Bildirim
Öğrenci İçin Para Kazanma Yolları (Yardım)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu internetten para kazanma mevzusuna ben inanmıyorum, siten olur kazanırsın youtube yayıncısı olursun kazanırsında hani şu reklam tıkla falan olayları bence palavra
Öğrenci olup para kazanmak isteyen arkadaşlarada haftada 3-4 gün gidip sokakta anket işi yap ya da broşür dağıt 100 lira kazanırsın o da sana yeter tam öğrenci işi -
quote:
Orijinalden alıntı: Peekay
Bu internetten para kazanma mevzusuna ben inanmıyorum, siten olur kazanırsın youtube yayıncısı olursun kazanırsında hani şu reklam tıkla falan olayları bence palavra
Öğrenci olup para kazanmak isteyen arkadaşlarada haftada 3-4 gün gidip sokakta anket işi yap ya da broşür dağıt 100 lira kazanırsın o da sana yeter tam öğrenci işi
Hocam bildiğin yerler var mıdır ?
Eskiden alıyordum broşürleri mekanda gelene geçene veriyordum ek iş olarak
Sonra tabi çaktılar
-
youtube dan kazanirsin gunde 2-3 saat bakarak iyi paralar kazanabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Professional Gamer
quote:
Öğrenci olup para kazanmak isteyen arkadaşlarada haftada 3-4 gün gidip sokakta anket işi yap ya da broşür dağıt 100 lira kazanırsın o da sana yeter tam öğrenci işi
Sonra tabi çaktılar
Hangi şehir
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Professional Gamer
quote:
Sonra tabi çaktılar
Hangi şehir
Bursa.
Ama 1 ay sonra Mersin'deyim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: slayer1905
youtube dan kazanirsin gunde 2-3 saat bakarak iyi paralar kazanabilirsin
Hocam biraz açar mısınız zahmet olmazsa -
Neyi yardın?
Başlıkta (Yardım) diyerek bir şeyi yardığını belirtmişsin ya?
...
Tuvalete gidip geliyom bi sn... -
-
Ne yuklesem unlemli YouTube dan kendin cekmessen zor para kazanmak.Bende ünite baslayacagim bu yıl hafta sonu için önerisi olan var mi pcdende olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Carsley
Neyi yardın?
Başlıkta (Yardım) diyerek bir şeyi yardığını belirtmişsin ya?
...
Tuvalete gidip geliyom bi sn...
-
quote:
Orijinalden alıntı: kingonur4
http://www.redbulluni.com/
Ne kadar veriyorlar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Megacı vardır diye sövmeye gelmiştim iyi ki yokmuş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X