Şimdi Ara

Öğrencilere Harçlık Çıkartma yöntemleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
43
Favori
19.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

Orijinalden alıntı: Paytak.koala

quote:

Herkes emeksiz yemek derdinde. En iyisi (Üniversite öğrencileri için konuşuyorum) sınav gözetmenliği. Liselilerin başında 2 saat bekleyip 10 tl alıyorsunuz. Haftada 4 sınava girseniz iyi kötü cep harçlığınız çıkar. O 2 saat süresince kitap okuyorum, oturmak serbest. Dersanenin durumuna göre yemek ve içecek verilebiliyor. Büyükşehirde yaşıyorsanız her tarafınız dersane...

Her dershane kabul ediyor mu? Üni öğrencisi olmak şart mı aöf falan oluyor mu acaba merak ettim :)

Sınav gözetmeni arayan her dersane kabul eder. Gidip soruacaksınız sadece. AÖF'lülerde yapabilir tabi ki.

Nasıl yani hocan

Nereden bulucaz dershaneleri , anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

quote:

quote:

quote:

Herkes emeksiz yemek derdinde. En iyisi (Üniversite öğrencileri için konuşuyorum) sınav gözetmenliği. Liselilerin başında 2 saat bekleyip 10 tl alıyorsunuz. Haftada 4 sınava girseniz iyi kötü cep harçlığınız çıkar. O 2 saat süresince kitap okuyorum, oturmak serbest. Dersanenin durumuna göre yemek ve içecek verilebiliyor. Büyükşehirde yaşıyorsanız her tarafınız dersane...

Her dershane kabul ediyor mu? Üni öğrencisi olmak şart mı aöf falan oluyor mu acaba merak ettim :)

Sınav gözetmeni arayan her dersane kabul eder. Gidip soruacaksınız sadece. AÖF'lülerde yapabilir tabi ki.

Nasıl yani hocan

Nereden bulucaz dershaneleri , anlamadım

Final gibi Sınav gibi büyük dersanelerin sorumlularıyla görüşeceksiniz. Onlar sizi listeye alacaklar. Sınav öncesi arayacaklar "şu gün müsait misiniz sınav var" diye. Sizde tamam diyeceksiniz. Bu kadar.

• ebay dan 20 dolara zippo alıp satmak olabilir mesela ilk 2-3 tane alırsın zaten elinde gören arkadaşların sorar büyük ihtimalle elindekileri satıp yenilerini getirtebilirsin yapmayı düşünüyorum bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

Orijinalden alıntı: toysoldier6

quote:

Meadimarkt vs gibi alışveriş,teknoloji marketleri açılışlarına ilgi büyük olduğu için bir sürü elemana ihtiyaç duyuyorlar.1 gün içerisinde 30-50 tl gibi rakam kazanabilirsiniz.Hem ucuz ürünlerde ayarlayabilirisniz.

Onun için yaş sınırı yok mu ? Lise öğrencisi de çalışabiliyor mu yani ?

Yaş sınırı arayacaklarını sanmıyorum.Ben yurtta geçen sene kalırken hep böyle teklifler geliyordu.Sadece sizden,böyle açılışlara büyük olduğu için hırsızlık ihtimaline karşı herhangi bir reyonda dikiliyorsun.Müşterilerle muhattap bile olmuyorsun.

Part time olanağı varmı bu işte ? okuldan sonra falan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flurry

ebay dan 20 dolara zippo alıp satmak olabilir mesela ilk 2-3 tane alırsın zaten elinde gören arkadaşların sorar büyük ihtimalle elindekileri satıp yenilerini getirtebilirsin yapmayı düşünüyorum bakalım

Garantisi olmayan bir iş aslında sahibindende yapılabilir vitrine koyarsın ilanı biraz komisyonla 100lerce satar sürümden kazanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toysoldier6

quote:

Meadimarkt vs gibi alışveriş,teknoloji marketleri açılışlarına ilgi büyük olduğu için bir sürü elemana ihtiyaç duyuyorlar.1 gün içerisinde 30-50 tl gibi rakam kazanabilirsiniz.Hem ucuz ürünlerde ayarlayabilirisniz.

Onun için yaş sınırı yok mu ? Lise öğrencisi de çalışabiliyor mu yani ?

Yaş sınırı arayacaklarını sanmıyorum.Ben yurtta geçen sene kalırken hep böyle teklifler geliyordu.Sadece sizden,böyle açılışlara büyük olduğu için hırsızlık ihtimaline karşı herhangi bir reyonda dikiliyorsun.Müşterilerle muhattap bile olmuyorsun.

Part time olanağı varmı bu işte ? okuldan sonra falan ?

Dediğim devamlı bir iş değil sadece açılış günü çalışıyorsunuz.Part time işi firmaya kalmış,ama part time Bimeks'de çalışan arkadaşımda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

quote:

Orijinalden alıntı: flurry

ebay dan 20 dolara zippo alıp satmak olabilir mesela ilk 2-3 tane alırsın zaten elinde gören arkadaşların sorar büyük ihtimalle elindekileri satıp yenilerini getirtebilirsin yapmayı düşünüyorum bakalım

Garantisi olmayan bir iş aslında sahibindende yapılabilir vitrine koyarsın ilanı biraz komisyonla 100lerce satar sürümden kazanırsın

evet bu gayet mantıklı sahibindene vitrine koymak bide get koydummu yazdım bunu bir köşeye
    edit:oha anavitrin fiyatı 329 tl imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flurry -- 2 Eylül 2012; 22:54:26 >

• Dışarıdan ürün getirip çevrene satmak benim önerim olacak. Ayrıca mesajım bulunsun.
  • quote:

quote:

quote:

Çok sağol arkadaşım bende Ankara'dayım gidip dolaşayım bi dersaneleri teşekkürler :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok sağol arkadaşım bende Ankara'dayım gidip dolaşayım bi dersaneleri teşekkürler :)

Rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

Dışarıdan ürün getirip çevrene satmak benim önerim olacak. Ayrıca mesajım bulunsun.

Evet mesela Türkiye'de koss portapro'nun sıfırı 149tl . İkinci elleri ise en az 50 60 tl .

Ben Amerikadaki kuzene söyledim 30euroya sıfırını alıp gönderiyor bana. Çok aşırı ucuz.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ot

up

Konuyu gereksiz yere uplamanın ceza sebebi olduğunu biliyorsundur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: ot

up

Konuyu gereksiz yere uplamanın ceza sebebi olduğunu biliyorsundur umarım.

gereksiz yere değil daha fazla tavsiye alabilmek için.

bunu forumda bol bol yapan var
  • ülkemizde bolca cinayet,hırsızlık,gasp gibi olaylar oluyor herkes yapıyor diye sizde bunları yapıyormusunuz? şayet bu şekilde gereksiz yere up yazan gördüğünüzde şikayet edin gereğini yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42pckol!k42

Harçlık çıkartmaya ihtiyacım yok annem babam zaten veriyor verebildiği kadar o da bana yetiyor.Asıl sorunum elektro gitar+amfi alacağım onun için para biriktirmem lazım.Fazla harcama yapan biri de değilim ama para birikmiyor nedense hele yazın

uygun fiyata amfi satabilirim istersen imzadaki ilana bakabilirsin fiyatı 300 lira sıfırı,amerikadan getirdi bir tanıdığım ucuza geldi ondan satıyorum ben de şu an gitar alabilmek için satıyorum daha küçük bir şey alacağım.

not: eğer ilgileniyorsan pazarlık yapabiliriz

edit: yanlış yazmışım ondan ucuza satyorum olacaktı 3 ay kullandım amfiyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pringles -- 3 Eylül 2012; 14:25:52 >

• beyler üniversite okuyanlar fuarlara gidebilirler , yine günlük 40 50 lira kazanırsınız ve yemek derdiniz de olmuyor. Ayırca gece çalışmaları da oluyor.
  • Dersleri aksatmadan girer not tutarım not isteyenlere sayfa başı satarım :)
  • Şahsen turbobitten 20-30 dolar kazanıyorum upload dan. üstelik bu gün geçtikçe artıyor. bc.vc den de çok az uğraşmama rağmen 10 günde bir 5$ kazanıyorum. Eğer düşünürsen ve şuradaki şartlara uygunsan başvur derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toksikoman

Şahsen turbobitten 20-30 dolar kazanıyorum upload dan. üstelik bu gün geçtikçe artıyor. bc.vc den de çok az uğraşmama rağmen 10 günde bir 5$ kazanıyorum. Eğer düşünürsen ve şuradaki şartlara uygunsan başvur derim.

Çok uğraştırıcı bir şey değil usta.Bence upload işi eskiden daha iyi getirisi vardı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.