Şimdi Ara

Öğrencilere Bedava Windows 8.1 Pro (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.376
Cevap
77
Favori
145.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Etkinlestirmeyi dogru sekilde yaptiginiza emin misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam kodu girdikten sonra direk kabul etti ama artik bir tane programla kaldirdim yaziyo suan gayet stabil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ünv kayıt yaptırdım ve okulun sitesinden giriş yapıp print screen ile dream sitesine yollamıştım. Banada win 8.1 key göndermişler. :)
  • Arkadaşlar bu 8.1 embedded'ların süresi var mı? Yani benim dreamspark hesabı şu an 1 yıllık gözüküyor ama aldığım key de 1 yıllık mı ki? Bir de teknik açıdan değil de son kullanıcı açısından bariz farklar var mı normal 8.1 ile arasında?
  • Kalradyalı kullanıcısına yanıt
    Hesabi her sene dogrulamanizi istiyor ama verilen keyi hesabi kullanamadiginizda, ogrencilik durumu sona erdiginde de kullanmaya devam edebiliyorsunuz diye biliyorum.

Sistem normal 8.1'den cok daha hizli ve stabil calisiyor bana gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: giovannidrogo

Hesabi her sene dogrulamanizi istiyor ama verilen keyi hesabi kullanamadiginizda, ogrencilik durumu sona erdiginde de kullanmaya devam edebiliyorsunuz diye biliyorum.

Sistem normal 8.1'den cok daha hizli ve stabil calisiyor bana gore.

Eyvallah hocam sağ olasın, vbox'a kurdum şimdi ama bunun başlat menüsünü klasiğe çeviremiyoruz mu? Sanki update 3 ile eski başlat menüsü gelmişti geri diye hatırlıyorum ama bulamadım.
  • Merhaba arkadaşlar osmangazi üniversitesi eposta hesabım var ancak dreamspark da üyelik açmak istediğimde beni outlook a atıyor ve ordan kullandığım hesabımı açıyorum sonrasında verify ederken okul adresimi giriyorum ancak bir türlü onaylamıyor ne yapmam gerekiyor ?
  • fredos pc ye nasıl yüklerim torrent den isocdostasi indirip burdan aldığım keyi yazarsam olurmu . birde example gelen kutusunu bulamıyorum

• Torrent'den indirme benim açtığım konuda ki Evaluation (deneme) sürümünü indirip kur kurulum sırasında ürün anahtarı soracak dreamspark'dan aldığın anahtarı gir

http://forum.donanimhaber.com/m_90456137/tm.htm
  • Hala Windows 10 ile ilgili bir gelişme yok heralde DreamSpark'da
  • fthtsdmr kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler işe yarıyacak bir konu

• arkadaşlar Windows Embedded 8.1 Industry Pro kullanıpta 10 a geçen oldu mu. bildirim geldi mi. ilk çıktığı gün rezerve ettim hala bekliyorum yükle seçeneği yok köşede
  • @Bane Dreamspark da windows 10 educations var,gelişmeden kastınız nedir?

@Qonrul benim bildiğim yükseltme olmuyor, dreamspark iso indirip kurdum win10 educations.
  • arkadaşlar dün pc aldım fredos ona korsan win 8.! yükledim bugün dreamsparktan haberim oldu onunda iso dosyasını indirdim şimdi nasıl dreamspark win 8.1 i kurabilirim diğerini silip

• download demeden önce key verdi ...

download tıklayıp tekrardan key aldım. 2 tane farklı key oldu :D bug olabilir...
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    8.1 deki gibi Industry pro olayı hocam.
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Zaten sıfırdan kurmak daha temiz olur.peki hocam aynı şekilde bende indirebilirmiyim. Nasıl yaparız

• Merhaba arkadaşlar,
    Ben windos 8.1 edindim ve lisanladim. Şimdi ssd aldım format atip kurulumu ssd yapıcam. Lisansım gider mi ? Ne yapmam gerekiyor ? Bilen arkadaşlar yardim lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: amare_34

Merhaba arkadaşlar,
    Ben windos 8.1 edindim ve lisanladim. Şimdi ssd aldım format atip kurulumu ssd yapıcam. Lisansım gider mi ? Ne yapmam gerekiyor ? Bilen arkadaşlar yardim lütfen.

bir şey olmaz at formatını.
    be en az 5 kez attım sorun yok
  • amare_34 A kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz. Verilen lisans Retail lisans olduğu için donanım değişikliklerinden etkilenmez. OEM olsaydı sorun çıkabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 24 Ekim 2015; 12:46:17 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.