Şimdi Ara

Öğrenciler/Gençler İçin En İyi Banka/Kredi Kartı Hangisi??? [Sürekli Güncel] (1325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.581
Cevap
194
Favori
915.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13231324132513261327
Sayfaya Git
Git
sonraki

Öğrenciler/Gençler İçin En İyi Banka/Kredi Kartı Hangisi??? [Sürekli Güncel]

(En Son Oy Tarihi: 12.6.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: kdrdn

Merhabalar limiti görece yüksek (1500-2000) bir kredi kartı çıkartmayı düşünüyorum. Banka hesabim vakifbankta oldugu icin like card almam daha dogru mu olur yoksa baska alternatiflere mi bakmaliyim?
    bonus başvurusu yap

bana direkt 3400 tllik kart vermişlerdi hemde gelir bilgisi falan vermememe rağmen.
  • kdrdn K kullanıcısına yanıt
    Daha aktif kampanyaları olan bankalara yöneltebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enpara iyi midir hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrdn

enpara iyi midir hocam
    enpara bırak öğrenciye düzgün geliri olanla bile zor yüksek limit veriyor

hiç bulaşma
  • kdrdn K kullanıcısına yanıt
    Hocam en paranın hesaptan yapılan işlemlerde eft, havale ücreti almaması iyi fakat kredi kartı pek avantajlı değil sadece üç harcamayı iş yeri taksit yapmazsa ve taksite yasaklı sektör değilse sonradan taksitlendirme yapıyor eğer siz kampanyalara katılıp puan da kazanayım derseniz öncelikle kart ücreti olmayan bonus flexi çıkarın, kampanya, taksit benim için önemli değil diyorsanız tüm bankaların kredi kartları aynı işlevi görüyor.

• merhaba, öğrenciyim ve çok yüksek limiti olmayan özellikle aidatsız ve faydalanabileceğim kampanyaları olan bir kart çıkartmak istiyorum. parafree kartı gördüm, sinema indirimi, cafe ve rstoranlarda %50 indirim falan oluyomuş. ne dersiniz aranızda kullanan var mı?
  • yuksektepe1 kullanıcısına yanıt
    vakıfbank like card daha mantıklı hocam.
    aynı indirimler orada da var bakın bir.

• yuksektepe1 kullanıcısına yanıt
    ben parafree kullanıyorum memnunum. netflixi falan da indirimli izliyorum, her ay farklı farklı kampanyalar geliyor. bakabilirsiniz bence
  • Kuveyt Türk senin bankan kullanan var mı?

• Finansbank - Enpara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkanatlı

ben parafree kullanıyorum memnunum. netflixi falan da indirimli izliyorum, her ay farklı farklı kampanyalar geliyor. bakabilirsiniz bence
    Parafree karta sadece ogrencilermi basvurabiliyor. Yas siniri var mi?

• Arkadaşlar isbankasi 650 tl, ziraat 850 tl ve vakifbank 500 tl limitli öğrenci kredi kartlarım var vakifbanki kapatmama rağmen hic bir banka tekrar kart vermiyor. İs bankasına gittim limit artışı için yasal limitiniz dolu dediler. Bunun haricinde akbankta bireyselden kalan kmh vardi kapattim. Findekste limitler toplami 3250 gözüküyordu hani yasal limit vardi ? Herneyse, vakifbank ve akbanki 2 gün önce kapattim. Burda yazılanlar gibi tebe ve enparaya başvurdum bütün bankaları gezdim üstüne hepside olumsuz verdi. Yani öğrenci değilim desemde vermiyorlar öğrenciyim desemde. Ben anlamadım millete nasıl 3-4 bin veriyorlar. Güncel döneme göre limit artışı kart alan varsa yazabilir mi? Ayrica akbank bile vermedi exi26 kartını. Benim üniversite çoğu bankanin sisteminde çıkmıyor kafayi yedim zaten. İsparta uygulamalı bilimler. Ayrıca çoğu yere öğrenci kartiyla basvuruyorum sorun burda mi? Çok başvurum oluşmuş

Not : ödemelerim düzenli. Milletin hep limiti artmış ama sadece geçen ay ziraat 500ten 850ye çıkardı onada ben basvurdum öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdogaan -- 5 Mart 2020; 1:54:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdogaan

Arkadaşlar isbankasi 650 tl, ziraat 850 tl ve vakifbank 500 tl limitli öğrenci kredi kartlarım var vakifbanki kapatmama rağmen hic bir banka tekrar kart vermiyor. İs bankasına gittim limit artışı için yasal limitiniz dolu dediler. Bunun haricinde akbankta bireyselden kalan kmh vardi kapattim. Findekste limitler toplami 3250 gözüküyordu hani yasal limit vardi ? Herneyse, vakifbank ve akbanki 2 gün önce kapattim. Burda yazılanlar gibi tebe ve enparaya başvurdum bütün bankaları gezdim üstüne hepside olumsuz verdi. Yani öğrenci değilim desemde vermiyorlar öğrenciyim desemde. Ben anlamadım millete nasıl 3-4 bin veriyorlar. Güncel döneme göre limit artışı kart alan varsa yazabilir mi? Ayrica akbank bile vermedi exi26 kartını. Benim üniversite çoğu bankanin sisteminde çıkmıyor kafayi yedim zaten. İsparta uygulamalı bilimler. Ayrıca çoğu yere öğrenci kartiyla basvuruyorum sorun burda mi? Çok başvurum oluşmuş

Not : ödemelerim düzenli. Milletin hep limiti artmış ama sadece geçen ay ziraat 500ten 850ye çıkardı onada ben basvurdum öyle
    Öncelikle diğer bankalardaki limit değişikliklerinin tüm bankalara yansıması 1 haftayı buluyor. Onun dışında ben axess öğrenci kredi kartına şubelerden başvurumda sorun oluyordu (diğer banka kredi kartlarımın limitini başvuru için 700 tlye düşürdüm) sonra ben de axess mobil uygulamasından başvurdum, 5 dakika sonra veli telefonu arandı ondan 5 dakika sonra kart 500 tl limitle onaylandı toplamda 10 dakikada, hatta şubeye gidip referans koduyla kartı alabileceğime dair mesaj geldi (muhtemelen isimsiz) ama mesai saati bitimine yakın olmasından dolayı gidemedim. Enpara kredi kartı ilk çıktığında öğrenci olarak başvurmadan önce diğer bankalardaki tek kredi kartımın limitini 500 tlye düşürünce 750 tl limitle onaylandı enpara ama hiç limit artırımı veya ekpara limiti teklif edilmedi.

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Anladim o zaman beklemede kalmaliıyım. Merak ediyorum ziraattaki 850 tl limitli kartı kapatsam tek başına iş Bankası kaç para olur ?

• quote:

Anladim o zaman beklemede kalmaliıyım. Merak ediyorum ziraattaki 850 tl limitli kartı kapatsam tek başına iş Bankası kaç para olur ?
    www.maximumgenc.com.tr
    Maximum Genç Dünyası'na Hoş Geldin!
    https://www.maximumgenc.com.tr
    sanırım iş'te üniversiteli kredi kartları maximum genç olarak değişecek (yıllık ücreti normal kart kadar sanırım), ilgililere haber vereyim . Bence onu işbankasına sor ama ziraati kapattığın için işbankası kartının limiti o kadar artar mı bilemem. Hangisi daha önemliyse ona öncelik verirsin, attığım link ile ziraatin kartını karşılaştırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 5 Mart 2020; 13:41:3 >

Tamamdır teşekkürler

Maximum genç karta geçmek istedim başvurdum 2 tane maximum visa ve mastercardc çıkardılar. Bankayi arıyorum çözüm bulamıyor iptal edebilirsiniz diyor okulum 3 ay sonra bitiyor sizce tekrar öğrenci kartına döndürmeme gerek var mi? Limitler ortak. Sadece yeni çıkan sıfırdan başlayacak ve kapatmamam adına 50 tl puan veriyor. İyice allak bullak oldu. Alttarafi işte üniversiteli kartımı maximum genç yapmak istemiştim. 26 yaşından yil aldım ay doldurmadim ondan mi kaynakli bilmiyorum. Sence maxim klasik kalmalı mı? Eskiyi kapattirip puan hediyesini alayım mi? Sonuçta öğrenci kartım gitti artık. Aidat 80 tl diyor

• quote:

Maximum genç karta geçmek istedim başvurdum 2 tane maximum visa ve mastercardc çıkardılar. Bankayi arıyorum çözüm bulamıyor iptal edebilirsiniz diyor okulum 3 ay sonra bitiyor sizce tekrar öğrenci kartına döndürmeme gerek var mi? Limitler ortak. Sadece yeni çıkan sıfırdan başlayacak ve kapatmamam adına 50 tl puan veriyor. İyice allak bullak oldu. Alttarafi işte üniversiteli kartımı maximum genç yapmak istemiştim. 26 yaşından yil aldım ay doldurmadim ondan mi kaynakli bilmiyorum. Sence maxim klasik kalmalı mı? Eskiyi kapattirip puan hediyesini alayım mi? Sonuçta öğrenci kartım gitti artık. Aidat 80 tl diyor
    Ben olayların nasıl ve neden böyle gerçekleştiğini anlamadım. İş'te üniversiteli kredi kartı ilerleyen zamanlarda otomatik olarak maximum genç karta dönüşeceği için, özelliklerini sahip olunan ziraat kartıyla karşılaştırılabilmesi için attım. Bunun dışında 26 yaşının doldurulmasıyla muhtemelen maximum karta dönüştürülüp (belki kart skt si bittikten sonra) normal kartın yıllık ücretini talep edeceklerdi. Maximumun kampanyaları güzel geliyorsa iptal ettirilmeyebilir. Axessin öğrenci kartı 30 yaşına kadar kullanılabiliyor, şubeden başvurulamaması durumunda axess mobilden başvurulabilir ama ortadaki en büyük sorun hangi karta öncelik vereceğinizi belirlememişsiniz .

Hayır isbankasinda karar kıldım ama neden böyle bir olay gerçekleşti anlamadım. Durduk yere 2 kart sisteme tanımlandı. Alttarafi maximum genç olsun istedim. İsbankasini isteme sebebim özel banka olması. Akbank malesef vermiyor. Hic bir banka vermiyor. Ortalık allak bullak oldu yani. Müşteri hizmetlerinin dediği şeyler ters oluyor. Tek farkı normal kart olacak ve sıfırdan başlayacak geçmişi. Çünkü diğerlerini kapatmak zorundayim. (İsbankasi icindeki fazlalik kartlari) vakifi kapattim hala sistemde duruyor aradilar kapatmayin dediler kapatın dedim. Ödemelerim düzenli hala düzensiz ödeme diyende var çözemedim. İnan kafam çok karıştı. Özellikle iş Bankası niye böyle bir saçmalık yaptı onu çözemedim

• barisdogaan kullanıcısına yanıt
    kapatmassan ikisnede aidat yansıyor hocam bilginiz olsun birini kapatın.
  • 
Sayfa: önceki 13231324132513261327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.