Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.

@MRT_

Bilgilendirdiğin için tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 4 Mayıs 2015; 18:38:55 >
  • Rica ederim kolay gelsin
  • Arkadaslar bizim atauni ile direk kayit olup aldim da bu me kadar suruyo haberiniz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarımı şimdi aldım W8.1 embedded sürümünü en hızlı nerden indirebilirim key i sonra alır etkinleştiririm link atabilirmisiniz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaunx

Merhaba arkadaslar, dreamsparktan iki adet key aldim ingilizce ve turkce olarak. Turkceyi kendim kullanacagim, eger ingilizce surumuyle ayni anda calisiyorsa, ingilizce surum icin olan keyi ihtiyac sahibi bi arkadasa verebilirim. Iyi forumar

Hocam ingilizce keyi ben alabili miyim ? pcdeki bütün veriler silindi aaöf iel ne güzel almıştım şuan tekrardan alamıyorum işin kötü yanı şifreyide hatırlamıyorum
  • Mail şifremi unuttum kısa yoldan nasıl alabilirim tekrardan arkadaşlar hangi adrese mail atacağım detayı bilgilerimi yazıp ekran görüntüsü vs çekip mail atayım hangi mail ile kayıt olduğumu hatırlamıyorum aofle giriş yapıyorum dream'a böyle kayıt yok diyor o güün rastgele mail açtık sanırım ama ne açtık bilemedim gitti
  • Ben öğrenci değilim. İnternette elin gavurunun birisinin isic numarasını buldum. Girdim sisteme anında öğrenci olarak onayladı. Şimdi indirme ve key kısımları aktif oldu. Kullansam mı diye terreddütte kaldım tespit ederlerse başımıza sıkıntı çıkarmasın. Bir de ben şu anda laptopla birlikte gelen vista sürümünü kullanıyorum. Sizce yükseltmelimiyim.
  • Günaydın

Windows Embedded 8.1 Industry Pro with Update için kafama takılan sorular için yardımcı olur musunuz.

1-Bu sürüm win7 yi win8,1 yapmak içimidir. Yoksa direkt 8,1 midir. Update diyor. Kafam karıştı
    2-Lisansız alacağım monster marka dizüstü bilgisayarda kullanmayı düşünüyorum. Bu sürüm ile normal sürüm arasında fark var mı, sıkıntı yaratır mı, bilgisayarın donanımlarını destekler mi? (directx 11 vs) Oyun açısından soruyorum
    3-Programı indirdikten sonra usb bellekten win7 gibi kurulum mu yapılıyor

Üniversite e postam ile key aldım

Tşk
  • embedded 8.1 ler win 10a ücretsiz terfi edecekmiş . Kaynak :http://forum.donanimhaber.com/m_105982101/f_//tm.htm#105982101
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdede80

Günaydın

Windows Embedded 8.1 Industry Pro with Update için kafama takılan sorular için yardımcı olur musunuz.

1-Bu sürüm win7 yi win8,1 yapmak içimidir. Yoksa direkt 8,1 midir. Update diyor. Kafam karıştı
    2-Lisansız alacağım monster marka dizüstü bilgisayarda kullanmayı düşünüyorum. Bu sürüm ile normal sürüm arasında fark var mı, sıkıntı yaratır mı, bilgisayarın donanımlarını destekler mi? (directx 11 vs) Oyun açısından soruyorum
    3-Programı indirdikten sonra usb bellekten win7 gibi kurulum mu yapılıyor

Üniversite e postam ile key aldım

Tşk

Arkadaşın sorduğu sorulara yanıt verecek bir babayiğit var mı? Bunları ben de merak ediyorum da.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi philosopher's stonee -- 23 Mayıs 2015; 18:27:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Direk Win 8.1 dir.
    Normal sürüm ile arasında bir fark yoktur. Donanımları destekler.
    Usb bellek ile normal Win 7 kurar gibi kurulur.
  • direkt olarak iso dosyasını daemon tools ile çalıştırsak format atabilir miyiz? yoksa illa usbden mi atmak zorundayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: A_PaiNe

direkt olarak iso dosyasını daemon tools ile çalıştırsak format atabilir miyiz? yoksa illa usbden mi atmak zorundayız

O şekilde Windows kurulumu mümkün değildir, minimum 4 Gb'lık bir belleğe yazdırarak kurulum yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SFY -- 28 Mayıs 2015; 12:23:26 >
  • Arkadaşlar benim bilgisayarda hiç işletim sistemi yok. Başka bilgisayardan indirip usb ye attıktan sonra kendi bilgisayarıma kurabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_none84 -- 29 Mayıs 2015; 12:15:10 >
  • arkadaşlar okul mailimi yazıyorum okul mailime mesaj geliyor şu linke tıklayın diye tıklıyorum sonra aşağıdaki mesaj gelir ekrana

Your academic status has not been verified. You can choose another verification method or supply documentation as evidence of your academic status.

neden yapamadım ben bu işi okulun edu uzantılı mailine sahip olduğum halde
  • Yardım lütfen

Arkadaşlar benim bilgisayarda hiç işletim sistemi yok. Başka bilgisayardan windowsu indirip usb ye attıktan sonra kendi bilgisayarıma kurabilirmiyim.. Bios ayarlarında değişiklik yapmam gerekecekmi. Nasıl yapacam yardımcı olursanız sevinirim

• G
    ü
    n
    c
    e
    L

• quote:

Orijinalden alıntı: c_none84

Yardım lütfen

Arkadaşlar benim bilgisayarda hiç işletim sistemi yok. Başka bilgisayardan windowsu indirip usb ye attıktan sonra kendi bilgisayarıma kurabilirmiyim.. Bios ayarlarında değişiklik yapmam gerekecekmi. Nasıl yapacam yardımcı olursanız sevinirim

Elinde lisansı var ise kurabilirsin

• Lisans anahtarını 2 bilgisayarda kullansak bir sorun olur mu? Ayrıcı açıktan lise okuyanlara da veriyorlar mı? Veriyorlarsa nasıl alırız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: son1nefes

Lisans anahtarını 2 bilgisayarda kullansak bir sorun olur mu? Ayrıcı açıktan lise okuyanlara da veriyorlar mı? Veriyorlarsa nasıl alırız?

Lisans anahtarını aynı anda tek bir makinede kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.