Şimdi Ara

Öğrenci için tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşim elektrik - elektronık mühendisliği okuyor ve bölümleri dolayısıyla nasıl bir bilgisayar alalım diye kararsız kaldım. Sizden ricam en iyi fiyat ve performans ürünü tavsiye etmeniz. Fiyat aralığım max +/- 2500 tl civarlarıdır. İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsmurat61 -- 14 Şubat 2016; 12:38:47 >

• o fiyat araliginda bimekste acer vn7 vardı önerebilecegim. yüksek lisans yapan bir elektronik mühendisi olarak bu paralara alacağınız her laptop yeterli olur. geçtiğimiz seneye kadar celeron 1000m işlemcili lenovo g580 kullanıyordum mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka tavsiyesi olan var mı? ilk tavsiyedeki seçenekler mantıklı geldi bana
  • Aslında fiyatın önemi yok. Elektronikte performans isteyen yazılım yok. 1000 lira üstü her notebook işinizi görecektir.
  • bunu sipariş edeceğim . ürünü kullanan arkadaşlar varmı kullanmayan arkadaşlardan fikir alıp sipariş vereceğim.

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jx-xx099d-8gb-gtx-950m-notebook-pmu345567

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsmurat61 -- 25 Şubat 2016; 22:25:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama Kredi için tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.