Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ögrenci oldugumu dogruladım ancak windows keyini nasıl alıcam bulamadım beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modifix06 kullanıcısına yanıt
    Giriş yapınca üstte software catalog yazıyor. Oraya tıklayacaksınız. Tıklaynca açılan sayfada urunu seçince, sayfa açılacak dili seçip get key diyeceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirmeye çalışıyorum belirli zaman sonra

A disk error has occurred; please try resuming the download. If the problem persists, please restart the Secure Download Manager.

bu hatayı veriyor napmam lazım
  • SDM i silip tekrar kurun. Arkasından indirme klasörünü değiştirin. Program hata verdiğinde aynı dizine tekrar indirmek isteyince sorun çıkarıyor.

• Biri nasıl kurulabiliceğini anlatabilirmi sdm var sdx var hangisini yardım edebilirmisiniz?
  • diskin dolu galiba 4 gb boş yer olup olmadığını kontrol et.
  • bunlar lisansı sürelimi bilmiyorum ama zaten çokda umrumda değil çünkü Windows 10 tamamen ücretsiz olacak.yani korsan kullananlar dahil ücretsiz Windows 10 a geçebilecekler.

kaynak:http://shiftdelete.net/korsan-windowslara-windows-10-mujdesi-59158

buarada bu embedded industry 8.1 pro sürelimi diyenlere bir resim ekliyorum. cevap: süresiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 23 Mart 2015; 3:11:29 >

• Bildiğiniz gibi Ingilizce sürümle, Türkçe sürüm farklı keyler veriyor. Iki pc'de kullanmak için Ingilizce olanını diğer bilgisayarıma kurdum. Windows 8.1 single language gibi bu embedded sürümde de dil değiştirilemiyor. Bu dili İngilizce'den Türkçe'ye çevirmenin bir yolu var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghostweb kullanıcısına yanıt
    mini.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103966434&p=1#103966434
    Yükselecek, fakat lisanslı kullanıcılarınki gibi olmayacak. Korsandan yükseltenleri bir takım kısıtlamalar bekliyor olacak.

• Bundan ben de yükledim. Şöyle bir sıkıntım oldu. İstediği key bende yok. İki farklı hesaptan indirip yüklemiştim. Girdiğim hesabın verdiği key ile uyuşmuyor. Çevrimiçi etkinleştir diyorum hata veriyor. Bunun bi çözümü yok mu?
  • İ çanadolu Çocuğu kullanıcısına yanıt
    10 gün içinde keyi kullanmadıysan key bloke olmuştur. Bir de telefonla etkinleştirme yolunu dene.

• Saolun hocam.
    Bugün bir sorun oldu bilgisayarda. Dün etkinlestirmeyi yapmistim. Aynı keye girince olmuştu. Ama bugün açınca direk siyah ekran çıkıyor. Hiçbir şey çıkmıyo ekranda. Fotoğraf da ekliyorum. Sadece fotodaki ekran çıkıyor. Uefi kurulum yaptım. Asus yazıyordu açılırken.
    Etkinlestirmeyle ilgili bir sorundan olablir mi bu durum?

Edit: açıldı az önce heralde etkinlestirmeyle alakalı değil bu sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İ çanadolu Çocuğu -- 24 Mart 2015; 13:04:08 >

• Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    İngilizce sürümde dil ayarlarindan Türkçe dil pakedini indirerek dili Türkçe yapabilirsiniz.

• A fine day to die kullanıcısına yanıt
    Maalesef o seçenekler yok bu windows sürümünde, tıpkı single language gibi dil yüklemeyi engellemişler.

Hocam emin misiniz ?

https://store.donanimhaber.com/f1/72/2c/f1722c8b38fa82a1ef30a10a67d1ae73.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 24 Mart 2015; 22:59:11 >

Çok ilginç, hocam bu dil ayarlarına denetim masasından mı giriyorsunuz, yoksa metro arayüzünden mi? Ben metro arayüzden girince göremedim sanırım.

Masaüstü Denetim masasından giriyoruz. Metro ayarlar uygulamasında sol panelin en altında Denetim masasına bağlantı var oradan ulaşılabilir.
    W10 ile bu iki farklı denetim masası olayı olmayacak, ayarlar tek bir yerden yapılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 24 Mart 2015; 23:21:06 >
    Denetim masasından Control Panel\Clock, Language, and Region\Language dizinine girdikten sonra Add Languange seçeneği ile türkçe dilini seçip indirin. Yaklaşık 80 Mb civarı boyutu var ve daha sonra da görünüm dili olarak Türkçe'yi seçip restart yaptıktan sonra Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 24 Mart 2015; 23:28:59 >
    Üniversitenin neti çok dandik olduğu için microsoft serverlarına bağlanamadım sanırım, o yüzden yapamadım bu işlemi. Az önce evde denedim, gerçekten de sorunsuz bir şekilde Türkçe sisteme İngilizce dili ekledim. Demek ki iyi bir internet bağlantısına ihtiyacım var, okulun interneti saniyede 3kb ile dosya indiriyordu.

Yardımlarınız için de teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 25 Mart 2015; 0:04:32 >
  • arkadaşlar ben keyi aldım. fakat 3-4 defa indirdim SecureDownloadManage de hata aldım bir türlü indiremedim. acaba bu sitedekini yükleyip kendi keyimizi girsek olur mu. cevap verin acil arkadaşlar lütfen. site googleden "full programlar windows 8.1 embedded" yazıp ilk yere tıklayın ordaki ile securedownloadmanage ile inenle aynı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroyin -- 25 Mart 2015; 22:42:21 >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.