Bildirim
Öğrenci Telefonu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
g2 veya z1c işinizi çok rahat görecektir -
Nexus 5 kamera önemli ise lumia 1020
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Öğrenciye göre bir telefona iyi para ayırmışsın, nerede okuyorsun özel bir üniversitede mi? Öğrenci bir telefona o kadar para vermemeli tabi arkası kalın değilse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lg g2, sony xperia z1 veya z1 compact. şimdi gereken şey büyük mü küçük mü ekran ? büyükse z1 ve g2, küçükse z1c. z1 ve g2 çok yakın cihazlar burda seçim sana kalmış. ama z1 i dışardan mağazalardan bulamazsın bu fiyata. sitelerden paralel ithalat alabilirsin. g2 yi dışarda bulabilirsin mağazalarda. ben g2 alacağım örneğin önümüzdeki 1-2 hafta içinde. zevk meselesi. z1 ekran olarak g2 ye göre, g2 malzeme kalitesi olarak z1 e göre zayıf. kamera değeri sony nin daha yüksek ama ben bir fark bulamadım. artı z1 su ve toz geçirmez. g2 nin hoş tasarımı var arka tuşu, ince çerçeve falan. bence bir teknosa gibi yerlere gidip eline alıp incele. -
Hepinize minnettarım bursdan gelen paraları biriktirerek bir nevi ailemin de desteğiyle bu kadar oldu g2yi düşünüyorum şuan için ilgi ve alakanız için çok teşekkür ediyorum hepinize -
1200 G2 al geç
Bir arkadaşıma sordum bilen birine diyelim g2nin cidden çok iyi olduğunu fakat adamlar piyasadan çekildi güncelleme vs desteklerinden de geri kalır dedi bu ne kadar doğrudur fakat g2ye ise kitkat güncellemesinin de geldiği aşikar -
G2 al rahatla uzun süre de idare eder seni
z1 almanı öneririm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 0z0z
Öğrenciye göre bir telefona iyi para ayırmışsın, nerede okuyorsun özel bir üniversitede mi? Öğrenci bir telefona o kadar para vermemeli tabi arkası kalın değilse.
1,700 TL icin arkaya ne gerek var? Devlet okullarinda 1000tl alti telefon bulmak zordur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
G2de karar kıldım haftasonu da gidip alacagim fakat lg guncelleme desteğini bir sure sonra ceker mi onda hala tereddutteyim
Son bir cevap lütfen. o
şimdilik z1c veya g2 ama g3 ün fiyatlandırılmasını bekle 1700 e g3 de alabilirsin.az sabret
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X