Şimdi Ara

Öğrenci pasoumu kaybettim ne yapmam gerek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cüzdanımı 2 hafta önce kaybettim kimlik, paso felan içinde idi. kimliği kaymakamlık,nüfus müdürlüğü, ceza derken sonunda çıkarttım geriye tek paso kaldı.

Paso çıkartmak için ne yapmam gerek, cezası var mı? nereye gitmem gerekli dostlar bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.

• up up up
  • internetten ilk önce pasonu iptal et
  • up
  • İETT SİTESİNDEN E-RANDEVU ALICAKSIN. CEZA ÖDEYEREK(İLK KAYIPTA CEZA YOK) YENİ PASONU ALACAKSIN. ESKİ PASODA VARSA AYLIK VE YA KONTÖR TALEP DE EDEBİLİRSİN.
  • paso vermen gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜYÜK KONUŞAN ADAM

İETT SİTESİNDEN E-RANDEVU ALICAKSIN. CEZA ÖDEYEREK(İLK KAYIPTA CEZA YOK) YENİ PASONU ALACAKSIN. ESKİ PASODA VARSA AYLIK VE YA KONTÖR TALEP DE EDEBİLİRSİN.

e-randevu olayını araştıracağım, teşekkürler. eskisini iptal edebiliyor muyuz peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç birisine gerek yok öğrenci belgesi kimlik bir de 20 tl sanırım alıp en yakın iett merkezine gidip anında yenisini çıkartabilirsin. Yenibosna da var bu iett yerleri ben yarın oraya gidip çıkartacağım oradan biliyorum :D benimde kayıp

• quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Hiç birisine gerek yok öğrenci belgesi kimlik bir de 20 tl sanırım alıp en yakın iett merkezine gidip anında yenisini çıkartabilirsin. Yenibosna da var bu iett yerleri ben yarın oraya gidip çıkartacağım oradan biliyorum :D benimde kayıp

Bana en yakın Yenibosna zaten ben de yarın gidicem çıkartmaya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RxStyLe

quote:

Hiç birisine gerek yok öğrenci belgesi kimlik bir de 20 tl sanırım alıp en yakın iett merkezine gidip anında yenisini çıkartabilirsin. Yenibosna da var bu iett yerleri ben yarın oraya gidip çıkartacağım oradan biliyorum :D benimde kayıp

Yardımcı olduysam ne mutlu hocam belki karşılaşırız yarın he

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RxStyLe

quote:

Yardımcı olduysam ne mutlu hocam belki karşılaşırız yarın he

eyvallah dostum aynen :D

• en yakın iett merkezine git yanında bir fotoğraf ve 10 tl ile kartını kaybettiğini söyle makbuz kesip kartını 5 dk içinde yenisini basıyolar eski kartın numarası onlarda kayıtlı içinde paran varsa onuda aktarıyolar merak etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.