Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben denedim bunu zamanında yemedi işlemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

windows'u 8.1 olarak ömür boyu kullanabilirsin ama windows 10 çıktığında indirimli yükseltme kampanyalarından yararlanamazsın..

hangi habere dayanarak yorum yaptınız acaba, kaynak verirmisiniz rica etsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PARS BİLİŞİM

ben denedim bunu zamanında yemedi işlemedi

Ben denedim ertesi gün onay için e mail gönderdiler. Neye göre onay verdiklerini bilmiyorum açıkçası. Siz başka resimlerle tekrar deneyin onay verebilirler belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyperneon

quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

windows'u 8.1 olarak ömür boyu kullanabilirsin ama windows 10 çıktığında indirimli yükseltme kampanyalarından yararlanamazsın..

hangi habere dayanarak yorum yaptınız acaba, kaynak verirmisiniz rica etsem.

Yıllardır kullanan birisi olarak söylüyorum.. Windows 10 çıktığında sisteme windows 10 embedded versiyonunu ekleyecekler.. Üyelikleri dolmuş arkadaşlar bunu indiremeyeceği gibi sahip oldukları windows 8.1'i de windows 10'a yükseltmeleri mümkün olmayacak.. En azından sistem şimdiye kadar hep böyle devam etti, değiştirmezse yine böyle olacak.. Bunlar ticari sürümler olduğu için yükseltme gibi bir şey söz konusu olmuyor.. Firmalar zaten ucuza alıyor bu yazılımları..

• Morgue kullanıcısına yanıt
    anladım bende industry pro hesabı var yedekte o yüzden sormuştum, o zaman yükseltme yerine tekrar embedded versiyonu dreamspark a ekleyecekler.Muhtemelen cortana,xbox streami gibi özellikleri eklemeyeceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hyperneon

anladım bende industry pro hesabı var yedekte o yüzden sormuştum, o zaman yükseltme yerine tekrar embedded versiyonu dreamspark a ekleyecekler.Muhtemelen cortana,xbox streami gibi özellikleri eklemeyeceklerdir.

Evet hocam aynen öyle olcak.. Büyük ihtimalle eklemezler dediğiniz gibi ama belli olmaz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam şimdi windows 10 çıktığında öğrenciler için w10 embedded sürümü dreamspark'da students/software catalog kısmına eklenmeyecek mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 26 Ocak 2015; 23:21:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

Hocam şimdi windows 10 çıktığında öğrenciler için w10 embedded sürümü dreamspark'da students/software catalog kısmına eklenmeyecek mi ?

Eklenir hocam sistem değişmezse muhakkak eklenecektir.. Ama windows 8.1 embedded versiyonunuzu windows 10 embedded'e yükseltemeyeceksiniz.. Formatlayıp direk windows 10 yüklemeniz gerekecek..
    tamam hocam sağolun Bende yükseltme değil de temiz format ile geçmeyi istiyordum.
  • Ablam hazırlık okuyor olurmu? Ankara Üniversitesi.

• @A fine day to die, Rica ederim hocam..

@1zeus1, öğrenci belgesini gönderin bir bakın bakalım oluyor mu.. Bence olur..
    Okey olur inşallah 10 a geçiş ücretsiz olucak onun için uğraşıyorum.

• birtek ben mi indirme yaparken sıkıntı yaşıyorum.step 1 de secure download manager indir kur diyor,indirip kuruyorum.step 2 de sdx dosyasını indiriyorum,program otomatik açılmıyor,kendim açıyorum,windows şu dosyayı açaıyor,webden program bulun veya kendiniz seçin çıkıyor,secure download manageri seçiyorum gene olmuyor
  • Şu x64 tr sürümünü indirebileceğim bir yer var mı? Elimde key var fakat PC bozuk indirmem gerek.

• Torrent ya da resmi sitesinden indirebilirsin

• Aynı keyi 2 kere deneyen var mı ikinci kez kurmak isteyince sorun olmuyor dimi?

• orjinal sürüme kopya office kullansak sorun olurmu acaba :D bedava office programı goremedım :)
  • akşam konuyu inceleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Aynı keyi 2 kere deneyen var mı ikinci kez kurmak isteyince sorun olmuyor dimi?

Ben iki kere kullandım sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: batu25

quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Aynı keyi 2 kere deneyen var mı ikinci kez kurmak isteyince sorun olmuyor dimi?

Ben iki kere kullandım sorun yok

ooo çok iyi o zaman :D

windows 10'u da böyle beleşe getirebilirsek baya rahatlarız artık
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.