Şimdi Ara

Öğrenci için yurtdisi gezisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ucuz fakat gorülmeye değer vizesiz balkan ülkeleri arıyorum fakat ne ulaşım ne de konaklamayı bilmiyorum. Ülkeye göre değisir tabi ama 5günlük bir tatil bu tarz ülkelerde ne kadardır acaba? Sehirlerarasi ulasim nasildir pahali midir.

1000ila 2000tl arasi bir butcem var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• n11 de blgaristan bansko kayak merkezi turları var 6 gece bir kisi 1000 tl 1000 de öyle harcasan al sana tatil..
    (ama vize alman gerekiyor )

oraya giden bir donanımhaber kullanıcısının kısa ve öz izlenimi..

Hocam bu sene Bansko'ya gitme fırsatım oldu. Bulgaristanda çok popüler bir kayak merkezi olduğunu söyleyeyim başta ve en pahalı yeridir. Akşam yemeklerinde en iyi restoranında 350gr dana bonfile, ortaya kalamar, 2'şer bardak bira üzerine tatlı yiyerek kişi başı 22 leva hesap ödüyorduk (2 kişi). Yani 44 lira. Bulgaristan içerisinde 70cl jager'e 34 lira para verdim. Bulgaristanın en pahalı gece klübünde cin tonik için 16 lira veriyordum. Benzin litre fiyatı da 1,90 levaydı, yani 3.80.
    Asgari ücretle orada yaşamayı burada asgari ücretle yaşamaya her türlü tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb0fGod -- 18 Eylül 2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 5 Şubat 2018; 16:16:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erasmus için Çek vizesi almak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.