Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Windows 8.1 de güzel aslında. Alışınca sorun olmuyor, yani ben alıştım. Geçmekten maksat elimizin altında bi lisans olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Embedded sürümün performans açısından bir dezavantajı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TriLi T kullanıcısına yanıt
    İçinde gereksiz ıvır zıvırlar olmadığı için, normalinden daha akıcı.

• Arkadaşlar birkaç kez daha sorulmuş ama herkes farklı bi şey söylemiş. Ben premium olmayan düz öğrenci dreamspark hesabımla 8.1 embedded key aldım. İndirmedim sadece key aldım fakat onu da yanlışlıkla ingilizce almışım. Türkçe key almaya çalışsam bi sorun olur mu ingilizcenin üzerine. Sadece bi keyi kullandığım surece sorun olmaz sanirim

• hewhomakesabeastofhimself H kullanıcısına yanıt
    İki farklı dilde key alabiliyorsun. Sorun olmaz. İkisini de aynı anda kullanabilirsin.
    Ayrıca Lisans şartlarına göre, bir key iki pc de aynı anda kullanılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 4 Eylül 2015; 9:01:29 >
  • arkadaşlar selam. freedos laptop aldım. win8.1 keyim var. önce win8.1 yükleyip mi windows 10a yüksekteyim yoksa direkt windows 10 yüklesem bu key aktif edermi?

başka tavsiyelriniz varsa açığım.

• yılmaz058 kullanıcısına yanıt
    Burada bahsedilen Windows 8.1 sürümü, Windows 10'a yükseltilemez.
    Ayrıca, parasını verip alacaksan, kutulu 8.1'i seri sonu indirimleriyle falan ucuza alma şansın var. İyi bir indirim kovalayıcısı olacan.
    Windows 10, henüz piyasaya çıktığı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

• Teşekkürler...
    Ben dreamsparktan ücretsiz alınan windowsun, 10a yukseltilebilecegini zannedyordum. Neyse şimdilik 8.1 kullanalım ozaman. win için para harcayamam. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yılmaz058 -- 4 Eylül 2015; 10:37:47 >
  • Çok teşekkür ederim bilgisayar henüz gelmedi, kargoda. gelince türkçesini de yüklerim Ama bu ücretsiz verdikleri embedded versiyon kötü mü çok. Windows 10a yükseltilmiyo olması canımı sıktı açıkçası birazcık. Korsan kullanmak da istemiyorum, ama w10 a yükseltilen bi işletim sistemine de bu paraları verip alamam. Bunun ucuzunu bulmanın bi yolu yok mudur. Ne şekilde daha ucuza edinebilirim 8.1 proyu veya7yi

• hewhomakesabeastofhimself H kullanıcısına yanıt
    İnternette ucuz key satan siteler var, stokları tükenmediyse alma şansın var.
    Ya da haftasonu seri sonu indirimlerini takip edip kutulu alacan...

• Selam hocam. Ben dreamsparktan key aldım ama win8.1 dosyasını indirmedim (şu yaklaşık3.5 gb olan dosyayı). Onu da mı dreamsparktan indirebilirmiyiz yoksa herhangi biryerden mi indirecez? Link atarsanız sevinirim.

Birde iso dosyası halinde flasha yazmak için kaç gb flash bellek yeterli olur?

Dreamspark'ın software bölümünden indirebilirsiniz. Başka yerden iso bulmanızı tavsiye etmem dreamspark üzerinden windows 8.1 embedded indirebilirsiniz.

İso dosyasının nereden indirileceği söylenmiş. 4 gb flash bellek yeterlidir.

• evet halletim. teşekkürler
  • arkadaşlar embedded windowsu yükledim şimdi bunu kurarken şifre falan isteyecek mi hiç
  • kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    Kurulumda key girmemişseniz, etkinleştirme yapmadan önce key girmeniz gerekecek. Krulum sırasında MS hesabını girmişseniz, MS hesabının şifresi, bilgisayarın açılış şifresi oluyor.

• aöf sayesinde benimde 2. orjinal windowsum oldu.Birincisi oem windows laptopdan ikincisi bu :)
  • Sağ alt köşede bulunan "Windows Embedded 8.1 Industry Pro SecureBoot doğru yapılandırılmadı Build 9600" yazısı neden gitmedi acaba ?
  • Arkadaşlar 8.1 kurup 10a yukseltebiliyor muyuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luaz. kullanıcısına yanıt
    Hayir.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.