Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iexorcism -- 7 Nisan 2015; 19:24:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iexorcism kullanıcısına yanıt
    Her dilde birer tane lisans alabiliyoruz diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: playkinq

quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Normal işletim sistemi kurar gibi olacak.

Saolun hocam

Hocam win7 usb dvd download tool ile uefi kurulum yapılmıyor onun yerine rufus kullanmanı öneririm ben

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

quote:

Orijinalden alıntı: playkinq

quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Normal işletim sistemi kurar gibi olacak.

Saolun hocam

Hocam win7 usb dvd download tool ile uefi kurulum yapılmıyor onun yerine rufus kullanmanı öneririm ben

Ya uf bakin bu olmadi yakinda kuracagim suan malesef kuramiyorum hocam simdi nasil indirdim diyelim uefi kuracagim bi anlatirmisiniz ne ile nasil kuracagim

• playkinq kullanıcısına yanıt
    Google a rufus yazıp çıkan ilk siteden indirebilirsin hocam 800 kb bişey zaten ekstra kurulum da istemiyor. Aynı sitede uefi kurulum için seçilmesi gereken ayarların bi görseli mevcut zaten. Flashı hazırladıktan sonra pc nin bios ayarlarına girip uefi boot seçeneğini enable yapman lazım. Bazı bilgisayarlarda zaten aktif oluyor bazılarında kapalı oluyor. (bende kapalıydı mesela) sonrasında normal format atar gibi windows kurulumu yapıyorsun. 3 kere bu şekilde kurdum bi sıkıntı çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

Google a rufus yazıp çıkan ilk siteden indirebilirsin hocam 800 kb bişey zaten ekstra kurulum da istemiyor. Aynı sitede uefi kurulum için seçilmesi gereken ayarların bi görseli mevcut zaten. Flashı hazırladıktan sonra pc nin bios ayarlarına girip uefi boot seçeneğini enable yapman lazım. Bazı bilgisayarlarda zaten aktif oluyor bazılarında kapalı oluyor. (bende kapalıydı mesela) sonrasında normal format atar gibi windows kurulumu yapıyorsun. 3 kere bu şekilde kurdum bi sıkıntı çıkmadı

Saolun hocam technopatin rehberleri var ordan baktim ogrendim iyiki beni uyardiniz cok tesekkur ederim

• Öğrenci belgesini yollasam sorun yaşar mıyım? Okul maili almak için başka bir kampüse gitmem gerekiyor da.
  • Öğrenci belgeside oluyor mail şart değil. Öğrenci mailini yıllık süre bitiminde yenilemek içinde kullanabilirsiniz. Ben öyle yaptım. Öğrenci kartını çekip atmıştım bu yılda mail ile uzattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: wp-bykrm

Öğrenci belgeside oluyor mail şart değil. Öğrenci mailini yıllık süre bitiminde yenilemek içinde kullanabilirsiniz. Ben öyle yaptım. Öğrenci kartını çekip atmıştım bu yılda mail ile uzattım.

Teşekkürler hocam, öğrenci kartı demişsin direk belgeyle uğraşmadan kartı çekip atarsak da oluyor mu yani?
  • Oluyor aynen.

• Hocam şöyle bir mail geldi işlem hallolmuş gibi, ama verdikleri linke tıklayınca hiçbir şey olmamış gibi tekrar doğrulama ekranını görüyorum. Sebebi ne olabilir?

Merhaba

Bu e-postayı almanızın nedeni, yakın zamanda Microsoft Akademik Doğrulama hizmeti yardımıyla doğrulama isteğinde bulunmanızdır. E-postanızı bu program için göndermediyseniz, lütfen bu e-postayı gözardı edin; bilgileriniz 5 gün içinde sistemlerimizden silinecektir.

Akademik durum doğrulamanızı tamamlamak için lütfen aşağıdaki bağlantıyı tıklatın. Bağlantıyı tıklattıktan sonra doğrulama durumunuz onaylanacak ve ilk olarak doğrulama isteğinde bulunduğunuz siteye döneceksiniz.

-Şu adrese gidin:https://www.msacademicverify.com/AVE/NewActivate?WLID=feajLlwp5cxfU7bsWEWI4A%3d%3d&lc=1055

Teşekkür Ederiz,
    Microsoft Akademik Doğrulama Ekibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 11 Nisan 2015; 11:26:46 >

• Tamam oraya tıklayınca yeşil yazı ile success yazısı olmalı. Denemek için dreamspark.com adresine gidin students menüsüne tıklayın sign in deyin giriş yapın sonra orada adınız çıkar ona tıklayın my account yazan yere tıklayın orada bir yıllık sürenizi görebilirsiniz.

• Arkdaşlar şu an windows 8.1 pro indiriyorum bu key ile windows u sınırsız aynı özellikleriyle kullanabilecek miyim yoksa özellik kısıtlamalı mı olacak ? bir de bu lisans anahtarının ömrü kaç yıl olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar ben mailimi okulla ilgili belgelerimi falan verdim ama 3-5 güne döneriz gibilerinden mesaj geldi bu kadar bekeleyecek miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wp-bykrm

Tamam oraya tıklayınca yeşil yazı ile success yazısı olmalı. Denemek için dreamspark.com adresine gidin students menüsüne tıklayın sign in deyin giriş yapın sonra orada adınız çıkar ona tıklayın my account yazan yere tıklayın orada bir yıllık sürenizi görebilirsiniz.

Hocam çok enteresan linke tıklıyorum onay ekranına atıyor tekrar sanki hiç onay belgesi göndermemişim gibi. Şu okul mailiyle kayıt olun, belge sağlayın vs. yazan ekran.
    Bizim okuldan bir arkadaş okul maili ile denedi oldu, ODTÜ'den bir arkadaş okul maili ile denedi ona da onay maili geliyor ama bendeki sorunla karşılaşıyor.

Bana sonraki gün döndüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 12 Nisan 2015; 1:09:37 >

• 2 adet key mevcut. istanbul üniversitesi destek almamasına rağmen key istediğimde verdi bir tane daha.
  • Sorun düzeldi mi yani şuan?

• Yok aynen dediğim gibi devam ediyor, pazartesi öğrenci belgesi falan alıp öyle deneyeceğim tekrar. Olmadı okul maili almakla uğraşırım.
  • Enteresan çünkü öyle yapmaması gerekiyordu. Mail alabiliyorsanız direk mail alın en hızlı aktivasyon seçeneği o.

• quote:

Orijinalden alıntı: White Death

quote:

Orijinalden alıntı: snop02

üzülme hocam...
    İ.T.Ü K.Mühendisliğine kayıt ol yeter
    Buyur:http://www.tnctr.com/topic/272311-dreamspark-uyelik-alma-oedhrenci-hesaby-olmadan/

Hocam bu hala işliyor mu? Eğer işliyorsa içimde bir sevinç var şu an

Dreamspark da onaysız hesap açtım. Onaylama işlemlerini nasıl yapacağım. You may not create a status update as you have not met the requirements of 10 Forum Posts and 2 Days as a Member yazıyor. 2 gün bekleyip foruma 10 mesajmı yazmam gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.