Bildirim
Öğrenci Kredisi Nedir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
belli dönemlerde devletten aldığın ama okul bitince geri ödediğin kredi -
sizce burs isteğimi yapıyım yoksa öğrenci kredisimi hangisi daha iyi -
burs iste, kredi her zaman alabilirsin. ayrıca maddi durumun iyiyse kredi hiç alma. -
Bursu işaretle.. Krediyi herkes alabilio hem krediyi sonradan ödemek zorundasın.. -
tamam bur işaretledim şimdi yurtlarda normal olanı işaretliyecem ama hangi seçenek.Normal yurt kalmassa parası yüksek yurtmu yoksa normal yurtmu yazıyım direkt.Aylık 400-500 ytl özel yurda para veremem oda açık -
quote:
Orjinalden alıntı: zammparra
tamam bur işaretledim şimdi yurtlarda normal olanı işaretliyecem ama hangi seçenek.Normal yurt kalmassa parası yüksek yurtmu yoksa normal yurtmu yazıyım direkt.Aylık 400-500 ytl özel yurda para veremem oda açık
yarı özel/özel yurtları da işaretle..biraz daha fazla para için sefillik çekme..
mesela haftada 2-3 gün sıcak su sınırlı sayıla berbat eskimiş bazılarında musluk dahi olmayan banyo/tualetler yada hergün sıcak su daha iyi banyolar..
tam bilmiyorum ama 400-500 den çok daha az bi fiyatta olması lazım
-
kimse bir fiyat söylemiyorki bende şaşırdım neyi işaretliyeceğimi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X