Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir hizmet şu Dreamspark. Sadece windows 8 değil inanılmaz şeyler var gerçekten çok güzel. Bu arada belgelerimi onaylamışlar artık indirme Yapabiliyorum. Bir de arkadaşlar bu windows 8.1 için cd key geldi. bunu kullanmam için sınır yok değil mi ? yani istesem bir yıl sonra kullanabilir miyim?
  • ne devlet meselesi yapmışsınız, 2dk sürmemişti keyi almam
  • ddbb kullanıcısına yanıt
    Keyi kullanım süresi yok. Kalıcı olarak etkinleştiriliyor. Yıllık öğrencilik durumu doğrulaması var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddbb kullanıcısına yanıt
    valla büyük bi nimet. ben en az beş tane arkadaştan edu uzantılı mail aldım onları yükledim pc lerime :)
    keyin süresi yoktur. sadece senin üyeliğin her sene bitiyor. eğer her sene yenilersen siteden aktif olarak yararlanabilirsin. yanlışsam düzeltsin arkadaşlar.
  • jackal971 kullanıcısına yanıt
    İşyerinde kullanıyorsan dikkat et. BSA ya yakalanma. Bu lisanslar bireysel kullanım içln. İşyerinde bu lisansları kullanırken yakalanırsan yüklü bi ceza alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 22 Nisan 2015; 11:33:57 >
  • bu beleş sürüm biraz sıkıntılı gibi sanki. bazen alakasız işlemlerde mavi ekrana düşüyor örneğin ağ bağlantısı köprüleme yaptım sil dediğimde mavi ekran verip duruyordu silene kadar akla karayı seçtim.ayrıca çok nadirde olsa bellek okunamadı gibi hatalarda veriyor. bellek te problem olmamasına rağmen.çok hassas bir işletim sistemi en ufak hatada mavi ekranı yapıştırıyor.
  • yok evdekiler de kullanıyorum şuan ama iş yerine de yüklemeyi düşünüyordum. şimdi yakalanırsın ceza yersin dedin de. iş yerinde windows7 orjinal ama office vs kopya o nasıl olacak. open office mi kullanayım.?
  • jackal971 kullanıcısına yanıt
    İşyerinde korsan/kopya yazılım kullanmamanız lehinize olur. Yakalanırsanız ciddi cezası var. Open Office türevlerini kullanabilirsiniz. Yada office.live.com dan işinizi halledersiniz. Size bağlı. Bireysel/ev kullanımında korsanıo kimse takmıyor ama, söz konusu ticari/iş amaçlı kullanım olunca üstüne gidiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 21 Nisan 2015; 10:47:47 >
  • Kanıt belgesi olarak e-devlet'den indirdiğim öğrenci belgesini pdf olarak ekleyip göndermek yeterli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simian

quote:

Orijinalden alıntı: White Death

quote:

Orijinalden alıntı: snop02

üzülme hocam...
    İ.T.Ü K.Mühendisliğine kayıt ol yeter
    Buyur:http://www.tnctr.com/topic/272311-dreamspark-uyelik-alma-oedhrenci-hesaby-olmadan/

Hocam bu hala işliyor mu? Eğer işliyorsa içimde bir sevinç var şu an

Dreamspark da onaysız hesap açtım. Onaylama işlemlerini nasıl yapacağım. You may not create a status update as you have not met the requirements of 10 Forum Posts and 2 Days as a Member yazıyor. 2 gün bekleyip foruma 10 mesajmı yazmam gerekiyor.

öğrenci belgesi göndererek çözdüm ben bu sorunu
    mail adresime onay linki geldiği halde onay aşamasını bir türlü geçemiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: rammstein35

Kanıt belgesi olarak e-devlet'den indirdiğim öğrenci belgesini pdf olarak ekleyip göndermek yeterli mi?

bu şekilde hesabımı onayladılar (çarşamba günü göndermiştim bugün(cuma) onaylanmış )
  • Bi kere kullandım 2.kez yükleyip etkinleştirebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpoahmo -- 27 Nisan 2015; 18:23:53 >
  • Arkadaşlar ben 2 yıllık okuyorum erzincan üni.de fakat yolladım hala ne dogrulama kodu ne bişey geldi eposta ma :/ Ben okul kimliğinin fotosuyla gönderdim 3-5 gün bekleyin dedi hala bekliyoruz :D
  • jaky2424 J kullanıcısına yanıt
    Üniversite için en hızlı yöntem öğrenci maili. Diğer yöntem de sure değişebiliyor. Bazen iki gün bazen beş gün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu embedded sürümleri yazın windows 10a ücretsiz yükseltme gibi bir şansımız olacak mı acaba ? Fikri , bilgisi olan var mı ?
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Farklı sistemler olduğu için windows embedded 8 i windows 10 yükseltme hakkı vermezler. Windows embedded 10 çıktığında bu sürüme yükseltebilirsin.
    Tahminim bu şekilde.

• gazinin sitesine baktım yazılım programları falan var yazıyor

win 8.1 var mı bilgisi olan yazabilir mi?
  • Bu sürüm ile pro sürüm arasında ne fark var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atp96 kullanıcısına yanıt
    çok fazla bir fark olmadığı söyleniyor, ama benim gözüme batan en büyük eksiklik media center olmaması..
  • uludağ üniversitesi kabul etmiyor mu ?

öğrenci numarası var sadece isim yazmıyor bizde

hata veriyor

Your email domain is not currently registered with us. You can choose another verification method or supply documentation as evidence of your academic status.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arca ACAR -- 4 Mayıs 2015; 17:16:59 >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.