Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A fine day to die

Hocam emin misiniz ?

https://store.donanimhaber.com/f1/72/2c/f1722c8b38fa82a1ef30a10a67d1ae73.png

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro
    Arkadaşlar iyi forumlar. Birkaç sorum olacak.. Başlık içinde cevaplanmış olabilir ama bulamadım.

Öğrenciliğimiz bittiği zaman lisanslar iptal oluyor mu? Aldığım keyi daima kullanabilecek miyim?

Bir de her format atışımda bu key ile etkinleştirme yapabilecek miyim?

Teşekkürler.

• b3rzah B kullanıcısına yanıt
    Hayır keyler süresizdir ve okul ile alakası yok. Okulun bitmesi yıllık yenileme süresi dolduğu zaman ücretsiz olarak yenileyememenizi sağlar. Yani üyeliğiniz bir yerde boşa çıkmış gibi bir şey oluyor. Sistemden aldığınız keyleri formatlayınca tekrar kullanabiliyor musunuz bilmiyorum ama kullanılmıyor ise yeni key alabilirsiniz zaten üyelik boyunca.
  • Keyler format sonrası tekrar etkinleştirilebiliyor. Ya da format atmak yerine ayarlardan sıfırlama yaparak formatlarsanız, tekrar etkinleştirme yapmanız gerekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Keyler format sonrası tekrar etkinleştirilebiliyor. Ya da format atmak yerine ayarlardan sıfırlama yaparak formatlarsanız, tekrar etkinleştirme yapmanız gerekmez.
    Beyler bu sistem oyunlar için değil diyorlar araştırmama göre bir Battlefield 4 oynatmaz mı bu şimdi sorun çıkartır mı ?
  • Sealine kullanıcısına yanıt
    Ne alakaymış? Bakın hocam bu sistemin Windows 8.1 den farkı yok. Artısı var eksisi yok Embedded olması yani gömülü sistemlere uyumlu olması demek farklı endüstriyel cihazlara kurulabilmesi demek. Bu sürümü orijinal bir Windows kullanmak istiyorum diyorsanız kurun. Benim önerim bu yönde öyle oyunlarda sorun yaratıyor falan değil hatta normal windowsa oranla biraz daha performanslı bulanlarda var. İlk kurulumdan itibaren daha hızlı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wpbykrm

Ne alakaymış? Bakın hocam bu sistemin Windows 8.1 den farkı yok. Artısı var eksisi yok Embedded olması yani gömülü sistemlere uyumlu olması demek farklı endüstriyel cihazlara kurulabilmesi demek. Bu sürümü orijinal bir Windows kullanmak istiyorum diyorsanız kurun. Benim önerim bu yönde öyle oyunlarda sorun yaratıyor falan değil hatta normal windowsa oranla biraz daha performanslı bulanlarda var. İlk kurulumdan itibaren daha hızlı zaten.
    Şehir efsanelerine inanmayın, şunu açmazmış da, bunu oynatmazmış da... Sıkıntı var ise sürücüde ya da başka bir şeyde vardır. Üstteki arkadaşın da dediği üzere bildiğiniz Windows 8.1'dir bu sistem. Babalar gibi açar her şeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 3 Nisan 2015; 23:19:56 >

• Sealine kullanıcısına yanıt
    Ben oyun için kullanıyorum hocam sıkıntı yok. BF 4 de oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

Ben oyun için kullanıyorum hocam sıkıntı yok. BF 4 de oynuyorum
    Peki teşekkür ederim geri dönüşünüz için kuracağım
  • Herhangi bi farkilik degisiklik yok di mi arkadaslar desteklememe gibi farkli sorunlar yaratmiyor oyun veya programlarda veya normalinden farkli sikinti yaratan durum var mi
  • iexorcism kullanıcısına yanıt
    Hocam bir üstte aynı şeyi belirttik isme takılıp endişe etmeyin bildiğiniz Windows 8.1 işletim sistemi. Embedded olması dediğim gibi gömülü sistemlere uyumlu olması demek bu kadar bir de normal Windows 8 veya 8.1 ile gelen Metro uygulamaları yüklü gelmiyor o kadar sadece. Fark bu yani Hava Durumu, Haberler vs. gibi uygulamalar yüklü gelmiyor isterseniz mağazadan yüklüyorsunuz bu kadar. Gereksiz ise sizin için bu uygulamalar zaten sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wp-bykrm

Hocam bir üstte aynı şeyi belirttik isme takılıp endişe etmeyin bildiğiniz Windows 8.1 işletim sistemi. Embedded olması dediğim gibi gömülü sistemlere uyumlu olması demek bu kadar bir de normal Windows 8 veya 8.1 ile gelen Metro uygulamaları yüklü gelmiyor o kadar sadece. Fark bu yani Hava Durumu, Haberler vs. gibi uygulamalar yüklü gelmiyor isterseniz mağazadan yüklüyorsunuz bu kadar. Gereksiz ise sizin için bu uygulamalar zaten sorun yok.

Gömülü sistemlere uyumlu ne demek?
  • b3rzah B kullanıcısına yanıt
    "Embedded" gömülü demek. Gömülü bir sistemden kastı normal Windowsu bu sistemlere uygun olarak özelliklerini geliştiriyor demek yani Normal bir Windows sadece PC için kurulurken bu sistemi ATM cihazları gibi cihazlara kurabilirsiniz. Yani Bu sistem Windows' dan eksik değil tam tersine kullanım amacına göre ek özelliklere sahip oluyor. Kastettiğim şey bu.

Şöyle bir örnek de verebilirim benzetmek amacıyla Malum Windows 8 tabletlerde Windows RT olarak geçiyor aynı mantığı düşünün bir ATM cihazında Windows kurulmak istense işte bu Windows Embedded olacak umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir. Bu sistemi kullananlar çok ayrıca orijinal keyli bir Windows kullanma olanağınız var bu gayet iyi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wp-bykrm

"Embedded" gömülü demek. Gömülü bir sistemden kastı normal Windowsu bu sistemlere uygun olarak özelliklerini geliştiriyor demek yani Normal bir Windows sadece PC için kurulurken bu sistemi ATM cihazları gibi cihazlara kurabilirsiniz. Yani Bu sistem Windows' dan eksik değil tam tersine kullanım amacına göre ek özelliklere sahip oluyor. Kastettiğim şey bu.

Şöyle bir örnek de verebilirim benzetmek amacıyla Malum Windows 8 tabletlerde Windows RT olarak geçiyor aynı mantığı düşünün bir ATM cihazında Windows kurulmak istense işte bu Windows Embedded olacak umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir. Bu sistemi kullananlar çok ayrıca orijinal keyli bir Windows kullanma olanağınız var bu gayet iyi bir şey.

Teşekkürler.

• Arkadaslar ben simdi pc toplayacagimda aof e postam ile girsem leptopuma indirsem 64 bit olarak direk leptoptan flash bellege ana dizine atsam ordanda topladigim pc uzerinden ilk kurulumu yapsam pc ye olurmu hic bi isletim sistemi olmayan pcye
  • playkinq kullanıcısına yanıt
    isoyu direkt kopyalama ile olmaz. Windows 7 usb dvd download tool programı ile iso dosyasını usbye yazabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

isoyu direkt kopyalama ile olmaz. Windows 7 usb dvd download tool programı ile iso dosyasını usbye yazabilirsiniz.

Hocam simdi ben burdan siteden iso olarak indirecegim degilmi iso indi diyelim hic bisi olmayan isletim sistemide olmayan pcye nasil kuracagim flasha nasil atacagim biraz daha acsan senide yoruyorum ozur dilerim ama bilemiyorum ki
    Programı başka bir bilgisayara kurup çalıştırın. Önce iso dosyasını programa gösterin. Sonra USB seçin. Sonrasında program kendisi isonun içindeki kurulum dosyalarını usb belleğe yazacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 5 Nisan 2015; 14:45:50 >
  • quote:

Programı başka bir bilgisayara kurup çalıştırın. Önce iso dosyasını programa gösterin. Sonra USB seçin. Sonrasında program kendisi isonun içindeki kurulum dosyalarını usb belleğe yazacak.

Hocam onu anladim yazcazda sonra kurulumu nasil yapcam normal bi isletim sistemi kurar gibi olcakmi sifir pcye boyle accam uefi kurulum yapcam normal oylemi olcak
    Normal işletim sistemi kurar gibi olacak.
  • quote:

Normal işletim sistemi kurar gibi olacak.

Saolun hocam
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.