Şimdi Ara

Öğrenci için araç tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili abilerim ablalarım kardeşlerim...
    Güzel bir üniversite kazandığım için bir aracı hakettiğimi düşünüyorum. Siz şimdi belki kızabilir ve tepki gösterebilirsiniz çünkü daha öncede scirokko için tavsiye istemiştim fakat çok kötü yorumlar geldi. 'daha aracın ismini yazamıyorsun bide almayımı düşünüyorsun?', 'baba parası güzel tabi.'. Gibisinden bu yüzden kötü yorumlarınızı lütfen kendinize saklayın. Yaklaşık 60bin TL bütçem var. Tabi bu 60bin TL`lik araç alacağım anlamına gelmiyor. Benim için önemli olan fazla yakmaması, sanayiye sürekli gitmemesi, yani kısacası bana masraf çıkartmaması mağlum öğrencilik. Araç ile günlük yaklaşık 35 kilometre civarı yapacağım. Benim kafamda olan modeller Scirokko, Bmw 3.18,3.20Cİ, Peugeot RCZ, Bmw 1.15, Audi A3. Güzel yrumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

• Rcz al keyfine bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60.000₺+saydığın arabalar seni sanayiye götürür, sen bence sıfır fiat punto 1.4 fire al lpg tak ucuz ucuz okuluna git gel hafta sonları çık.

ciddiyim 60.000₺ ile saydığın arabalarla pişman olursun gel sen bu abini dinle nick+mesaj uyumu deme fiat punto al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel yorumun için teşekkür ederim... Zaten konudada belirttim; İlla 60bin TL olacak değil diye 35binTL'de olur 50binTL'de. Punto tavsiyesi için teşekkür ederim. İlk defa araç alacağım için heyecanlıyım açıkçası bu yüzden çok araştırıyorum.

• 1.5 dci megane3 coupe
  • C4 al

• quote:

Orijinalden alıntı: aesk34

Güzel yorumun için teşekkür ederim... Zaten konudada belirttim; İlla 60bin TL olacak değil diye 35binTL'de olur 50binTL'de. Punto tavsiyesi için teşekkür ederim. İlk defa araç alacağım için heyecanlıyım açıkçası bu yüzden çok araştırıyorum.

60 bin ve altı için saydıgın tüm araçlar seni sanayi için zorlar..
    muhtelif marka modellerin yeni 2014 2015 model az km görmüş, gayet ekonomik araçlarına yönelmen daha mantıklı..
    60a sıfır bile araç alınabilir.
    belli sportif bir araç bakıyorsun
    e tabi öğrenci adam biraz fason yapmalı..
    megane 3 coupe demiş üsteki arkadaş - gayet mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Önerisi- Öğrenci
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel yorumunuz için teşekkür ederim... Galiba haklısınız. Bende şu an fikrimi değiştirdim. Ford Fiesta 1.5 TdC düşünüyorum. 20014 2015 civarı güzel bir araç için ne dersiniz?

• Senin ilacın 1.5 DCI Megane 3 Coupe bence. Ya da DS3 falan da bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.