Bildirim
Öğrenci Evleri (Güncel 30.07.2008)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Son resim süper.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 28 Temmuz 2008; 18:31:02 > -
Hepsi güzel manyakta o ilk iki resim ne öyle yaa.Resmen pislik. 2 sene evde kaldım,mutfağımda gram bulaşık birikmedi.
-
hepsi güzel -
ya su sondan bi onceki resimdeki gibi tuvalet kagıd nerden bulabiliriz cok begendim walla -
eurolarla wc kağıdı süpermiş. bulunurmu onlardan ya -
son resim harbi harikaymış ya -
-
quote:
Orjinalden alıntı: ©@N
ya su sondan bi onceki resimdeki gibi tuvalet kagıd nerden bulabiliriz cok begendim walla
Aynen onu da beğendim de bulan fln olursa haber etsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: Doobly
quote:
Orjinalden alıntı: ©@N
ya su sondan bi onceki resimdeki gibi tuvalet kagıd nerden bulabiliriz cok begendim walla
Aynen onu da beğendim de bulan fln olursa haber etsin.
http://www.justtoiletpaper.com/
-
O balkondaki biralar ne öyle ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakkrazeN -- 28 Temmuz 2008; 19:25:04 > -
Biralar balkonda.
Süper olmuş læ -
Arkadaşım resimler 10 numara ...
bizde öğrenci olduk gurbette..İnşallah bizimde böyle evimiz olacak -
quote:
Orjinalden alıntı: DoomsDay!
quote:
quote:
yok şimdi bunu tartışmaycaksın değilmi benle ?
Yoo neden tartışayım ki biramı içip keyif yapıyorum şu anda tartışmaya gerek yok.
Kişiden kişiye değişir.
Yapın bakalım o keyfinizi nereye kadar yapacaksınız
Ancak yanlış birşeyi kendi açınızdan bile olsa doğru olarak göstermeyin ki o bataklığa başkaları da düşmesin
göstermiyoruz zaten. herkes içki içer. çok gördük mekkede hac yaptıktan sonra free shoplara takılanları
-
quote:
Orjinalden alıntı: d@ngerusly
göstermiyoruz zaten. herkes içki içer. çok gördük mekkede hac yaptıktan sonra free shoplara takılanları
Haklısın kanka da "he" de geç. Olan benim konuya olcak o kadar resim bulduk. -
quote:
Orjinalden alıntı: d@ngerusly
quote:
Orjinalden alıntı: DoomsDay!
quote:
quote:
yok şimdi bunu tartışmaycaksın değilmi benle ?
Yoo neden tartışayım ki biramı içip keyif yapıyorum şu anda tartışmaya gerek yok.
Kişiden kişiye değişir.
Yapın bakalım o keyfinizi nereye kadar yapacaksınız
Ancak yanlış birşeyi kendi açınızdan bile olsa doğru olarak göstermeyin ki o bataklığa başkaları da düşmesin
Herkes içki içer demenden birşey anlamadım galiba siz ailece, çoluk çocuk içki içiyorsunuz ?
2. hacyapanları falan gördük demişsin. şimdi gördüklerimize göre konuşursak biz neler gördük senin aleyhine olur heralde ? ayrıca o genellemeyi yaparak da ne kadar kişinin hakkına girdin bunu da sen düşün.
-
Üstten 9.resim, hani spotlu olan...Acaba ne yapılıyor orda, film falan mı çekiliyor yoksa... -
Eve ev demek için bin şahit lazım, baksana, hem ev, hem birahane, hem internet cafe, hafiften çakma restorant -
Süper yav.. -
quote:
hahahhaİşte biz böyle yaratıcı öğrenciler istiyoruz
Benzer içerikler
- aklından bir sayı tut (zihin okuma)
- tek bacakta incelme neden olur
- lustral mucizesi
- küflenmiş sucuk yenir mi
- ciltte kendiliğinden oluşan çizikler belirtileri
- çay bardağı emojisi
- en ilginç rekorlar
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X