Şimdi Ara

Öğrenci Kredisi Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursa seçeneğinde öğrenci kredisi falan var o nedir?Burs seçecem ama öbürlerinin ne olduğunu bilmiyorum açıklayan olursa sevinirim.

Birde sakarya ve trakya kamu yu 11-12 erkliyecem o üniler iyimidir?Bilgisi olan?

• belli dönemlerde devletten aldığın ama okul bitince geri ödediğin kredi
  • sizce burs isteğimi yapıyım yoksa öğrenci kredisimi hangisi daha iyi
  • burs iste, kredi her zaman alabilirsin. ayrıca maddi durumun iyiyse kredi hiç alma.
  • Bursu işaretle.. Krediyi herkes alabilio hem krediyi sonradan ödemek zorundasın..
  • tamam bur işaretledim şimdi yurtlarda normal olanı işaretliyecem ama hangi seçenek.Normal yurt kalmassa parası yüksek yurtmu yoksa normal yurtmu yazıyım direkt.Aylık 400-500 ytl özel yurda para veremem oda açık
  • quote:

Orjinalden alıntı: zammparra

tamam bur işaretledim şimdi yurtlarda normal olanı işaretliyecem ama hangi seçenek.Normal yurt kalmassa parası yüksek yurtmu yoksa normal yurtmu yazıyım direkt.Aylık 400-500 ytl özel yurda para veremem oda açık

yarı özel/özel yurtları da işaretle..biraz daha fazla para için sefillik çekme..

mesela haftada 2-3 gün sıcak su sınırlı sayıla berbat eskimiş bazılarında musluk dahi olmayan banyo/tualetler yada hergün sıcak su daha iyi banyolar..
    tam bilmiyorum ama 400-500 den çok daha az bi fiyatta olması lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK burs/kredi artar mı bu sene
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kimse bir fiyat söylemiyorki bende şaşırdım neyi işaretliyeceğimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.