Şimdi Ara

Öğrencilere Harçlık Çıkartma yöntemleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
43
Favori
19.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

Orijinalden alıntı: Toksikoman

Şahsen turbobitten 20-30 dolar kazanıyorum upload dan. üstelik bu gün geçtikçe artıyor. bc.vc den de çok az uğraşmama rağmen 10 günde bir 5$ kazanıyorum. Eğer düşünürsen ve şuradaki şartlara uygunsan başvur derim.

Çok uğraştırıcı bir şey değil usta.Bence upload işi eskiden daha iyi getirisi vardı.

upload dışında düzgün para kazandırmıyor. ile uğraşıyorum da çok sakat bir iş.

11günde 22.85€ oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

ülkemizde bolca cinayet,hırsızlık,gasp gibi olaylar oluyor herkes yapıyor diye sizde bunları yapıyormusunuz? şayet bu şekilde gereksiz yere up yazan gördüğünüzde şikayet edin gereğini yaparız.

yani sizce gereksiz mi benim yazdığım up ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EminJan

Beyler kendi uyguladığım yöntemi açıklıyorum kar oranı çok yüksek değil ama arada sırada gelir sağlıyor.Şöyle.
    şimdi sermaye olarak ortalama 30-40 tlye ihtiyacımız var.15er tlden 1E 1D hint bübülü alıyoruz.Akrabalardan,eskicilerden,kömürlükten vs mutlaka eski bi kafes bulunur.Onu temizliyoruz.kuşlarımızı koyuyoruz.El becerimize güveniyorsak kartondan yuvalık yapıyoruz(ben öyle yaptım).Bu hayvanların yem masrafı çok az cidden alın 5 tllik yem 2-2.5 ay çok rahatlıkla gider.Sonra beklemeye geçiyoruz.yaklaşık 2 ay sonra kafeste 2 tane bıraktığımız kuşlarımız 5-6 tane olmuş oluyor yavruları topluyoruz.Çiftimiz zaten hemen yeni yavru hazırlıklarına başlayacaklardır.Yavru kuşları ortalama 8-12 tl arası kolayca satabiliriz.İlk çıkan yavrularda zararımızı karşılamış oluyoruz.İkinci kuluçkada ise kar etmeye başlıyoruz.Eğer kafamıza yatarsa yavrularımızı 1 çiftle takaslıyoruz ve 2 çiftimiz oluyor kar oranımız artmış oluyor.

-Bu yönetim + yönleri.
    Zaman ayırmanıza gerek yok(günde 10 dakika ayırsanız yeter)
    Evcil hayvan besleme zevkini yaşıyorsunuz.
    Gerekli sermaye miktarı az.
    Yaklaşık 1 saatli bir araştırma ve petshop sahibinden biraz bilgi almayla bu işi yapabilirsiniz.

-Bu yöntemin - yönleri.
    Kazanç yüksek değil.
    Sabır gerektiriyor.
    Nede olsa onlarda bir canlı aksilikler olabiliyor
    Hayvan sevgisinin olması gerekiyor.

Ben bu işi paraya ihtiyacım olduğu için yapmıyorum sadece hayvanları seviyorum.Arada sırada gelir sağlıyor buda iyi yönü.

Tamamda kardeşim bu kuşları kime satıcaz ? Akvaryumcular 60 TL ye sattığı kuşu sen ona satmaya kalkınca 25 TL veriyor . Çoğu akvaryumcuda alıcağını sanmıyorum bu kuşları . Ankarada 8 ile 12 TL arasında bu kuşların yavrusunu satabileceğim yer varsa hemen seri üretime geçiyorum usta

• Evindeki kullanmadığın eşyaları sat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisedeysen Dal sigara çok iyi gider,
    Çevrendeki arkadaşlarının PC'sine virüs bulaştırıp yada komit istemi ile sstem32'sini sildirirsen formatı sen atıp parayı kaldıra bilirsin,
    Okulda gizlice börek satıp kantini soyabilirsin,
    BİM'in indirimlerinden faydalanıp 50 tl lik sermaye ile "SD Cart" topluca alıp okulda vb. kar koyup satabilirsin,
    Yine 50-100 tl sermaye ile banko tek maç idda oynayıp yavaş yavaş paranı arttırmayı bekleyebilirsin,

Yazında çevren yok & evde boş boş oturan birisi ise kasiyerlik en iyisidir ama gezip tozan sokakta takılan birisi isen yada evdeysende olur çevren varsa bu dediklerim geliştirilebilir işine yarar.
  • Reelde nasıl kazanılır bilmiyorum ama internetten nasıl kazanılacağını çok iyi biliyorum diyebilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem'

başkasının ödevlerini yaparak.

O lisede olur -_-" napayım gidip adamın tezini mi hazırlıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalennder

Reelde nasıl kazanılır bilmiyorum ama internetten nasıl kazanılacağını çok iyi biliyorum diyebilirim..

Nasil oldugunu anlatir misin hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

quote:

Reelde nasıl kazanılır bilmiyorum ama internetten nasıl kazanılacağını çok iyi biliyorum diyebilirim..

Bu burada iki dakikada üç beş cümle ile anlatılacak kadar basit ve kolay değil tabiki..

Ama meraklıları şuradaki yazı dizisini sabırla okuyunca internetten nasıl para kazanıldığını çok iyi anlayacaklar.

İlgili yazı dizisi >> internetten para kazanma yolları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalennder -- 17 Eylül 2012; 23:38:43 >

• up

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stormleon2

quote:

Bu burada iki dakikada üç beş cümle ile anlatılacak kadar basit ve kolay değil tabiki..

Ama meraklıları şuradaki yazı dizisini sabırla okuyunca internetten nasıl para kazanıldığını çok iyi anlayacaklar.

İlgili yazı dizisi >> internetten para kazanma yolları

sakat is onlar

• Çok güzel fikirler geliyor 14 yaşındayım lise 1 e gidiyorum format atmayı biliyorum ucuza format cd si nerde bulabilirim ve 25-50 lira arası sermaye ile yapılacak başka iş önerisi olan varsa alıntı yaparak cevaplasın lütfen para biriktiriyorumda elektrikli bisikletime yeni akü almak için okulda arkadaşlarıma satabilecek birşeyler öneren yada yaşıma uygun başka iş tavsiyesi olan ? riskli olmassa sevinirim azda olsa %100 kar yaptırması bile yeter benim için bide derslerime engel olmaması önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

Çok güzel fikirler geliyor 14 yaşındayım lise 1 e gidiyorum format atmayı biliyorum ucuza format cd si nerde bulabilirim ve 25-50 lira arası sermaye ile yapılacak başka iş önerisi olan varsa alıntı yaparak cevaplasın lütfen para biriktiriyorumda elektrikli bisikletime yeni akü almak için okulda arkadaşlarıma satabilecek birşeyler öneren yada yaşıma uygun başka iş tavsiyesi olan ? riskli olmassa sevinirim azda olsa %100 kar yaptırması bile yeter benim için bide derslerime engel olmaması önemli

ödevlerini yap arkadaşlarin hem ders bakımından çaliskan durumunu olursun . Performans ödevi 5 tl proje 10 tl .
  • Öğretmen anlarsa yada öğretmenin kulağına giderse çocuğun ödevini kabul etmez bana kızar çocukta ödevini geri iade etmek ister boşuna uğraşmış olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanfsm

Çok güzel fikirler geliyor 14 yaşındayım lise 1 e gidiyorum format atmayı biliyorum ucuza format cd si nerde bulabilirim ve 25-50 lira arası sermaye ile yapılacak başka iş önerisi olan varsa alıntı yaparak cevaplasın lütfen para biriktiriyorumda elektrikli bisikletime yeni akü almak için okulda arkadaşlarıma satabilecek birşeyler öneren yada yaşıma uygun başka iş tavsiyesi olan ? riskli olmassa sevinirim azda olsa %100 kar yaptırması bile yeter benim için bide derslerime engel olmaması önemli

pm at yardımcı olayım beleş

• android e uygulama yazıyorum. gayet iyi para var.

Bu arada konu bence çok iyi.Konuyu açan arkadaşa teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: coder0

android e uygulama yazıyorum. gayet iyi para var.

Bu arada konu bence çok iyi.Konuyu açan arkadaşa teşekkürler

Rica ederim ihtiyaçtan açtım ama fikir kalmadı sanırım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gürcistana çok yakın bir ilde okuyorum.Ara ara gürcistana gezmeye gidiyoruz arkadaşlarla kişi başı 3 kartondan 15 ile 20 karton arası sigara getiriyorum akrabalara eşe dosta paket başı 1 tl karla satıyorum en azından gezi paramı çıkartıyor.Bi ara radar dedektörü satmıştım şimdi ise aklımda gece görüşlü dürbün var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

At yarışı çok zor en iyisi yurt dışı yarışlarını oynamak

idda ise takımları çok iyi bilmeniz gerekmekte bana göre at yarışı

• Bu fikirmetre nasıl kullanılıyor birisi izah edebilir mi ??
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.