuk verde bizde yiyek heriBize de sobalı ev göstermişti emlakçı kıçımla gülmüştüm, fakirliğin alemi yok.
quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)Eccuk verde bizde yiyek herioff canım çekti be özledim eski günleri. afiyet olsun hocam
quote:Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti Bize de sobalı ev göstermişti emlakçı kıçımla gülmüştüm, fakirliğin alemi yok. HADİ GENE İYİSİN O ZAMAN
quote:Orijinalden alıntı: bozkurt58 off canım çekti be özledim eski günleri. afiyet olsun hocam sağol
quote:Orijinalden alıntı: liquidsky quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) Eccuk verde bizde yiyek heri çorumlumusun? Yok la. Teyzemin oğlu tokatliyim yanı ı am from tokat
quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) quote:Orijinalden alıntı: liquidsky quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) Eccuk verde bizde yiyek heri çorumlumusun? Yok la. Teyzemin oğlu tokatliyim yanı ı am from tokat çoruma gelirsen herkese tokatlıyım deme
quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) quote:Orijinalden alıntı: liquidsky quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) Eccuk verde bizde yiyek heri çorumlumusun? Yok la. Teyzemin oğlu tokatliyim yanı ı am from tokat ev arkadaşım çorumluda sürekli heri diyo
quote:Orijinalden alıntı: DayWalker7 quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) quote:Orijinalden alıntı: liquidsky quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) Eccuk verde bizde yiyek heri çorumlumusun? Yok la. Teyzemin oğlu tokatliyim yanı ı am from tokat çoruma gelirsen herkese tokatlıyım deme Nie teyzemin oğlu dayak mi yeruk
quote:Orijinalden alıntı: liquidskyquote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) quote:Orijinalden alıntı: liquidsky quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) Eccuk verde bizde yiyek heri çorumlumusun? Yok la. Teyzemin oğlu tokatliyim yanı ı am from tokat ev arkadaşım çorumluda sürekli heri diyo Alıntıları Göster Geçen arkadaş zehirlendi öldü sobadan dikkat edin.
quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) quote:Orijinalden alıntı: DayWalker7 quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) quote:Orijinalden alıntı: liquidsky quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) Eccuk verde bizde yiyek heri çorumlumusun? Yok la. Teyzemin oğlu tokatliyim yanı ı am from tokat çoruma gelirsen herkese tokatlıyım deme Nie teyzemin oğlu dayak mi yeruk koyu bi çorumspor taraftarına denk gelirsen anlarsın
quote:Orijinalden alıntı: liquidsky quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) quote:Orijinalden alıntı: liquidsky quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) Eccuk verde bizde yiyek heri çorumlumusun? Yok la. Teyzemin oğlu tokatliyim yanı ı am from tokat ev arkadaşım çorumluda sürekli heri diyo Ev arkadaşina selam soyle hemseriyiz bielr yerde
quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)quote:Orijinalden alıntı: liquidsky quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) quote:Orijinalden alıntı: liquidsky quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) Eccuk verde bizde yiyek heri çorumlumusun? Yok la. Teyzemin oğlu tokatliyim yanı ı am from tokat ev arkadaşım çorumluda sürekli heri diyo Ev arkadaşina selam soyle hemseriyiz bielr yerde Alıntıları Göster yerler parke ama evde hala soba var
quote:Orijinalden alıntı: DayWalker7 quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) quote:Orijinalden alıntı: DayWalker7 quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) quote:Orijinalden alıntı: liquidsky quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) Eccuk verde bizde yiyek heri çorumlumusun? Yok la. Teyzemin oğlu tokatliyim yanı ı am from tokat çoruma gelirsen herkese tokatlıyım deme Nie teyzemin oğlu dayak mi yeruk koyu bi çorumspor taraftarına denk gelirsen anlarsın Ben işimi bilirim gardas
quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)quote:Orijinalden alıntı: liquidsky quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) quote:Orijinalden alıntı: liquidsky quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) Eccuk verde bizde yiyek heri çorumlumusun? Yok la. Teyzemin oğlu tokatliyim yanı ı am from tokat ev arkadaşım çorumluda sürekli heri diyo Ev arkadaşina selam soyle hemseriyiz bielr yerde Alıntıları Göster Absenth falan bekliyodum ben.
quote:Orijinalden alıntı: Can ! Geçen arkadaş zehirlendi öldü sobadan dikkat edin. başın sağolsun kardeşimde şakası olmaz da söyleyiş biçimine güldüm
quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)quote:Orijinalden alıntı: liquidsky quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) quote:Orijinalden alıntı: liquidsky quote:Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora) Eccuk verde bizde yiyek heri çorumlumusun? Yok la. Teyzemin oğlu tokatliyim yanı ı am from tokat ev arkadaşım çorumluda sürekli heri diyo Ev arkadaşina selam soyle hemseriyiz bielr yerde Alıntıları Göster sobaya dikkat edin