Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar daemon tools ile kurulum yaparsam bir sıkıntı olur mu ?
  • arkadaşlar bu uygulamayı nasıl yapıyoruz elimde format cdsi yok orjinal windowsu nereden indiricem ve kendi öğrenci lisansı mı nasıl alıcam bilgi verirmisiniz ?
  • konunun başlığı 8.1 Pro ama bu sürüm 8.1 embassy sürümü değil mi? Pro sürümde media center var ama bu sürümde media center yok ve yüklenmiyorda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

embedded kullan aralarında hiç bir fark yok parana yazık

hocam dreamsparkan inen dosya cmd uzantılı ben bunu nasıl iso yapıp flash diske atacağım ?
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    dosya hatalı inmiş tekrar indirmeniz gerekiyor. Download bittikten sonra programı kapatmayın. Format dönüşümünü bekleyin.
  • Download yeri silik gözüküyor yanında Get verified turunca ve tiklenmiş yani onaylanmış..

My Account yerine girince Account Status Non-Verified yazıyor galiba bu yüzden download yeri silik gözüküyor.

Ne yapmalıyım çaresi olan var mı?
  • dreampark accountlarına direk giriş kaldırılmış galiba window live yönlediriyor.. aynı soru sizde de var mı
  • arkadaşlar kolay gelsim bende windows 8.1 embedded indirdim ve keyi aldım

bir sorum olacak şu an bende windows 8 pro var crackli bunu format atmadan 8.1 embedded kurabilirmi yim

yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim şimdiden tşkler...
  • Esogü öğrencisiyim, mail aktivasyonu esnasında sıkıntı çeksemde belge temini yoluyla aktivasyonum tamamlandı ve şu an indiriyorum, umarım industry pro 8.1 biraz daha hafif ve hızlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barabaros0134

arkadaşlar kolay gelsim bende windows 8.1 embedded indirdim ve keyi aldım

bir sorum olacak şu an bende windows 8 pro var crackli bunu format atmadan 8.1 embedded kurabilirmi yim

yardımcı olabilecek arkadaş varsa çok sevinirim şimdiden tşkler...

Hiç bir problem olmadan kurabilirsin arkadaşım.
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim arkadaşım. Kurdum ve yanına da Xubuntu kurdum, mis gibi kullanıyorum. En iyi işletim sistemleri hem de bedava.
  • An itibariyle yükledim, hem Windows 8'i deneme fırsatı olması açısından hem de lisanslı bir ürün kullanıyor olma açısından iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. İlk izlenimlerim gayet güzel ve akıcı bir işletim sistemi olduğu yönünde. Windows mağazası sayesinde cep telefonu ve tabletlerimizde kullandığımız bir çok uygulamayı bilgisayar üzerinde kullanma imkanı oluyor bu da güzel eklenti olmuş...
  • 2013te aldığım hesaba giremiyorum

• haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Dreamspark'a artık Microsoft hesabı(yani hotmail ) ile girilebiliyordu.Geçiş aşamasında kullanıcılara e posta gönderildi. Hesaplarını Microsoft hesabı ile ilişkilendirmeleri yönünde. Siz ilişkilendirmeyi yapmadıysanız sorun yaşıyor olabilirsiniz. Dreamspark ta kayıtlı e posta hesabınızı kontrol edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Aslında normal 8.1 den farklı bir surum. Fakat sıradan kullanıcı için herhangi bir farklılık yok.

• İlişkilendirme yapmayınca sildiler demek Öğrenciliğim bitti, duruyorsa bi bakayım dedim o da olmadı sağlık olsun.

• Arkadaşlar kullananlar varsa bu Windows Embedded 8.1 İndustry Pro sürümünü memnunlar mı? Normal Windowsdan farksız anlaşılan tabiki temel yapı amacı olarak gömülü sistemlere yönelik bir sistem fakat araştırmalarıma göre normal windowsdan belirli konularda fazlalığı bile var fakat tabi bu biz normal kullanıcıyı ilgilendiren bir durum değil. Yani özetle bu sürümü indirip kurayım mı sizce? Orijinal keyli bir Windowsumuz olur yoksa msdn isolarından indirip aktivasyonlama mı yapsam? Bu sürüm ilk başta ilgimi çekmemişti ama baktım aynı sistem birde orijinal indirme arefesindeyim. Siz kullanıcılarında yorumlarını almak istedim.
  • Media Center sorun oluyor bildiğim kadarıyla. Şu ana kadar bir eksiğini hissetmedim. Gayet hızlı ve stabil. Windows Mağazada falan sorun yok, normal 8.1 ile hangi uygulamaları alabiliyorsan bunda da öyle.

• Media center ile işim yok zaten. Yorum için teşekkürler.

• Öğrenciliğim bitti ancak geçen yılki harç yatırdığım öğrenci bilgilerim pc de kayıtlıydı adımın okulun adının yazdığı bölümü kes yapıştırla resim olarak pc ye kaydettim outlook mailimle microsoft a kayıt yaptım okul kaydı bölümünde diğer okul seçeneğiyle pc ye kaydettiğim belgeyi yükleyip gönder yaptım ertesi gün maile onay düştü.seçeneklerde Okulu bulunmayan bu şekilde kayıt yapabilir
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.