Şimdi Ara

öğrenci iken 200sx almak ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: southbeachFL

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: FMEELLİOPE

Arap ülkelerinde yaşıyosun herhalde bunun benzin olayı mavheder :D

Abi araba 1.8 litre, 3-5 litre değil, abartmayın ya

haa iyi bari 1.8 miş diyen biri çıktı şükürler olsun yav

basmadıktan sonra gayet düşün yakar

2.5 litre vectra (otomatik vites) 8 litre şehirler arası ortalamam var inanılması zor ama yaptım. Bayır rampa da dinlemedim. Büyük motordan korkmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

2.5 litre vectra (otomatik vites) 8 litre şehirler arası ortalamam var inanılması zor ama yaptım. Bayır rampa da dinlemedim. Büyük motordan korkmayın.

ben aksine istiyorum elin amerikasında adamlar 6.8 lt turbodizeller kullanıyor
    başımızdakiler sağolsun benzin fiyatları yüzünden insanlar 1.8 lt ye canavar gözüyle bakıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben aksine istiyorum elin amerikasında adamlar 6.8 lt turbodizeller kullanıyor
    başımızdakiler sağolsun benzin fiyatları yüzünden insanlar 1.8 lt ye canavar gözüyle bakıyor

Bizim ülkemizde 1.4 lt ile 1.6 lt arasında olacak. Daha azı gitmez daha çoğu da çok yakar.

• almışken bari şöyle bir şey alda çıkarsan tam çık batarsan tam bat.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lincoln-amerikan-araba-lincoln-continental-3.8-signature-serries-126019688/detay

bu arada öğrenciyim ve arabam var 1.24 motora lpg ile biniyorum. İnan bana bu tip hayaller bana da ara sıra gelmişti ama çabuk karaya çektim kendimi. Sanayi olayı var ya batırır seni. Bir de benim gibi yolu düzgün olmayan bir yerde okursan lastik parası verirsin 1 yılda 4 lastik gider gibi geliyor burada. fren balataları, baskı balata triger seti vs saymıyorum.Sen gene tarz bir şeyler arıyorsan rover falan bak.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-orjinal-89,000-km-de-rover-45-127963412/detay/

Daha da mantıklı olmaya gelirsek öğrenci adama hangi araba dersen sana önerim fiat stilo olur
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-temiz-fiat-stilo-3-kapili-126554551/detay
    yukarıdaki araba oynanmış gibi biraz ama öğrenci adama gidecek en iyi araba 3 kapılı az yakan arabalardır sen zaten sürekli sürücü olacağın için bırak arkaya binenler düşünsün. ha daha temizini bulmak için 17 lere doğru çıkman gerekir yok çıkamam dersen pevgeot 206 bak.

• Motorunda sıkıntı yoksa alınabilir bence.Zaten motorunda sıkıntı varsa uzak dur.
  • quote:

quote:

biz varoş semti çocuguyuz :D
  • bedava verseler binmem :D
  • Üste 3-5 daha koy temiz bir E36 al. Parçası zaten şahininki kadar bol , anlayan usta çok ve eğer temizse araban her daim alıcısı çıkar. 2 lt 6 silindir homurdanması güzel olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Üste 3-5 daha koy temiz bir E36 al. Parçası zaten şahininki kadar bol , anlayan usta çok ve eğer temizse araban her daim alıcısı çıkar. 2 lt 6 silindir homurdanması güzel olur bence

2. planda bu arac var temizi bulunurmu acaba

• Bu arada Maşallah diyelim nazar değmesin İnşallah :))
  • quote:

Bu arada Maşallah diyelim nazar değmesin İnşallah :))

teşekkür
  • quote:

Hocam almaya karar vermişsiniz galiba.Burada çoğunluk haklı olarak bazı konularda sıkıntı yaşayacağınızı düşünüyor.Biraz daha ekleme yapıp sr20det motorlu s14/s14a modellerine bakabilirsiniz.Onların parçaları daha kolay bulunabiliyor s13'lere göre.ca18det sadece s13lerde kullanılan bir motor.Ayrıca s14a yaşına göre gerçekten çok iyi bir tasarıma sahip.Ankara ve istanbulda ustaları var ayrıca.Techturkey'e bakabilirsiniz detaylı bilgiler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

quote:

Hocam almaya karar vermişsiniz galiba.Burada çoğunluk haklı olarak bazı konularda sıkıntı yaşayacağınızı düşünüyor.Biraz daha ekleme yapıp sr20det motorlu s14/s14a modellerine bakabilirsiniz.Onların parçaları daha kolay bulunabiliyor s13'lere göre.ca18det sadece s13lerde kullanılan bir motor.Ayrıca s14a yaşına göre gerçekten çok iyi bir tasarıma sahip.Ankara ve istanbulda ustaları var ayrıca.Techturkey'e bakabilirsiniz detaylı bilgiler için.

o araçlar en aşağı 30 bin tl benim dediklerim 15 20 arası
  • Ben maviye boyatıp jant takacağım derken yanlış anladım seni pardon.
    Parçasından korkuyorsan yakıtı da sıkıntı çıkarmıyorsa neden soruyorsunki al gitsin.
  • quote:

Sen sen ol s13 alma tr'dekilerin en az 5 defa motoru yaptırılmıştır arkadaşım 10 defa flan yaptırdı ama proje arabasıydı bir çoğu proje arabası olarak kullanıldı dağılmadık açılmadık yeri kalmadı piyasaya sürüldü yani alınmaz ucuz olduğundan belli etmiyomu zaten?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Sen sen ol s13 alma tr'dekilerin en az 5 defa motoru yaptırılmıştır arkadaşım 10 defa flan yaptırdı ama proje arabasıydı bir çoğu proje arabası olarak kullanıldı dağılmadık açılmadık yeri kalmadı piyasaya sürüldü yani alınmaz ucuz olduğundan belli etmiyomu zaten?

15 bin tllikler var bir baksana onlara
    http://www.sahibinden.com/otomobil-nissan-200sx?sorting=price_asc

• temiz olduklarını sanmıyorum adam aracına güvense 14 istemez

• Kardeşim sen boşver bunları astarı yüzünden ahalıya çıkar 15.000 az para değil alırsın arabayı dışı seni yakar içi beni olmasın sonra yok motoru üflüyor yok turbo mili yağlamamış, şanzıman ötüyor ön düzen tamir istiyor vs vs.

Diğer başlığındki b sınıfı HB araçdan vazmı geçtin illaki alıcam abi çok güzel diyosan araba çok güzel diri druyo birde camları olsaymış off ballı börek.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-bayram-hediyesi-119200643/detay
  • E30 veya E36 alman bence daha mantıklı.ama kafana koyduysan sıkıntılarını takmam hallader binerim diyosan al paşa paşa bin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.