Şimdi Ara

Öğrenci Kredi Kartları Öğrencilikten Sonra Ne Oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Örneğin ben mezun oldum ancak çalışmaya başlamadım, benim öğrencilik kredi kartımı direkt normal kredi kartına çevirebiliyorlar mı yoksa çalışmaya başladığım zaman mı çeviriyorlar?

• İs bankasi benim kartımı 25 yaşına kadar öğrenci olarak tutmuştu sonraki kart yenileme tarihinde normal karta çevirdiler.

Prosedür değişti mi bilmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Brotha B kullanıcısına yanıt
    Normal karta çeviriyorlar

• EnesTürkyılmaz RY2BO E kullanıcısına yanıt

O zaman öğrenciyken kredi kartı alırsam sonrasında maaş bordrosu istemeyecekler, öğrenci kredi kartı almak daha avantajlı gibi.

• Brotha B kullanıcısına yanıt
    Yani şöyle yeni kredi kartı gönderiyorlar dolayısıyla sizin maaşınıza göre limit belirlenir

• Normal karta çevriliyor geçen benden de İş bankası yıllık kart ücreti kesmiş Ocak 2025 sonuna kadar parça parça 45.000TL harcama sözüne iade ettiler.

• Benimkiler hemen dönmedi bazısı hala öğrenci. Ama yenilenirse büyük ihtimalle geçerler normale.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öğrencilik bittikten sonra kartın son kullanma tarihi geldiğinde size sms ile öğrenciliğinizin devam edip etmediğini ediyorsa öğrenci kağıdı ile şubeye gidip bunu kanıtlamanızı istiyorlar. Eğer öğrenciliğiniz bittiyse ve kart yenileme dönemi geldiyse haliyle öğrenci olmadığınız için banka sizden bu konuda teyit alamayınca kartı mezun karta çeviriyor ve o şekilde size teslim ediyor. Tavsiyem öğrencilik bitince mezun kartı kullanmak yerine aynı limit ile başka karta başvurmanız. Mesela iş bankası öğrenci ve mezun kartlar da nakit avans işlemi yaptırmıyor ola ki lazım oldu faydalanamıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.