Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem Türkçe hem de İngilizce için ayrı key verdi. Şimdi ayrı bilgisayarlara Türkçe ve İngilizce kurabilir miyim?
  • Bu key ile sanırım windows 10 a yükseltemiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Bu key ile sanırım windows 10 a yükseltemiyoruz

evet bende merak ediyorum windows 10'yükseltilebiliyor mu?
  • hitaf73 kullanıcısına yanıt
    Malesef.
  • The Secure Download Manager requires Active Scripting to be enabled! Hatası alıyorum. Ne yapmalıyım??
  • Muhtemelen daha önce sorulmuştur ama göremedim; şu anda Dreamspark'tan Windows Embedded 8.1 Industry Pro kullanıyorum. Formatlayıp aynı keyle yeniden kurma şansım var mı?
  • Noel Gallagher kullanıcısına yanıt
    Evet format atabilirsiniz bir sıkıntı olmaz
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciliği bitip de key süresi dolan var mı ? Yani öyle bir sıkıntısı olan ? Ben geçen sene almıştım e-devlet üzerinden öğrenci belgesini göstererek bu yaz hesabın süresi bitecek ancak windows 8.1'in keylerine bir şey oluyor mu ? Kardeşim de iki yıllık üniversitede okuyor onun için de aynı yöntemle key alabilmemiz mümkün müdür ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 12 Ocak 2016; 18:43:56 >
  • ProsesMuhendisi kullanıcısına yanıt
    Keylere bir şey olmuyor. Ornek:Ben.
    Lisans sozleşmesinde sureye ilişkin bir şey yok.[DHTUBE=Keylere bir şey olmuyor. Ornek:Ben.
    Lisans sozleşmesinde sureye ilişkin bir şey yok.]Keylere bir şey olmuyor. Ornek:Ben.
    Lisans sozleşmesinde sureye ilişkin bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bu sdm mi ne o programla windowsu indiremiyorum hata verip duruyor başka bir yerden industry pro 8.1 indirip üstüne key'i atsam sorun çıkar mı?
  • Umut K. kullanıcısına yanıt
    Sorun çıkmaz öyle de yapabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Sorun çıkmaz öyle de yapabilirsiniz.

teşekkürler
  • ProsesMuhendisi kullanıcısına yanıt
    Ögrenci olmasada alabilirsiniz. (Netten ders programı bulup ...)

• ZTPhotography Z kullanıcısına yanıt
    Benim oğrenciliğim geçen sene bitti. Kredi kartları kaybolunca banka sağolsun adıma ne kadar kart varsa hepsini çıkarmıştı. Kartlar arasında öğrenci kimliğim de vardı. Onun resmini çekip yollasam üyeliğimi uzatırlar mı?
    Bir de üniversite hakkımda soruşturma açar mı? Çukurova mezunuyum.

• Dreamo kadar detaylı incelemiyor. E okuldan lise ders programını çek at gene kabul ediyorlar

• Arkadaşlar uni öğrencisiyim freedos PC alicam varmıdır ücretsiz windows 10 alma imkanm edu uzantılı mail adresi var

• quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

Arkadaşlar uni öğrencisiyim freedos PC alicam varmıdır ücretsiz windows 10 alma imkanm edu uzantılı mail adresi var

Windows 10'u doğrudan Dreamspark aracılığıyla alamıyorsun ama şurada şöyle bir şey anlatılmış bir incele istersen:https://eksisozluk.com/entry/53592025
    Zaten en kötü Windows 8.1 kullanırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki sayfalarda şöyle bir link varhttp://onthehub.com/download/free-software/windows-10-education-for-students/

+ olarak 8.1 için linki verebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

Önceki sayfalarda şöyle bir link varhttp://onthehub.com/download/free-software/windows-10-education-for-students/

+ olarak 8.1 için linki verebilirmisiniz

O link hakkında bilgim yok. Windows 8.1'i Dreamspark'a kaydolduğunuz siteden indirebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.