Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar sadece universiteliler mi aliyor? lise son v.s. alamiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 10 education ile ilgili bir haber varmı?
    Bize vermeyecek galiba education sürümünü
  • Önce bir program yükledi, onunla diğer dosyayı yükleyiciye çevirdi, şimdi de yüklemeye başladı. 2GB yüklüyor. Peki ondan sonra ne yapacağız?
  • Merhaba arkadaşlar Embedded sürümünü kullananlar bu linkteki gibi yükseltme yapabilirler linkten ben öyle anlıyorum isterseniz bir deneyin.

Geçişler yükseltme şeklinde değilde direk sıfırdan kurulum yaparak oluyor sanırım. Formattan sonra Embedded Lisans anahtarınızı giriniz.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/hardware/mt421179%28v=vs.85%29.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 19 Kasım 2015; 13:04:47 >

• MRT_ kullanıcısına yanıt
    format atmak zorunda kalmak kötü olmuş :( ..bu arada ben embedded'i 2 aydır kullanıyorum ve lisans girmedim acaba lisans girmeden böle devam mi edecek hani xp'deki gibi lisans kodunu girin diye zorlamadı isletim sistemi ..ilginctir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Merhaba arkadaşlar Embedded sürümünü kullananlar bu linkteki gibi yükseltme yapabilirler linkten ben öyle anlıyorum isterseniz bir deneyin.

Geçişler yükseltme şeklinde değilde direk sıfırdan kurulum yaparak oluyor sanırım. Formattan sonra Embedded Lisans anahtarınızı giriniz.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/hardware/mt421179%28v=vs.85%29.aspx

Peki yine ömür boyu lisans mı olacak? Olmayacaksa hiç yapmayalım.

• Bu arada HP Pavilion dv5-1040et Eğlence Dizüstü Bilgisayarımın win 8.1 sürücülerinin hepsi yok sanırım. Aygıt yöneticinse soru işareti var. Acaba win 7 sürücülerini yüklesem olur mu?
  • quote:

Merhaba arkadaşlar Embedded sürümünü kullananlar bu linkteki gibi yükseltme yapabilirler linkten ben öyle anlıyorum isterseniz bir deneyin.

deneyen var mı ? Ayrıca Win10 Enterprise sürümünü nereden indirebiliriz ? Media creation tools da Win10 Enterprise sürümü çıkmıyor.

• Embedded lisansları ömür boyu olduğu için yükselmeden sonrada ömur boyu olacaktır. Enterprise indirme linkini aşağıya ekliyorum. Utorrent programı ile indirebilirsiniz. ISO dosyası VL isodur kurulum sırasında ürün anahtarı sormaz kurulumdan sonra embedded ürün anahtarınızı girip etkinleştirme yapmaniz gerekmektedir.

Windows 10 VOL Turkish, Ver. 1511 EDU, ENT, PRO x86-64
    magnet:?xt=urn:btih:ECEB7CDA61706EFA3E5A43C5A578F8A46E06F664

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 19 Kasım 2015; 18:50:27 >
  • quote:

Embedded lisansları ömür boyu olduğu için yükselmeden sonrada ömur boyu olacaktır. Enterprise indirme linkini aşağıya ekliyorum. Utorrent programı ile indirebilirsiniz. ISO dosyası VL isodur kurulum sırasında ürün anahtarı sormaz kurulumdan sonra embedded ürün anahtarınızı girip etkinleştirme yapmaniz gerekmektedir.

Bende torrentten W10 Enterprise x64 sürümünü indirdim ama bence muhtemelen 8.1 embedded sürümüne ait lisansı kabul etmez. kabul edecek olsa dreamspark kataloğuna win10 enterprise sürümü de eklenirdi. fakat linkini verdiğiniz haber yeni ise Win10 yakında dreamspark'a eklenecek olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A fine day to die -- 19 Kasım 2015; 19:38:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

quote:

Embedded lisansları ömür boyu olduğu için yükselmeden sonrada ömur boyu olacaktır. Enterprise indirme linkini aşağıya ekliyorum. Utorrent programı ile indirebilirsiniz. ISO dosyası VL isodur kurulum sırasında ürün anahtarı sormaz kurulumdan sonra embedded ürün anahtarınızı girip etkinleştirme yapmaniz gerekmektedir.

Bende torrentten W10 Enterprise x64 sürümünü indirdim ama bence muhtemelen 8.1 embedded sürümüne ait lisansı kabul etmez. kabul edecek olsa dreamspark kataloğuna win10 enterprise sürümü de eklenirdi. fakat linkini verdiğiniz haber yeni ise Win10 yakında dreamspark'a eklenecek olabilir.

Bende dreamspark 8.1 embedded Türkçe ve İngilizce key vardı Windows 10 sıfır kurulumda kabul etmedi. Yine denemek isteyen varsa deneyebilir. Hatta orjinal kutulu vista home premium kutulu cd var onun bile keyini kabul etmedi.

• Yukarıda arkadaşın verdiği linkteki bilgiye göre Win 8.1 embedded için Win 10 enterprise sürümünün iso kalıbı ile yüklemeyi denemeniz gerek. Ayrıca Win 10'a ücretsiz geçişler bildiğim kadarıyla w7,w8, w8.1 sürümlerini kapsıyor.
  • Bu versiyonu Windows 10'a orijinal şekilde taşımayı bulmuş ve başarıyla uygulamış kişiler var ise yazsın lütfen..

http://onthehub.com/download/free-software/windows-10-pro
    http://onthehub.com/download/free-software/windows-10-education-for-students/

Üniversiteleri dreamspark'a kayıtlı öğrenciler yukarıdaki linklerden ürünleri zaten ücretsiz biçimde alabiliyormuş.
    "Search for your School" diyerek alttaki kısma ülke + okul adınızı yazın. Daha sonra gerekli kimlik girişinden sonra ücretsiz indirebiliyormuşsunuz.
    Benim üniversitem kayıtlı değişmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 20 Kasım 2015; 19:57:19 >

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Böyle bir link var ama ben daha çalışıp çalışmadığını denemedim.

• Deneyen bilen birisi yardımcı olabilir mi? bu sürümden win10 a nasıl geçeceğiz ve geçince hangi sürümü alacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çerkez*

arkadaslar sadece universiteliler mi aliyor? lise son v.s. alamiyor mu?

Okumayanlar bile alabiliyor internetten ders programı bul gönder 😂

• ZTPhotography Z kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Birde normal 8.1 pro ile çok farkı var mıdır acaba? Oyunlarda falan problem cikarir mi veya driverlerda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tesekkurler. Birde normal 8.1 pro ile çok farkı var mıdır acaba? Oyunlarda falan problem cikarir mi veya driverlerda?

Ben yeni topladığım oyun bilgisayarında bi sorun yaşamadım.

• ZTPhotography Z kullanıcısına yanıt
    anladim tesekkur ederim. simdi ders programini ceksem yeter mi yoksa baska bir sey daha ekleyeyim mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

anladim tesekkur ederim. simdi ders programini ceksem yeter mi yoksa baska bir sey daha ekleyeyim mi?

Yeter heralde okul adı gözüksün.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.