Şimdi Ara

öğrenci iken 200sx almak ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 106 gti lar hakkındaki düşünceleriniz neler beyler ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-59ed225-106-xs-129736792/detay
    şunu çok beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE727383A -- 7 Ağustos 2013; 19:43:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: southbeachFL

106 gti lar hakkındaki düşünceleriniz neler beyler ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-59ed225-106-xs-129736792/detay
    şunu çok beğendim

Bizim mahalledeymiş istersen gidip bakarız.

106 larda quicksilver ler tutuluyor, kazasık patlak olmayanı nadir bulunur, gidişi çok güzeldir ama durdurmak biraz zor olur. Bi arkadaşımda var vardı satıyordu istersen görüşeyim. Palio, clio, tvingodan daha dikkat çekici bi araç olduğu kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 7 Ağustos 2013; 19:56:12 >

• iyi yanlanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

106 gti lar hakkındaki düşünceleriniz neler beyler ?
    şunu çok beğendim

Hepsi öldü

• Arkadaşım bende öğrenciyim biliyorum hevesin var iyi kaçan dikkat çeken araba arıyorsun şimdi bu araç 97 senesinin arabası üstelik 114bin km'de gti olduğunu sanmam gti'lar şimdiye kadar 10 tane el bile değiştirmiştir üstelik 114binde olan 106ya adam 13bin istemez araca iyi baktırmak lazım 2005 yıllarında temizi bulunmuyordu şimdi ne oldu bilmiyorum yani bu araçlara binenler bindi gazlayanlar gazladı ve sattı şimdi bu aracın 16 yıldır gazlandığını düşün? kazalarıda cabası quicksilver flan olan 106lar bulunur temizi 14e flan eğer 17 flan yaparsan bütceyi clio rs'in hırpalanmamışı bulman ihtimali var 172 araç 3,28e kafa tutuyor ama yinede özellikle böyle spor tarzı araçları alırken baktırılmalı sonra kafanızı yorar, söylemeyi unutum 15e temiz 206gti bulunabilir

• öğrencilikte dizel araba daha makbuldür üzerinden inmezsin gerekirse. Tam gezeceğin zaman madem araba alma gibi bir şansın var adam akıllı sürebileceğin istediinde atlayıp gezmeye gidebileceğin bir araba olsa daha iyi olur çalışmaya başladığında daha performanslı klaslı araçları illa ki alırsın

yurdun önünde duran 200sx hiçbir işe yaramaz orda bi köy var gitmesekte kalmasakta gibi olur ayrca ilanlardaki beyaz araba çok yıpranmış duruyor

bana kalırsa o paralara 1.7 dti corsa alıp birde çiplersen hem az yakıtı olan hem nispeten performanslı bir aracın olur
  • Birader aracı aldın mı?
    Milletin dediklerine kulak asma araç 2 günde bir bozulmaz ilk aldığında bir kaç bin lira masraf yaparsın gül gibi sorunsuz 10 12 ay binersin. Motoru 10 15 kere inmiş diyorlar ulan 92 93 model araba olupta motor inmeyeni göster saçma sapan yorumlar yazmış bazıları münakaşaya girmek istemiyorum ama aracı tanımıyorsanız b**tan yorumlar yapmayın.

Bindim s13'e s14ede bindim ae86 yada bindim kız gibi arabalar motor parçaları yurtdışından geliyor ama 2. elinide bulursun rahatlıkla trde tabi biraz beklersin 1 ay kadar. Bir ton servis var ağır bi sorun çıktığında çözecek. Hayalin bu araçsa al kardeşim gerisini düşünürsen araba almaktan hepten vazgeçersin masraf çıkarmayan araç yoktur.

Bu arada s13e yakışan en güzel renk parlement mavisidir ben alsam bende o renk boyatırdım senin istediğin renkle aynı fark yok şimdiden hayırlı olsun geç yazdım ama olsun umarım alırsın temizine rastlarsın

• Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    şuan halen arama ve tarama modundayım kesinlikle hastasıyım bende hocam ancak durumlar şuan elverişli degil ve temizini pek bulmak zor ancak halen ümitliyim
  • quote:

şuan halen arama ve tarama modundayım kesinlikle hastasıyım bende hocam ancak durumlar şuan elverişli degil ve temizini pek bulmak zor ancak halen ümitliyim

Bütçe nedir hocam? + Aracı aldığında biraz masraf yaparsın illa ki alınca hemen binilmiyor onuda hesaba katıp bir bütçe çıkar zaten dh kafayı yedi pcden girdim mobil sürümünü kullanıyorum forumuda bi adam edemediler

hocam henüz demeyelimde önümüzdeki yaz hızlı ve öfkeli 7 ye denk getirmeye calısacağım
  • quote:

hocam henüz demeyelimde önümüzdeki yaz hızlı ve öfkeli 7 ye denk getirmeye calısacağım

Usta sana tek önerim var bmwyi küçük görmek değilde çok sıradanlaştı artık bmw bunu gözönünde bulundur derim ama çok kaliteli araçtır parçası çabuk bulunur çabuk tamir edilir ustası nissana bakarak daha çoktur. Şuda var e30 kasayı direkt ele düzgününü bulmak çok zor e36 320i nin temizi bile şu zamanda 21 22bin ediyor bana kalırsa o fiyata gider 200sx alırım temizinide bulurum var yani daha geçen bir tanıdığımın arkadaşı teyzeden s14 aldı ama otomatik sonradan çevircekler

$$$$$$
  • quote:

$$$$$$

s13'ün şerefine ve çok yakar motoru 10 15 kere inmiş diyenlerede gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-Dylan -- 26 Ekim 2013; 0:49:01 >

• Dostum bastan assa okudum aynı benım durumumdasın bende temmuza hazırana kadar almayı düşünüyorum arastırma yapoıyorum kesın alacagım yanı manyaklık derecesıne gıttı bu iş
    istersen konu hakkında gorusebilir fikir birliği yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fear Dot Com

Dostum bastan assa okudum aynı benım durumumdasın bende temmuza hazırana kadar almayı düşünüyorum arastırma yapoıyorum kesın alacagım yanı manyaklık derecesıne gıttı bu iş

hocam japon olacak ilk aracım o da uygun olarak 200sx çıktı karşıma türkiye şartlarında... ama çok seçici olmak gerek alırken
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fear Dot Com

Dostum bastan assa okudum aynı benım durumumdasın bende temmuza hazırana kadar almayı düşünüyorum arastırma yapoıyorum kesın alacagım yanı manyaklık derecesıne gıttı bu iş

hocam japon olacak ilk aracım o da uygun olarak 200sx çıktı karşıma türkiye şartlarında... ama çok seçici olmak gerek alırken

Aynen öyle bende düşünüyorum misal birkaç buldugum var ama motorlarını ogrenmek lazım nedir ne durumdadır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

quote:

quote:

Eee bu arabayi yemek masasi yerine mi vitrin yerine mi koyacaksin? Malum yurutme masraflarini vergilerini ve.benzinini odeyemeyecek gibi duruyorsun

bayılıyorsunuz adamı 5 dk da yerin dibine sokmaya

Yok haci bu arabanin biyeri bozulur anlayan usta bulamazsin. Usta sorunu bulana kadar 10 tane sey degistirir masrafin altindan kalkamassin. Tanimadigin etmedigin tonla insanla muhattap olursun. Vergisi falan da uzer seni. Hersey benzin degil. Benzin ne ki zaten 2 kisi olsan otobus parasi ole ayni hesaba geliyor. Ogrenci adamin harci degil bu araba. Sen alirsan 3 ay sonra ya salona vitrin ya da ortaya masa olur ben sana diyim. Koltuklariyla da salonu döşersin 1 tane 2 li 2 tane de tekli. Arkasindan calisma masasi onunden de sehpa yaparsin. Ciddiyim.

bir tek parçası üzer onuda hallederim bir şekilde insan gibi kullandıktan sonra birşey olmaz zaten
    benzin sorun olmayacak
    vergisi düşük
    5 dk da ev döşedin

Güzel kardeşim adam doğru söylüyor. Kaygerya doğrucu bir arkadaşımızdır. Senin öğrenci halimle halledebilrceğin bir durum yok ortada. Senin bundan sonraki kullandığın şekliyle masraf açmaz peki ya senden önceki kullanılışı ? Öğrenci adamım diyorsun 200sx diyorsun. Her ay 2-2.5 gelirin yoksa o araba sana sıkıntı olur binemezsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eee bu arabayi yemek masasi yerine mi vitrin yerine mi koyacaksin? Malum yurutme masraflarini vergilerini ve.benzinini odeyemeyecek gibi duruyorsun

bayılıyorsunuz adamı 5 dk da yerin dibine sokmaya

Yok haci bu arabanin biyeri bozulur anlayan usta bulamazsin. Usta sorunu bulana kadar 10 tane sey degistirir masrafin altindan kalkamassin. Tanimadigin etmedigin tonla insanla muhattap olursun. Vergisi falan da uzer seni. Hersey benzin degil. Benzin ne ki zaten 2 kisi olsan otobus parasi ole ayni hesaba geliyor. Ogrenci adamin harci degil bu araba. Sen alirsan 3 ay sonra ya salona vitrin ya da ortaya masa olur ben sana diyim. Koltuklariyla da salonu döşersin 1 tane 2 li 2 tane de tekli. Arkasindan calisma masasi onunden de sehpa yaparsin. Ciddiyim.

bir tek parçası üzer onuda hallederim bir şekilde insan gibi kullandıktan sonra birşey olmaz zaten
    benzin sorun olmayacak
    vergisi düşük
    5 dk da ev döşedin

Güzel kardeşim adam doğru söylüyor. Kaygerya doğrucu bir arkadaştır. Senin öğrenci halimle hallederim diyebileceğin bir durum yok ortada. Senin bundan sonraki kullandığın şekliyle masraf açmaz peki ya senden önceki kullanılışı ? Öğrenci adamım diyorsun 200sx diyorsun. Her ay 2-2.5 gelirin yoksa o araba sana sıkıntı olur binemezsin

• Profesyonel boyutta tamırcı bır abımız vardı,ercan abı..

Onun grı renkte bır nıssan 200sx'ı var'dı,ara sıra alırdım ki kendısı motor konusunda uzman bırıydı araca turbo uygulaması da yapmıstı,2-2.5 bar turbo basıyordu cıhaz ve cok tatlı bır uzayışı vardı cıhazın,keza sürüş'ü de zevklı bır cıhazdı..

Velev,kendısı bıle pro usta oldugu halde arac sureklı elden gecıyordu,halıyle bıraz da aracla oynamayı sevıyordu lakın elektrık-elektronık aksamı,yürürü vs süreklı takıp edılmesı ve bakım yapılması gerekn bır arac..

Bu saydıklarımla uğraşırım,göz'e alırım dıyorsan âla,sorun yok.Lakın bellı bır süre'den sonra yapılan masraf ve kayıp zaman 'baydı' duygusu yaratabılır ki her şeyden onemlısı ıse bu aracın doktoru ıle ıyı bır hasta-doktor ilişkisi kurman gerek,yani işini iyi bilen bir usta gerekli..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.