Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Selamun Aleyküm. Teşekkürler, işe yaradı.

As simge geliyor ama hiç indirme yapmadı. Büyük ihtimal olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sersai

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Selamun Aleyküm. Teşekkürler, işe yaradı.

As simge geliyor ama hiç indirme yapmadı. Büyük ihtimal olmayacak.

Bir yerde tabloda Indistryler için de vardı ama bakalım. Henüz bir indirme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 29 Temmuz 2015; 0:03:18 >
  • dün okadar uğraşmıştım rezerve gelmemişti şimdi bi anda çıktı.geliyor mu yoksa!
  • Windows 10 için uğraşan arkadaşlar, Microsoft güncellemeleri genel olarak onların saatine göre sabah 10 civarı paylaşıyor. Bu da bizim saatimize göre akşam 8e denk geliyor. O saate kadar güncelleme gelmezse umudunuzu yitirmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğrencilere Industry sürümü vermek yerine farklı kod adıyla bir sürüm verilseydi bu kadar sıkıntı çekmeyecektik, endüstri sürümü ile öğrencilerin ne alakası var hadi verdin anlarım gerekçe olarak da endüstri sürümünü öyle zart diye yükseltmek olmaz sürekli açık pcler falan normal pc ler gibi değil demekle üstünü kapatamazsın isteyen günceller isteyen güncellemez zaten böyle bir seçenek var iken, bence vermeyecekler arkadaşlar ben umudu kestim orjinal isoyu indiriyorum şimdi ucuz yollu bir key bulup yükseltip sonra temiz kurulum çakıcam büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrYAGIZ

öğrencilere Industry sürümü vermek yerine farklı kod adıyla bir sürüm verilseydi bu kadar sıkıntı çekmeyecektik, endüstri sürümü ile öğrencilerin ne alakası var hadi verdin anlarım gerekçe olarak da endüstri sürümünü öyle zart diye yükseltmek olmaz sürekli açık pcler falan normal pc ler gibi değil demekle üstünü kapatamazsın isteyen günceller isteyen güncellemez zaten böyle bir seçenek var iken, bence vermeyecekler arkadaşlar ben umudu kestim orjinal isoyu indiriyorum şimdi ucuz yollu bir key bulup yükseltip sonra temiz kurulum çakıcam büyük ihtimalle.

Onthehub sitesinden mi bakiyorsunuz dreamspark mi? Onthehub olanda 7,8,8.1 hepsi olmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciler için olan windows 10 sürümü Dreamspark a ne zaman düşer acaba bilgisi olan var mi ?
    Ayrıca sürüm adı industry pro değilde windows 10 education olacak sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A fine day to die kullanıcısına yanıt
    1 ağustos itibariyle education sürümü dağıtılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Evet. Alırsın.

Alamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

Dreamspark üzerinden mi sunulacak yoksa güncelleme ile beraber mi gelecek ?
  • ben okuldan mezun oldum ve okul mailimide iptal ettiler.Umarım o mail gerekmez yoksa işler karışacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

Kaynak varmı hocam
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Şimdi biz windows 10 gelince aynı key ile mi kuracağız, yoksa yeni bir key mi verilecek? Anlamadım pek.
  • arkdaşlar benim 8.1 e indir herhalde bu win10 ama bildirim gelmedi. şimdi mezunum ama siteye hala girebiliyorum :D
    WİN10 da gözüküyor orada direk güncelleme yapamıyor muyuz ya
  • DreamSpark premium hesaplarına win10 education sürümü düşmüş acaba bize gelmeyecek mi ? yada ne zaman gelir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 31 Temmuz 2015; 17:39:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

DreamSpark premium hesaplarına win10 education sürümü düşmüş acaba bize gelmeyecek mi ? yada ne zaman gelir ?

Blogda 1 Ağustos diyordu normal üyelik için.
    Benim merak ettiğim 8.1 üzerinden yükseltebilecekmiyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

DreamSpark premium hesaplarına win10 education sürümü düşmüş acaba bize gelmeyecek mi ? yada ne zaman gelir ?

1 ağustos yani yarın gelecek diye biliyorum
  • standart dreamspark üyeliği içinwindows 10 , pusudayız
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.