Şimdi Ara

Öğrenci için 2000-2002 TT ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cok ilginc adam size sordumu aliyim almiyim lux mudur degilmidir ... siz hemen kendinize gore cevap vermeye baslamissiniz.
    bende ogrenciyim yurt disinda araba aldim burda soyle diyim ... heryere arabayla gidiyosun bunun ustesinden gelirsen sorun yok bence.Benzinin pahali olmasi degil cok kullanmak sorun olucaktir heryere araba ile gitme durumun olucak.
  • 225hp lik 1.8t`yi test etmistim. Iyi kacar mi sorusuna cevap verim. Gercekten guzel hizlaniyor alet.
    Fakat benim kullandigim roadsterdi, hosuma gitmeyen yanlari oldu. Su andaki Audi kalitesi yok bence aracta, bir de cok esniyordu(bu sorun coupe da yoktur belki)
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

audi tt benzinde iken normal sürüşte km de 400 kuruş yakar agresif sürersen 500 550 yi bulur

Hiç bir araba o kadar yakamaz

yakar mazda RX8 fabrika verisi 100 km ş.içi 16 LT ş. arası 11 LT
  • 1.8 20v motor çok dayanlıklı bir motordur ama bahsettiğin serilerde aşırı zorlanarak kullanıldığı için silindir kompresyonlarına iyi bakman gerekir. üzerindeki turbonun orjinal turbosu olup olmadığına baktırın derim alırken. ters bir zamanda emekli olursa turbonuz motor yemeye kadar yolu var. çelik yağ borusu ile turbo değişimi 2500 lirayı bulur sanırım. 1. kalite bir lpg kiti taktırırsan gayet ekonomikte olabilir. kısaca araçla her daim içli dışlı olacak kontrol edecekseniz iyi seçim olur fakat alayım sorunsuz bineyim derseniz atmosferik bir araç seçin.

diğer konuya gelince adamın babası ile birlikte mi çalışıp kazandınız noluyor bu foruma. adam babam bana araba alsınmı almasınmı diye sormuş sandım ilk başta. yeterli imkanım olursa bende çocuğuma araba alırım bunda ne varki.
  • Bu kasa TT yenisinden daha orjinal bir tasarıma sahipti bence.

Ben de normal bütçede bir öğrenciydim. Ama tepkilere bak! Sanki bu memlekette sıfır TT lere, hatta Ferrari'lere hep çalışarak kazanıp ,kendi parasıyla biniyor insanlar. %90 nı ''Babam sağolsun'' arabası değil mi?
  • Way be biz otobüse binicek parayı zor bulur denkleştirirdik millet TT lerden bahsediyor... Ulan öğrenci olmamışız biz be hatta yaşamıyoruz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1

quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

audi tt benzinde iken normal sürüşte km de 400 kuruş yakar agresif sürersen 500 550 yi bulur

Hiç bir araba o kadar yakamaz

yakar mazda RX8 fabrika verisi 100 km ş.içi 16 LT ş. arası 11 LT

RX8 wankel motor değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyundai Motor Company -- 13 Mart 2011; 19:50:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.