Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Aslında normal 8.1 den farklı bir surum. Fakat sıradan kullanıcı için herhangi bir farklılık yok.

keşke media center da koysalarmış..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 gündür kullanıyorum ben sorunu yok şimdilik. Normal sürümde hazır olarak gelen uygulamalar (mail kişiler haber vs.) falan yok içinde tertemiz Windows yazı tipi farklı sanırım bide daha hoş durmuş bu normal kullanıcıyı etkileyecek bişe olduğunu düşünmüyorum şu an için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Cevap için sağolun metroyu kullanmayı düşünmüyorum zaten.

• NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz kişiler vs. Metro uygulamaları gelmiyor, fakat istenirse mağazadan indirilebiliyor. Bence bu bir eksi değil. Sonuçta sonradan yükleyebiliyorsun onları.

• quote:

Bahsettiğiniz kişiler vs. Metro uygulamaları gelmiyor, fakat istenirse mağazadan indirilebiliyor. Bence bu bir eksi değil. Sonuçta sonradan yükleyebiliyorsun onları.

evet biliyorum indirdim kullanıyorum zaten şu an

içi boş geliyor demek istemiştim aslında
  • Hayla geçerli midir?
  • Alpoahmo kullanıcısına yanıt
    Dreamsparktan bu sürüm indirilebiliyor orijinal key ile birlikte. Devam etmekte...
  • Peki hocam 8.1 mi 8.1 promu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpoahmo -- 9 Mart 2015; 22:40:38 >
    8.1 Pro ya eşdeğer diyorlar. Zaten Üniversitelere Bilgisayar mühendisliği bölümlerine falan verilen Premium dreamspark üyeliğinde de Win 8.1 Pro var bu Windows Embedded olan Standart üyeliklere var yani bizim alabildiğimiz normal üyeliklere.
  • Teşekkür ederim hocam

Rica ederim.

• şunu almak isterdim de öğrenci değiliz yapabilecek var mı arkadaşlar
  • msensoy kullanıcısına yanıt
    Bo normal Win 8.1 pro fakat bunu dreamspark Premium üyeliği olanlar indirebiliyor. biz gibi normal üyelikler bu embedded sürümünü indirebiliyor. Bilgisayar mühendisliği gibi kayıtlı bölüm öğrencilerine özel bir durum yani.
  • Kurulumunda bir fark var mı? pek anlamıyorum ama uefi kurulum falan diyorlar bunun anlatıldıgı bir konu var mı acaba?
  • DexterMorgan2p0 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın anakartı uefi bioslu ise uefi kurulum yapacaksın mecburen. Klasik bioslu anakrtlarda normal kurulum yapacaksın.

• windows 7 kullanıyorum belgelirimi ve düzenimi bozmadan win8 e yükseltebilme imkanım var mı
  • modifix06 kullanıcısına yanıt
    Evet. Kuruluma başlarken çıkan ekranda yükseltme seçeneğini seçip devam edeceksiniz. Yalnız 32 bit 32 bite 64 bit 64 bite yükseltilebilir. 32den 64e ya da tam tersi yükseltme olmaz.

• Beyler, bu windows embedded sürümlerinin lisansları süreli imiş. İndustry sürümünün lisans süresi 30 Nisan 2028'de doluyor. Ayrıntılar
    http://www.microsoft.com/windowsembedded/en-us/product-lifecycles.aspx

• quote:

Beyler, bu windows embedded sürümlerinin lisansları süreli imiş. İndustry sürümünün lisans süresi 30 Nisan 2028'de doluyor. Ayrıntılar
    http://www.microsoft.com/windowsembedded/en-us/product-lifecycles.aspx

hepsinin 2028'de doluyor lisansı.
    ayrıca 2028'e kadar win8.1 mi kullanacaksın ?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.