Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şimdi bende bilgisayarın içinde gelen orjinal win8.1 single language var. Embedded 8.1 Industry Pro sürümün artı ne özelliği var? . windowsa özellik ekle den keyi deneyince de olmuyo zaten.
  • embembed sürümler w10 yükseltmesi almayacak, zaten w10 bilmem ne sürümü ile dreamsparka gelecektir, çıkınca oradan edinirsiniz.
    ha güncelleme paketlerini falan elle yükleyip yükseltme bildirimi çıkartırsınız da yükleme ve aktivasyon sorunu çıkacaktır.
  • bir sorum olucaktı ama windows 8.1 single language build 9600 şimdilik bende bu var pro 8.1 key alırsam sistemi baştan silip öylemi yüklemem lazım yoksa direkt bunun üstüne keyi yazsam proya gecermi.
  • furkan1677 kullanıcısına yanıt
    8.1 pro keyini SL için kullanamazsınız temiz sistem kurulumu yapmanız gerekiyor. Keyi de dreamspark'tan alacaksınız anladığım kadarıyla. Onun çalışması için indirdiğiniz 8.1'in embedded sürüm olması lazım ona da dikkat edin yoksa yaklaşık 3.5 gb indirme boşa gider

Sitedeki indirme linkini kullanmanızı öneririm ben.
  • visual studio 15''i direk eklemişler siteye win10 için de fazla bekletmezler umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

8.1 pro keyini SL için kullanamazsınız temiz sistem kurulumu yapmanız gerekiyor. Keyi de dreamspark'tan alacaksınız anladığım kadarıyla. Onun çalışması için indirdiğiniz 8.1'in embedded sürüm olması lazım ona da dikkat edin yoksa yaklaşık 3.5 gb indirme boşa gider

Sitedeki indirme linkini kullanmanızı öneririm ben.

Çok saollun evet dreamsparkta alicam keyi dediğiniz link ilk sayfadaki konu sahipinin verdiği link demi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler expiration date aralık 2015 yaziyor yalnız okulumuz mesela kayit olmasak ..vb bu süreyi ağustos'a ..vb çekebilir mi yoksa o tarih kesin mi ?

(geçen sene açmıştım hesabi ..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: concortt

Bize windows7 deki gibi Windows 10 a kayıt ettirin şeyi gelmiyor. Biz win10 29Temmuz da çıkınca nasıl indireceğiz ?

You can upgrade to Windows 10 from Windows 8.1 Embedded Industry Pro manually using this method:
    Download the .cab update file:http://download.windowsupdate.com/d/msdownload/update/software/updt/2015/05/windows8.1-kb3035583-x64_569671257f46c76e5f5d2f53b1c35500447ad302.cab
    Copy the cab file to C:\temp
    Run command prompt as Administrator
    Copy and paste this DISM command (highlighted in italics) then press Enter: DISM /Online /Add-Package /PackagePath:c:\temp\windows8.1-kb3035583-x64_569671257f46c76e5f5d2f53b1c35500447ad302.cab
    (Source:https://www.reddit.com/r/windows/comments/388e3y/cannot_find_the_kb3035583_update_on_windows_7/crw3v60 )
    After performing this, the Windows 10 upgrade icon appears in the taskbar, and you are able to reserve your upgrade.

Böyle bir yazı buldum microsoft forumlarından ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum :(

denesene bunu oluyor bunu yapınca. Ben yaptım geçen hafta. Simge geldi.

• furkan1677 kullanıcısına yanıt
    Software catalog kısmındaki indirme linkini diyorum hocam. Keyi aldığınız sayfada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows embedded 8.1 industry pro kullanıcıları windows10 alamayacaklarki destekten biraz önce okuduğum kadarıyla sadece 1 yıllık kullanabiliriz .... Ben uzun zamandır kullanıyorum windows embedded 8.1 industry proyu vede full guncelleme de yaptım bana cıkmadı win10 guncelleme logosu. Eğer kihttps://www.dreamspark.com/ dan 29 temmuzda windows10 hakkında bişeyler çıkacak mı bilmiyorum onuda ....
    BU KONUDA BENİDE BİLGİLENDİRMENİZİ BEKLİYORUM
  • Bana mail geldi ama onaya tıklayınca Your academic status was not been verified. You can choose another verification method or supply documentation as evidence of your academic status. yazduı
  • enes151 E kullanıcısına yanıt
    1 yıl kullanma derken Windows 10 u kastediyorsanız o öyle değil. 1 yıl süre içinde ücretsiz yükseltebilirsiniz. Yükselttikten sonra istediğiniz kadar kullanırsınız Windows 10 u. Embedded kullananlar yükseltemeyecek ama dreamspark ta zaten öğrenciler için bedava yayınlayacaklardır bi sıkıntı olacağını sanmıyorum yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Bana mail geldi ama onaya tıklayınca Your academic status was not been verified. You can choose another verification method or supply documentation as evidence of your academic status. yazduı

Öğrenci kimliği göndermediysen onu gönderin hocam. Ben başta öğrenci belgesi göndermiştim bana da aynısını demişti. Öğrenci kimliği gönderince doğrulayabildim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Bana mail geldi ama onaya tıklayınca Your academic status was not been verified. You can choose another verification method or supply documentation as evidence of your academic status. yazduı

Öğrenci kimliği göndermediysen onu gönderin hocam. Ben başta öğrenci belgesi göndermiştim bana da aynısını demişti. Öğrenci kimliği gönderince doğrulayabildim.

Hmm teşekkürler o zaman öyle deneyim hocam
  • NamelessWonder kullanıcısına yanıt
    hocam yeni ssd aldım dedim hazır win10 geliyor orijinal kullanayım.dreamsparktan çektim yarın kuracaktım siz win10a yükseltilmeyecek diyorsunuz.yani 29 temmuzdan sonra eklenince win10 indirip öyle mi kurmalı?
  • Evet hocam tekrar indirmen lazım. Ama bir kaç mesaj yukarıda @sersai bi alıntı yapmış onu uygulayınca oluyor diye. İstersen onu da yapabilirsin ama ben ne olur ne olmaz diye tekrar format atmayı düşünüyorum. Hatta şu an insider preview yüklü zaten ben de uzun bi sure daha bu şekilde kullanırım sonra da ssd alırım herhalde

Teşekkürler hocam. Boşuna dün 3 gb yüklenmişim.

• İstersen yine de o yolu bir dene hocam. İşe yarıyor ama sonradan sıkıntı çıkarır mı orasını bilmiyorum. Ben riske atmak istemediğim için format atacağım.

Edit: Telefonum windows phone. İlk yayınlanan windows 10 betayı sadece 2-3 modele dağıtmışlardı. Diğer modellere yükleyebilmek için buna benzer bi sertifika yükleme işlemi keşfedilmişti. Daha sonra o şekilde yükleyenlerden bazılarının telefonu brick olmuştu. Denemememin sebebi bu aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamelessWonder -- 28 Temmuz 2015; 21:45:23 >
    yolları deniyorumda hiçbiri olmadı son çare o olucak heralde.umarım dosyaları koruyup format atma seçeneği olur.
  • Selamun Aleyküm. Teşekkürler, işe yaradı.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.