Şimdi Ara

Öğrenci evine kedi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kısmet olursa seneye 3 kişi eve çıkacağız.Eve bir kedi de sahiplenmek istiyoruz ama bakması zor mudur.Çok kirlilik yapar mı.Kafamızda bu sorular var.Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sercan1733 S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşların onay verdikten sonra sorun olmaz. Ufak tefek kirlilikleri onlar da hoşgörüyle karşılarlar.

Yalnız tuvalet kumuydu mamasıydı derken baya pahalıya patlar. Öğrenci halinizle halledebilecek misiniz? :)
    Bakımını üç kişi yapacaksanız çok sorun yaşamazsınız. İlk etapta aşısı falan maliyetli olacaktır ama sonrasında rutine döner mama ve iç parazit yeterli olacaktır. Evin içerisinde bir neşe olur tavsiye ederim güzel bir fikir. Sahiplenme için barınakları kontrol edebilirsiniz.
  • mezun olurken o kediyi sokağa falan bırakmak zorunda kalacaksanız kesinlikle uzak durun. kediyi alırken de petlebi kullanmanızı tavsiye ederim boşuna o hayvan tüccarlarına kazandırmayın. kediler mutlaka bir an geliyor tutamayıp kendini balkondan atlıyor bunun için önlem alın hocam. evde kediye alerjisi olan varsa çok kavgası çıkar ayrıca. sana bu mesajı öğrenci evinden yazıyorum ve kedim şu an kumuna yapıyor. merak ettiğin başka bir şey varsa çekinme.

• Valla arkadaslarımla konustum onayı verdiler zaten bir arkadasimin çok önceden kedi beslemişliği var.Ondan ötürü sorun olacağını sanmıyorum.Barınaktan alacağız kediyi Ancak pahalıya patlar demissiniz 3 kisiyiz en fazla ne kadar tutar.Bu arada kac yasinda almaliyiz kediyi cevaplarınız için teşekkürler.

Hocam bulunduğunuz bölgedeki yakın bir veterinere giderek aşıların fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz; çünkü bölgelere göre veteriner fiyatları da otomatikman değişebiliyor.

Ufak yavru almanız size alışması ve onuda barınaktaki yaşama şansının az olma durumundan kurtarmak açısından daha iyi olacaktır.İlk bir iki ay ufak olmasından kaynaklı daha hassas bir bakım ister sonrasında zaten ev onun olacaktır
  • Ev zaten kedinin habitatı değil, hele ki öğrenci evi. Evde kalanlar yapmadı diyelim, gelen giden mıncıracak, işkence görecek. Sonunda psikopat bir kedi olup ortaya çıkacak. Bunlar defalarca tanık olunmuş hikayeler pek de sapmadı bugüne kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 13 Ekim 2016; 7:54:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aile evine gelen icra
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.