Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafam hala karışık.Mezun olduk ve okul maili iptal etmiş.Nasıl olacak bilemiyorum.w10 yayınlanmadı ama diğer programların olduğu sayfadan bişey indirmek isteyince üniversite mailini istiyor.Acaba iso indirip kursam ve eski 8.1 anahtarını girsem olur mu?Bu embedded ten kurtulmak şart oldu kısacası :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andelip -- 1 Ağustos 2015; 10:49:58 >
  • andelip kullanıcısına yanıt
    Okul maili gerekli. 1 yıl sonra aktivasyon için mail gönderiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • standart sürümlere win10 gelirse çökerim hemen şuan 2 aylık geçici key ile win10 yükledim bakalım
  • Sadece bilgisayar mühendisliklerine mi veriyor ? Kardeşim Eskişehir osman gazi ünv. rusca bölümünde geçen sene win8 almıştı. Şuan vermiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingdeviL -- 2 Ağustos 2015; 2:54:59 >
  • win10 işi yalan oldu galiba bize çıkacağı yok gibi beş güç geçti hala düşmedi dreamspark'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 2 Ağustos 2015; 12:32:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

win10 işi yalan oldu galiba bize çıkacağı yok gibi beş güç geçti hala düşmedi dreamspark'a

İlk bir kaç ay Premium üyelere verip daha sonra normal kullanıcılara verirler diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana yükseltme geldi beyler win 8.1 industry pro update kullanıyordum. güncellemeleri kontrol edin. rezervasyon geldi suan.
  • yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

bana yükseltme geldi beyler win 8.1 industry pro update kullanıyordum. güncellemeleri kontrol edin. rezervasyon geldi suan.

• bakın hocam gördüğünüz gibi.

• win 8.1 Industry Pro lardan başka kendiliğinden rezervasyon yaptıran varmı acep?
  • TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    İyiymiş hocam bendeki de industry pro dreamspark'dan alınma ama bişe olmadı.
  • dreamspark support'a attığım mailden cevap geldi. Ne zaman yayınlanacağı konusunda bir bilgi yok.

quote:

Dear Ahmet,

Thank you for your interest in Windows 10. Currently we do not have a
    date available when the new release will be available for download on
    www.dreamspark.com.

We kindly ask you to visit the website on a regular base to check for
    new releases.

More software (as Windows) might be available through your institution
    or department's DreamSpark subscription. You can check if your
    institution holds a Premium subscription onhttps://www.dreamspark.com/Student/Default.aspx

Please proceed to tab 3. "More Software ThroughYour School".

Please note that the Premium Subscription web store requires a separate
    account created by your schools DreamSpark administrator. In order to
    access software or product keys provided through your institution or
    department's DreamSpark subscription, please contact your department
    administrator.

Alternatively, Microsoft has special offers to students, available fromhttp://www.microsoft.com/student/en-gb/Deals/default.aspx#fbid=Zoten20tses

Thank you for your understanding.

Kind regards
    Karolina

DreamSpark Student Support
    Europe, Middle East and Africa

• quote:

Orijinalden alıntı: KingdeviL

Sadece bilgisayar mühendisliklerine mi veriyor ? Kardeşim Eskişehir osman gazi ünv. rusca bölümünde geçen sene win8 almıştı. Şuan vermiyor sanırım.

Bunu ben de merak ediyorum dokuz eylül için de bilgisayar mühendisliği ve bilgisayar bilimlerinden başka seçenek çıkmıyor burada öbür bölümler sahip olamıyor mu ücretsiz windows 10 veya 8.1 proya?

Yenilik: Dreamspark üzerinden kayıt oldum okul mail adresime aktivasyon yolladılar fakat bu etapta sadece 8.1 indirilebiliyor onun üzerine windows 10 update çok dosya indiriyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 5 Ağustos 2015; 22:38:07 >

• Windows Embedded 8.1 Industry Pro with Update için key verdi. nasıl aktifleştirip yükleme yapacam. 8.1 SL sürümü var şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ExtraTechx*

Güncelleme bana da gelmemişti.Bunu yaptım geldi
    http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/dreamspark-windows-embedded-81-industry-pro/804efa0c-39a0-4a4c-9e0a-7fccf0d21642?auth=1

peki w10'a güncelleştirmesini yükleyip w10'a geçtiniz mi ?

• bu microsoft ne cimri çıktı yaa
  • Hocam Embedded kullanlar için geçiş sağlamayacağını bildirdi yani rezervasyon almanın hiç bir manası yok çünkü daha sonradan onaylama yapıyor MS ve öyle dağıtıyor. Benim PC Win 7 Ultimate di ama keyli değil crackli versiyon dün baktım indirmeye başladı Windows 10 Pro' ya yükselt dedi yedekledim PC yi nolur nolmaz diye iyordu güncellettim gece falan işlem bitti ve crackli olmasına rağmen internete bağlandığında windowsu etkinleştirdi. Şu an etkinleşmiş Windows 10 Pro kullanıyorum. benim cihaz 5 yıllık oldu ve Win 7 iyice kasmaya başlamıştı o halde bile sistem baya toparladı şimdi tamamen sıfırlama yapmayı düşünüyorum iyice kendine gelir sistem bu hali bile iyi.

Bunu şu nedenle yazdım normalde korsan Windowslar etkinleşmeyecek falan deniyordu ama etkinleşti ya girilen key ile alakalı ya da başka bir şey var. Cihazda orijinal Win 7 Starter keyi var ama onu kullansa Windows 10 yükseltirdi Pro ya yükseltti.

Ayrıca keşke bizede yani dreamsparka Education sürümü gelse Prodan dah üstü bir sürüm Enterprise ile anı özelliklere sahipmiş aslında çoğu kullanmayacağımız şeyler belki ama olsun yeni cihaz aldığımda dreamsparktan indirip kurardık ama embeded gelirse ilerisi için sıkıntı olmasın gene böyle.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.