Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

quote:

Orijinalden alıntı: batu25

quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Aynı keyi 2 kere deneyen var mı ikinci kez kurmak isteyince sorun olmuyor dimi?

Ben iki kere kullandım sorun yok

ooo çok iyi o zaman :D

windows 10'u da böyle beleşe getirebilirsek baya rahatlarız artık

Geçiş ücretsiz olacak diyorlar ama bizimkine bir sınırlama koymazlar umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Orijinalden alıntı: yunskk

Arkadaşlar uefi kurulumu yapabiliyor muyuz win ind 8.1 de ? 1-2 ay içerisinde Asus x550jk-xo012d bilgisayarını almayı düşünüyorum. Freedos geliyor bilgisayar. Uefi kurulumu oluyordur diye düşünüyorum. Bi yardım bu fakire

uefi kurdum win un kendi bootable usb olusturma uygulaması ıle kurulamadı ama
    aynı ımajı kullanıp rufus ıle uefı bellek olusturup uefı olarak kurdum sorunsuz 1 yıla yakındır kullanıyorum

Nasıl kurdun hocam ya bi yardımcı ol.Defalardır deniyorum belirli bir yerde kurulum sonlandırılıyor.rufustan hangi seçeneği seçerek mbr mi diğerini mi yoksa bios mbr mi seçip yaptın.Ya ben kuramıyorum yada pc de mi sorun var anlamadım.PC geleli 2 gün oldu kuramadım şu mereti.

Kurup sorunsuz kullanan var mı bu windowsu

• quote:

Orijinalden alıntı: dermani06

quote:

quote:

Arkadaşlar uefi kurulumu yapabiliyor muyuz win ind 8.1 de ? 1-2 ay içerisinde Asus x550jk-xo012d bilgisayarını almayı düşünüyorum. Freedos geliyor bilgisayar. Uefi kurulumu oluyordur diye düşünüyorum. Bi yardım bu fakire

aynı ımajı kullanıp rufus ıle uefı bellek olusturup uefı olarak kurdum sorunsuz 1 yıla yakındır kullanıyorum

Nasıl kurdun hocam ya bi yardımcı ol.Defalardır deniyorum belirli bir yerde kurulum sonlandırılıyor.rufustan hangi seçeneği seçerek mbr mi diğerini mi yoksa bios mbr mi seçip yaptın.Ya ben kuramıyorum yada pc de mi sorun var anlamadım.PC geleli 2 gün oldu kuramadım şu mereti.

indirdiginiz isonuzu rufus programına resimdeki gibi ekleyin
    direk uefi kurulun yapabilen bellek olusuyor
    bu sekilde kurdum cok uzun suredir sorunsuz kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 30 Ocak 2015; 0:26:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dermani06

quote:

quote:

indirdiginiz isonuzu rufus programına resimdeki gibi ekleyin
    direk uefi kurulun yapabilen bellek olusuyor
    bu sekilde kurdum cok uzun suredir sorunsuz kullanıyorum

Galiba benim pc uefi desteklemiyor.Ortadaki mbr yi denememiştim ama üstteki bios mbr ile alttaki gpt denedim olmadı.Olmazsa bide öyle denerim.Teşekkürler

• öğrencinumarası@ogrenci.ogu.edu.tr

uzantılı e mail adresi aldım ancak sisteme tanıtamıyorum." Your email domain is not currently registered with us. You can choose another verification method or supply documentation as evidence of your academic status." hatası alıyorum benzer problemle karşılaşan var mı?
  • Edit: Sorun halledildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diricans_RM -- 30 Ocak 2015; 18:21:39 >
  • Hacılar sordular mi bilmiyorum. Dosyayı indirdim. USB den nasıl kurulum yapacağım ? Bayağı uzak kaldım bu işlere, XP yi bios tan kuruyordum. Simdi uefi falan çıkmış. Yardim edecek var mi kurulum konusunda

• bende crackli windows 8.1 var bunu yüklememiştim sizce format çakmalı mıyım, normal proyla arasında bi fark var mı bu industry'nin?
  • Arkadaşlar bn kurulum olarak asus x550jk ye boyle kurdum;

İlk önce rufus programıyla usb mi ayarladım sonra bios girdikten sonra Öncelikle biosa girip default ayarlara al daha sonra Security Sekmesine gel ve Secure Boot Menu'süne gir Secure Boot Control seçeneğini (Enabled) yap hemen altında Key Management var oraya gir Delete All Secure Boot Veriables seçeneği varsa enterla yoksa Install All Factory Default Keys seçeneği vardır onu enterla ve çıkan uyarıya yes deyip Save & Exit. yap.

Bunlardan sonra tekrar biosa girip Boot sekmesinde Launch CSM var onu (Disabled) yap bu kadar. ondan sonra pc tekrardan başlattım ve esc ile boot menu açtım zaten karşınıza uefi (usb ninizin markası) çıkıyor onu seçip yükledim bu kadar. Bios ayarları için @byazem yardımcı oldu.

• _Khal Drogo_ kullanıcısına yanıt
    Bu işlemi yapmadan kuramıyor muyuz peki? bende de asus var n550jk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanhasan

Bios tan yapılan ayarlamanın sebebi uefi kurulum için yapılmazsa normal kurulum olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Khal Drogo_

quote:

Orijinalden alıntı: Hakanhasan

Bios tan yapılan ayarlamanın sebebi uefi kurulum için yapılmazsa normal kurulum olur

Hımm anladım.
  • iyi oldu bu ya indiriyorum şu an. windows 8 e geçmenin zamanı gelmişti
  • win 8 de kendisinde bulunan ''fotoğraf'' uygulaması gifleri direk oynatıyor 8.1 de öyle bir şey göremedim. Nasıl yapabilirim ?
    Tarayıcıdan kullanmayı sevmiyorum fotoğraflar uygulamasını kurmak şansımız var mı veya o özellik kapalı mı acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slp kullanıcısına yanıt
    dostum benim de üniversite mail adresini tanımadı ben de kimliğin fotoğrafını çekip yolladım 2 saat sonra key geldi mail adresine, bu şekilde olacaktır, şimdiden hayırlı olsun ;)
  • Kullanan birisi cevap verirse sevinirim, dreamspark ile embedded versiyonu mu yoksa 129 lira ile 8.1 Pro Öğrenci versiyonu almak mı daha iyidir.

Kullanım amacı, java ve phyton öğrenmeye çalışan birisiyim. Sadece bu iş için dizüstü aldım. becerebilirsem ileride uygulama geliştirmek istiyorum.

129tl çok değil ama arasında fark yoksa boş yere para vermek istemiyorum.
  • embedded kullan aralarında hiç bir fark yok parana yazık
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    nasıl yapıldıgını ayrıntılı yazarmısın
  • eehbee kullanıcısına yanıt
    Hocam konu dışı ama Java ve phyton için herhangi bir kursa gidiyor musunuz veya eğitim alıyor musunuz? Yoksa sadece kendi çabanız ile mi ( internetten doküman video vs.) öğrenmeye çalışıyorsunuz?

• Arkadaşlar ingilizce windows 8.1 pro key'i fazla olan birisi varsa çok makbule geçer
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.