Öğrenciler için kredi kartları (bilinçli kullanılırsa) kurtarıcı oluyor. Peki en avantajlı öğrenci kredi kartı hangisi?
Öğrenci Kredi Kartları
* İş Bankası – İş’te Üniversiteli Kredi Kartı * Ziraat Bankası – Genç Kart * TEB – ÜniversiTEB Kredi Kartı * AKBANK – Axess Exi26 Kredi Kartı * VakıfBank – Like Card Öğrenci Kredi Kartı * Yapı Kredi – Play Kredi Kartı
Öğrenciler için en bilindik öğrenci kredi kartı yukarıdakiler. Sizce en kullanışlısı hangisi? Öğrenci kredi kartları hakkında detaylı bilgi için öğrenci kredi kartı yazısına göz atabilirsiniz.
Play Card kullanıcısıyım; karttan gayet memnunum. 1000 lira limit de var. Gayet ideal..
25 yaşına kadar bonus genç kullanmanızı şiddetle öneririm. (ancak bankada hesap açmayın igaranti uygulamasında igaranti hesap açabilirsiniz)
işte üniversiteli kartı senelik hesap işletim ücreti kesiyor ve asla geri ödemedi bana 4 yılda 120 tl küsür para kestiler. Hiçbirisini geri vermediler.
elifcetoE
kullanıcısına yanıt
dotum ben Play kullanıyorum. 2 ay olacak daha. Genel olarak memnunum. Kart ücreti almayacaklarını söyledirler. Deneyecez görecez.
Akbanka exi16 da var bu kartı 5 yıldır kullanıyorum. Her yıl 20 tl cekiliyor ama mesaj atıp iade edin dediğimde kırmayıp iade ediyorlar. Axessden memnunum.