Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirme klasörünü değiştirip deneyin. Embedded sürümü başka kaynaktan temin edip kursanız da etkinleşir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tşk ederim hocam. **** sitesinde aynısı herhalde. secure ile gece saat 12 de indirdim hiç hata vermeden indi. herkese tavsiyem indiremeyenler **** sitesinde bunun sürümü mevcut indirebilirsiniz. hocam bu bize verilen key süresiz mi var mı bilginiz ? bu arada securedownload ile inenlerin içinde update3 gömülü mü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroyin -- 26 Mart 2015; 13:02:09 >
  • eroyin E kullanıcısına yanıt
    Aldıktan sonra 10 gün içinde etkinleştirme gerekiyordu, en azından keyi indirdiğimiz sayfada öyle yazıyordu. Fakat etkinleştirebildiğini söyleyen de varrdı. Riske girmeyin, ne olur ne olmaz vakit geçirmeden etkinleştirme yapın.
    Etkinleştirdikten sonra süresi yok, kalıcı olarak etkinleştirildi yazıyor. Bunu çalıştırda slmgr.vbs /xpr yazarak da görebilirsiniz.

• tamam hocam iyidiki dediniz. tşk ederim
  • arkadaşlar ben 1 yıldır kullanıyorum bu sürümü bu sene okul bitiyo bi sıkıntı olmaz heralde dimi ömür boyu mu lisans süresi. bide win10 pro falan çıkarsa ücretsiz yükseltme şansımız var mı
  • flegga34 kullanıcısına yanıt
    Lisans süresi yok. Okulun bitmesi dreamspark hesabının kapanmasına neden olur süre bitince o kadar ama işletim sistemini etkilemez. Bu Embedded sürümlerden normal Windows sürümlerine direk olarak yükseltme yok fakat büyük ihtimale Windows Embedded 10 gibi bir şey çıkar ona yükseltilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wp-bykrm

Lisans süresi yok. Okulun bitmesi dreamspark hesabının kapanmasına neden olur süre bitince o kadar ama işletim sistemini etkilemez. Bu Embedded sürümlerden normal Windows sürümlerine direk olarak yükseltme yok fakat büyük ihtimale Windows Embedded 10 gibi bir şey çıkar ona yükseltilebilir.

okulun bittiğini nerden biliyo dreamspark
  • flegga34 kullanıcısına yanıt
    Her yıl Senden okuduğunu doğrulamanı istiyor. Okuduğunu doğrulayamazsan, üyeliğin iptal olmuyor, sıradan vatandaşların üyeliğine dönüşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Her yıl Senden okuduğunu doğrulamanı istiyor. Okuduğunu doğrulayamazsan, üyeliğin iptal olmuyor, sıradan vatandaşların üyeliğine dönüşüyor.

çok mantıklı teşekkür ederim hocam anladım durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: flegga34

quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

çok mantıklı teşekkür ederim hocam anladım durumu

Aynen öyle yıllık aktivasyon oluyor örneği okullar kapanmak üzeri mayıs gibi aktivasyonunu yenilediğin zaman okul maili ile falan o sene okulun bitse de üyeliğin belirttiği tarihe kadar devam eder. Daha sonra bu şekilde standart üyelikten yararlanmak isterseniz bunun bir ücreti oluyor.

• windows 10 güncellemesini alır mı bu ?
  • ec38 E kullanıcısına yanıt
    Yukarılarda da yazmıştım Bu Windows Embedded olduğu için normal Windows 10 yükseltme listesinde değil. Ama aynı bu model gibi Windows Embedded 10 sürümü çıkarsa ona yükseltme sağlanabilir.

Yalnız dediğim gibi Windows 10 upgrade olmuyor maalesef.
  • olsaydı iyiydi :)
  • ec38 E kullanıcısına yanıt
    O da olur, merak etmeyin. Windows Embedded 10 da çıkacaktır.

• Büyük ihtimal ile evet ve ona yükseltme sağlarlar. Zaten embedded versiyonlar aslında işletim sisteminden eksik versiyonlar değil tam tersine endüstriyel pazar alanına göre işletim sistemine ekstra özellikler ekleyen sistemler. E bu sistemler de artık oturdular ve 8 ile birlikte tam senkronize oldular. Windows Embedded 10 muhakkak çıkarılır şuan ki MS stratejisine göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, an itibariyle üye oldum dreamsparka ve keyimi aldım. Fakat bir sıkıntım var. İndirme kısmına gelince sdx uzantılı dosya çıkıyor bunu mu kuracağız yoksa forumda bir kaç arkadaş microsoft sitesinden iso sunu paylaşmış, bunu mu indireceğiz.

Ne farkları vardır? Birde dreamsparkta "Windows Embedded 8.1 Industry Pro with Update" olarak geçiyor. Ve bana key veriyor.
    Hangi yolu izlemem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSea99 -- 30 Mart 2015; 13:52:00 >
  • BlackSea99 B kullanıcısına yanıt
    Aynı yerde bir de Secure Download Manager (SDM) indirme linki olması lazım. SDM i indirip sdx dosyasını bu programla açıyorsun. Karşına indirme seçenekleri çıkıyor.
    Tekrar uğraşmayın diye onedrive a uplad ettim. sdm yi buradan da hızlıca indirebilirsiniz.
    https://onedrive.live.com/redir?resid=192065E99C98B8C2!2950&authkey=!AAxcjEqYvE5N2Ts&ithint=file%2cmsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 30 Mart 2015; 14:32:09 >
  • Insallah cikar. Muazzam olur :))

• Ben öğrenci kimliği ile denedim ama gelen maildeki aktivasyon linkine tıklayınca tekrar doğrulama yerine atıyor sayfayı yenileyince de doğrulanamadı gibisinden bi uyarı veriyor

• windows 7 için bir adet orjinal key lazım arkadaşlar akşama pc ye format atcam bugün ne kadar uğraşyıysam alamadım elinde olan varsa ve akşama kadar pm atarsa çok memnun olurum
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.