Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A fine day to die

quote:

Orijinalden alıntı: *ExtraTechx*

Güncelleme bana da gelmemişti.Bunu yaptım geldi
    http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/dreamspark-windows-embedded-81-industry-pro/804efa0c-39a0-4a4c-9e0a-7fccf0d21642?auth=1

peki w10'a güncelleştirmesini yükleyip w10'a geçtiniz mi ?

Malesef geçemedim.Sanırsam bizim geçme hakkımız yok

• şuan eski bi pc ye win 7 korsan kurdum aktive ettim korsan şekilde ve win 10 yükseltmesini deneyeceğim. olursa sizlere haber ederim geçersiniz. embedded e sanırım gelmeyecek güncelleme.
  • TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    Gelmeyecek. İki mesaj üstte yazdım benim Win 7 de ilaçlanmıştı yükseltmede sorun yaşamadım. Şu an etkinleştirilmiş Windows 10 Pro kullanıyorum kendini etkinleştirdi. İmkan varsa deneyin oluyor iyi bir ilaçlama yapıldıysa tabi.
  • Ne sacma sapan bir is microsoftun yaptigi. Illa korsan mi indirip etkinlestirelim, korsan kullananlar bile etkinlestirdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 7 kurup ilaçlayıp windows 10 a yükseltince etkinleştirme onaylanıyor.Bunu denemekte fayda var.Fakat 6-7 ay sonra o etkinleştirme bozulabilir mi acaba?
  • Bende bildirimden dolayı windows 10 yükseltilecek diye bekliyordum.
  • arkadaşlar çakma win7 pro kurup yükselttim win 10 a otomatik etkinleşti. haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

arkadaşlar çakma win7 pro kurup yükselttim win 10 a otomatik etkinleşti. haberiniz olsun.

Bende deneyecem şimdi.İnşallah belli bir süre sonra sıkıntı yaşamayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ExtraTechx* -- 9 Ağustos 2015; 0:38:32 >
  • quote:

arkadaşlar çakma win7 pro kurup yükselttim win 10 a otomatik etkinleşti. haberiniz olsun.

hocam hangi sürüm w7'de w10'da hangi sürüme yükseldi
    ve ayrıca w7'de lisansı neyle yaptınız bi pm atabilirmisin rica etsem.

dreamspark'a düşeceği yok bekle bekle ağaç olduk.
  • quote:

Performansı nasıl, 8.1'e göre çok fark ediyor mu?

Bana kalsa windows 10 gelmese de olur, oldukça stabil sistem kullandığımız 8.1, öyle çok merak etmiyorum şahsen.
  • imperium kullanıcısına yanıt
    Embedded versiyonlar kurumsala kaçıyor o sebeple normal windows yükseltmesi verilmiyor. He ne olabilir biraz daha bekleyip windows embedded 10 diye çıkarırsa ona güncelleme verebilir belki. Açıkçası bu embedded sürümünü bende indirecektim ama ileri dönük bu tarz yükseltme sıkıntıları yaşatacağı belli oldu vazgeçtim win 7 den yükselttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wpbykrm -- 9 Ağustos 2015; 9:23:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sayfanın tamamını okuma fırsatım olmadı DreamSparka öğrenci mailimle kayıt oldum ama windows 8.1i nereden indirebileceğimi bir türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz bir de onthehub.com DreamSparktan ayrı çalışan bir sitemi nereden indirebilirim ücretsiz w8.1 ?

Edit : Programı buldum sitede ancak sign in dediğimde hotmail.com'a yönlendiriyor ama benim okul mailim yalnızca office365 de açılabiliyor bir türlü giriş yapamadım siteye bu durumla karşılaşan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim acaip darlandım ://

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfk86 -- 12 Ağustos 2015; 21:03:47 >
  • kafam resmen karışmış durumda.yahu korsan windowsa 10 güncellemesi gönderen microsoft bizim orjinal embededlere göndermiyecekmi?Bu kesin mi şimdi? o zaman bu firma neden bana rezerve yaptı?Kesin bilgi varsa lütfen aktarın arkadşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andelip

kafam resmen karışmış durumda.yahu korsan windowsa 10 güncellemesi gönderen microsoft bizim orjinal embededlere göndermiyecekmi?Bu kesin mi şimdi? o zaman bu firma neden bana rezerve yaptı?Kesin bilgi varsa lütfen aktarın arkadşlar.

Normal şartlarda saten microsoft embedded sürümlerine rezerve göndermedi biz zorla güncelleştirme dosyasını manuel indirip kurarak rezerve uygulamasını embedded sürümümüze attık dolayısıyla bu rezerve otomatik çalıştı ancal microsoft tarafından onay gelmedi. sadece ayrıldı diyor. Yaptığım görüşmede bizim embedded sürümlerine karşı windows 10 embedded sürümünün çıkması lazım ancak yetkili ne zaman çıkar bilmiyoruz diyor. Yani kesin bişi yok ortada. Beklicez mecbur.
  • ben win 7 pro kurdum önce ilaçladım sonra yükseltme yapıp win 10 pro kurdum aktive oldu. embedded gelirse ona geçerim. hiç bekleyemedim vallahi. uğraşmaya değmez. beklemeyin geçin. gelirse dreamsparktan indirp kurarsınız.
  • quote:

peki kalıcı etkinleşme mi?

komut istemini yönetici olarak şunu yazıp bakar mısınız

slmgr /xpr
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

peki kalıcı etkinleşme mi?

komut istemini yönetici olarak şunu yazıp bakar mısınız

slmgr /xpr

evt etkinleşti 3 gündür kullanıoyrym
  • TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    hocam bazı pc lerde 2016 ya kadar etkinleşti yazısı çıkıyor o komutu yazınca. sizde hangi yazı çıkıyor kodu girince cmd ye?
  • bakın hocam kalıcı etkinleşti beleş win 10.
     Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishCoder -- 14 Ağustos 2015; 15:23:03 >

• quote:

bakın hocam kalıcı etkinleşti beleş win 10.

iyi madem teşekkürler :)

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.