Şimdi Ara

Öğrencilere Harçlık Çıkartma yöntemleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
43
Favori
19.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes emeksiz yemek derdinde. En iyisi (Üniversite öğrencileri için konuşuyorum) sınav gözetmenliği. Liselilerin başında 2 saat bekleyip 10 tl alıyorsunuz. Haftada 4 sınava girseniz iyi kötü cep harçlığınız çıkar. O 2 saat süresince kitap okuyorum, oturmak serbest. Dersanenin durumuna göre yemek ve içecek verilebiliyor. Büyükşehirde yaşıyorsanız her tarafınız dersane...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Adsense reklamları ile geçiniyorum harçlık yapıyorum kendime çok fazla bişe gelmiyor ama akmasada damlıyor en azından geleceği var sürekli bir iş devam ettiğin sürece para alacağının garantisi var ve devam ettiğin sürece kazandığın para artıyor başlarda günde 1dolar kazanıyorsan günde 2-3 dolara çıkıyor Türkiye şartlarında küçük bir sitede.Youtube ve Sitemdeki Adsense reklamları cidden akmasada damlar seviyede memnunum en azından orjinal oyun alacak para çıkıyor.

Hocam şu meseleyi detaylı anlatır mısın?

Anlatayım konu açayım birkaç kişi faydalanır diyorum ama Reklam filan sayıp konuyu kapatırlar diye hiç uğraşasım yok.
    Kısa kısa yazıyla olacak değil detaylı açıklamam lazım ki anlaşılsın ama onuda reklam sayarlar.Ota bota konu siliyorlar.

Sende haklısın o kadar uğraş verdiken sonra konunun silinmesi kötü olur.Yöneticiye bi sor istersen, sonuçta kaç kişiye yardımın dokunacak, bu tür şeyleride paylaşamayacaksak forumun ne manası kalır.

• Meadimarkt vs gibi alışveriş,teknoloji marketleri açılışlarına ilgi büyük olduğu için bir sürü elemana ihtiyaç duyuyorlar.1 gün içerisinde 30-50 tl gibi rakam kazanabilirsiniz.Hem ucuz ürünlerde ayarlayabilirisniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

başkasının ödevlerini yaparak.

Senin icin aklimda bir yontem var aslinda.
  • lisedesen tanesi 50 kuruşa sigara satabilrisin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Herkes emeksiz yemek derdinde. En iyisi (Üniversite öğrencileri için konuşuyorum) sınav gözetmenliği. Liselilerin başında 2 saat bekleyip 10 tl alıyorsunuz. Haftada 4 sınava girseniz iyi kötü cep harçlığınız çıkar. O 2 saat süresince kitap okuyorum, oturmak serbest. Dersanenin durumuna göre yemek ve içecek verilebiliyor. Büyükşehirde yaşıyorsanız her tarafınız dersane...

Her dershane kabul ediyor mu? Üni öğrencisi olmak şart mı aöf falan oluyor mu acaba merak ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Meadimarkt vs gibi alışveriş,teknoloji marketleri açılışlarına ilgi büyük olduğu için bir sürü elemana ihtiyaç duyuyorlar.1 gün içerisinde 30-50 tl gibi rakam kazanabilirsiniz.Hem ucuz ürünlerde ayarlayabilirisniz.

Onun için yaş sınırı yok mu ? Lise öğrencisi de çalışabiliyor mu yani ?
  • quote:

Herkes emeksiz yemek derdinde. En iyisi (Üniversite öğrencileri için konuşuyorum) sınav gözetmenliği. Liselilerin başında 2 saat bekleyip 10 tl alıyorsunuz. Haftada 4 sınava girseniz iyi kötü cep harçlığınız çıkar. O 2 saat süresince kitap okuyorum, oturmak serbest. Dersanenin durumuna göre yemek ve içecek verilebiliyor. Büyükşehirde yaşıyorsanız her tarafınız dersane...

evet dershanedeyken öyle kişiler geliyordu guzel fikir kaydettim notuma bu sene bunu deneyebilirim güzel öneri tşk ler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toysoldier6

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Meadimarkt vs gibi alışveriş,teknoloji marketleri açılışlarına ilgi büyük olduğu için bir sürü elemana ihtiyaç duyuyorlar.1 gün içerisinde 30-50 tl gibi rakam kazanabilirsiniz.Hem ucuz ürünlerde ayarlayabilirisniz.

Onun için yaş sınırı yok mu ? Lise öğrencisi de çalışabiliyor mu yani ?

Yaş sınırı arayacaklarını sanmıyorum.Ben yurtta geçen sene kalırken hep böyle teklifler geliyordu.Sadece sizden,böyle açılışlara büyük olduğu için hırsızlık ihtimaline karşı herhangi bir reyonda dikiliyorsun.Müşterilerle muhattap bile olmuyorsun.

• Öğrenciler için en ideali iddaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faunus

quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

başkasının ödevlerini yaparak.

Senin icin aklimda bir yontem var aslinda.

Hocam boşver kezban işte naparsın
  • yaklaşık 3 ay çalıştım 3000e yakın para kazandım şimdi rahatım cebimde kendi param var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 2 Eylül 2012; 18:21:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

yaklaşık 3 ay çalıştım 3000e yakın para kazandım şimdi rahatım cebimde kendi param var

Ne iş yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

quote:

yaklaşık 3 ay çalıştım 3000e yakın para kazandım şimdi rahatım cebimde kendi param var

Ne iş yaptın?

pastanede kasiyerlik yaptım boş durcağıma çalışırım cebime 2-3 kuruş para girsin mantığıylan iyide oldu geçen gün bıraktım çatır çatır yiyorum

• quote:

quote:

quote:

Ne iş yaptın?

pastanede kasiyerlik yaptım boş durcağıma çalışırım cebime 2-3 kuruş para girsin mantığıylan iyide oldu geçen gün bıraktım çatır çatır yiyorum

Yaş kaç?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne iş yaptın?

Yaş kaç?

19 hocam şimdi hayırlısıylan üniye geççem iyi oldu benim için

• Harçlık çıkarma yolunu bilmem de , beleş makyaj malzemesi edinme yolu avon, oriflame gibi markaların temsilciliğini yapmak e makyaj malzemesine para vermeyince bi kız zaten otomatikmen tasarruf etmiş oluyor

Edit : komisyon da alıyorlarmış kıyak iş valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyrenia -- 2 Eylül 2012; 19:12:49 >
  • quote:

quote:

quote:

Ne iş yaptın?

Nasıl buldunuz o işi ? Maaş süpermiş. Hangi şehir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ot

quote:

quote:

quote:

Ne iş yaptın?

Nasıl buldunuz o işi ? Maaş süpermiş. Hangi şehir ?

istanbul tanıdıklar vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 2 Eylül 2012; 20:51:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paytak.koala

quote:

Her dershane kabul ediyor mu? Üni öğrencisi olmak şart mı aöf falan oluyor mu acaba merak ettim :)

Sınav gözetmeni arayan her dersane kabul eder. Gidip soruacaksınız sadece. AÖF'lülerde yapabilir tabi ki.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.