Şimdi Ara

öğrenci iken 200sx almak ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Al al salona koyarsin bence guzel durur. Ogrenci evleri de giris kati olur zaten. Sorun olmaz. Olmadi kapinin onune koyarsin 3-5 de tavuk atarsin icine. Masraflarini karsilayamadiginda en azindan karnin doyar hocam. Ama rover 216 coupe de guzel olabilir dusunursen. Yan sanayi veya cikma parca bulmak kolay roverde. Bmc parcalari bile uyuyor. Onun da masrafini odeyemezsen salonda guzel duracagina emin ol

Müze yaparım şeritler çekip önune NOT A HANDLE yazar karsısında vodka içeriz Önümde dursunda varsın yürümesin duruşu yeter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behzat Amirim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-meraklisina-144717980/detay

Önden çekenın zevki olmuyoki :(
  • bu modeldeki bir arabaya bu parayı ciddi anlamda vermeyi düşünüyor musun ?
  • Madem her şeyi göze aldın neyi bekliyorsun?ben lisedeyim video ları izledikçe deli oluyorum :D bide 2 yaz tatili otopark-yııkamada çalıştım iyice hastalık kaptı senin yerinde olacam ilk mesajından 4-5 ay geçmiş swapa bile bakardım sen durma temizinden bi e36 320 v6 al keyfine bak :) ilerde 2jz swaplarsın bknz:Msupra fazla kapılma ama toparlıyamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: .mpower

Madem her şeyi göze aldın neyi bekliyorsun?ben lisedeyim video ları izledikçe deli oluyorum :D bide 2 yaz tatili otopark-yııkamada çalıştım iyice hastalık kaptı senin yerinde olacam ilk mesajından 4-5 ay geçmiş swapa bile bakardım sen durma temizinden bi e36 320 v6 al keyfine bak :) ilerde 2jz swaplarsın bknz:Msupra fazla kapılma ama toparlıyamazsın

niye topralayamasın 1jz alsa bile yeter yani 4000-5000 gıbı cüzi fiyatlara giden motorlar olabilir ki suan verecegı para 15-16 milyar ca18det sonucta 1jz 2jz rb25det değil ca18 ayrıca aracı yarıs areabası olarak kaydettırır ve yarıscı lisansı alırsa ki bu cok kolay Tosfeddede arabayı yarıs arbası dıye onaylatırsa vergıden hem muaf olur hemde yasal olarak Her turlu modifikasyonu yapar ustelik sehır içi dolasır polislere takılmadan....
    ama nicke gore sen hala Bimmer diyorsun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Fear Dot Com

quote:

Madem her şeyi göze aldın neyi bekliyorsun?ben lisedeyim video ları izledikçe deli oluyorum :D bide 2 yaz tatili otopark-yııkamada çalıştım iyice hastalık kaptı senin yerinde olacam ilk mesajından 4-5 ay geçmiş swapa bile bakardım sen durma temizinden bi e36 320 v6 al keyfine bak :) ilerde 2jz swaplarsın bknz:Msupra fazla kapılma ama toparlıyamazsın

niye topralayamasın 1jz alsa bile yeter yani 4000-5000 gıbı cüzi fiyatlara giden motorlar olabilir ki suan verecegı para 15-16 milyar ca18det sonucta 1jz 2jz rb25det değil ca18 ayrıca aracı yarıs areabası olarak kaydettırır ve yarıscı lisansı alırsa ki bu cok kolay Tosfeddede arabayı yarıs arbası dıye onaylatırsa vergıden hem muaf olur hemde yasal olarak Her turlu modifikasyonu yapar ustelik sehır içi dolasır polislere takılmadan....

toparlıyamazsın derken güç bakımından malum 2jz yalnız bimmer kısmını anlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fear Dot Com

quote:

toparlıyamazsın derken güç bakımından malum 2jz yalnız bimmer kısmını anlayamadım

Yurtdışında Bmw Hayranlarını hastaları için kullanılan bir takma ad dıyelım lakab gibi birşey
    Toparlama kısmına gelince 1.8 bıle tehlikeli bir arac yani ılk basta kullanmak için hatta yagmurlu havada ya 1. viteste kullanıcan yada iteceksın aracı :D yoksa 360 derece envrin döner 2jz 1jz rb25 sr20 bunlar tehlikeli oyuncaklar yanı doruduzgun bılmeden bınmen demek hayatının %30 unu unut demek 1.8 baslangıca olarak fazla gorusede makuldure dıgerlerı zaten 2.0 ustu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fear Dot Com -- 5 Ocak 2014; 23:42:33 >

• ee noldu aldınmı ?
  • bosuna hayal kurma o tarz araclar cok masraf cikartir bi bozulur ondan sonra kapinin onunde heykel gibi yatar araba kaldiki benim 2010 model arabam var o bile durduk yere ariza çıkarabiliyor, ogrenciyseniz size tavsiyem full akbil alın bitane, hem genç kızlara da basarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.