ya beyler yeri gelmişken bişi daha sorayım. bu paraları okulu bitirdikten uzun süre sonra istemiyorlarmıydı? benim arkadaşlarım okulu uzattılar ama geri istemişler parayı. haziranda normal olarak okulu bitecekler eylülde ortala 500ytl 500 ytl ödemeye başlıyormuş doğrumu???
inanmayan arkadaşalar bi zaqhmet linke tıklasın ve kredi numaralrını girsin ama girmeden once bi bardak soğuk suyu hazırlasınlar sayfa acılınca içöçerler üstüne..
arkadaslar bu kredinin geri odemesi biraz acı oluyo simdiki aklımla kesinlikle bu krediyi almazdım. benim geri odeme planı:3 milyar 250 milyon tuttu.bilmem anlatabildim mi?
quote:
Orjinalden alıntı: ENIGMA
oohaaaaaa (bana ne oluyo ya ben daha uni.ye gitmiyomki )
nette 1 ocak 2005de "BASLAYACAK" diyor hıcbı yerde ocak 7'de 110 verılecek demıyor acaba bı anda bosuna mı gaz oldum bende ocakta 330 sonra her ay 110 gıdıcek dıye duymustum umarım oyle olur...
odeme konusuna gelınce kredı numaranı yazıp kyk nın sıtesınden bılgı alabılıyodun sanırım, kontrol etmek ıcın sorgulama bolumune gırmeye calısıyorum ama acılmıyor sayfa arkadasım....
oncekı mesajda daha umutlu bısıler yazmıstım ama sen bu lınkı hatırlatınca
quote:
Orjinalden alıntı: nightcrawler
inanmayan arkadaşalar bi zaqhmet linke tıklasın ve kredi numaralrını girsin ama girmeden once bi bardak soğuk suyu hazırlasınlar sayfa acılınca içöçerler üstüne..
quote:
Orjinalden alıntı: machiavelli
nette 1 ocak 2005de "BASLAYACAK" diyor hıcbı yerde ocak 7'de 110 verılecek demıyor acaba bı anda bosuna mı gaz oldum bende ocakta 330 sonra her ay 110 gıdıcek dıye duymustum umarım oyle olur...
odeme konusuna gelınce kredı numaranı yazıp kyk nın sıtesınden bılgı alabılıyodun sanırım, kontrol etmek ıcın sorgulama bolumune gırmeye calısıyorum ama acılmıyor sayfa arkadasım....
tamam ben buldum bu sene okul bitiyor ama 1 ekim 2007'de istiyorlar. bu sene isteselerdi babam domaltıp domaltıp...
unuttum bea ama sanırım peşin veriliyor 12 ay mı veriliyor o zaman unutmuşuz bea ama tatlı para başbakanlık kadar olmasada
Ben bakmayacam. Bekleyeceğim. Yatsın bankaya
ozamana kadar hayallerim var benim. Sizde bakmayın.
Direk 8 ocakta bakarız.
bunlar gelmeden önce, ayın 6 sında mesaiden sonra yatardı paralarımız aksamazdı hiç. son öğrenimi 8 sinde yatırdılar bilmem hatırlıyormusunuz
quote:
Orjinalden alıntı: palyo
Ben bakmayacam. Bekleyeceğim. Yatsın bankaya
ozamana kadar hayallerim var benim. Sizde bakmayın.
Direk 8 ocakta bakarız.
ya beyler biri çıkıp 330 yatcaz desin, ben 270'e de razıyım o kadar ödemem var gözüme uyku girmez. yalanda olsa iyi şeyler söyleyinde sevindirin şu garibanı
NEAAAA ???
olmamalı, hayır bu bir kabus... allahım ben yarın SX1 alacaktım ! yooooooo
yarın sınavım var dagıttı beni bu olay bi dunya borc yaptık krediye guvenip.. ama hata bizde dereyi gormeden paçaları sıvadık. "alalım ne olucak kredi yatınca oderiz. nede olsa 330 ytl" alsana 110 ytl cık cıkabilirsen işin içinden..
keske soyleyebılsek ama yukardakı linkte yazdıgına gore soyleyemıcek kımse sana oyle bısı ama belkı aradakı fark yatar bı ara bellı olmaz fakat bızım gıbı cok kısı var yarın gazetelerı bı gozden gecırelım sonra tekrar konusuruz...
quote:
Orjinalden alıntı: BeaLzeBuB
ya beyler biri çıkıp 330 yatcaz desin, ben 270'e de razıyım o kadar ödemem var gözüme uyku girmez. yalanda olsa iyi şeyler söyleyinde sevindirin şu garibanı
sen yine iyisin daha almadan ogrendin..
quote:
Orjinalden alıntı: delakitir
NEAAAA ???
olmamalı, hayır bu bir kabus... allahım ben yarın SX1 alacaktım ! yooooooo
Bu nedemekki şimdi.
Nasıl bunlar gelmeden önce.
Bi açıkla bakayım.
bune bu
anlamı ne
@nightcrawler şimdi fark ettim imzanda "Heyşey" yazıyor onu düzelt istersen
senle alakalı olan bişi değil. sadece senin sözüne + bişi ekledim. forumda moderatörmü olmak istiyorsun? buyur şikayet et belki yaparlar
quote:
Orjinalden alıntı: palyo
Bu nedemekki şimdi.
Nasıl bunlar gelmeden önce.
Bi açıkla bakayım.
bune bu
anlamı ne
quote:
Orjinalden alıntı: BeaLzeBuB
senle alakalı olan bişi değil. sadece senin sözüne + bişi ekledim. forumda moderatörmü olmak istiyorsun? buyur şikayet et belki yaparlar