Şimdi Ara

Öğrencilere Harçlık Çıkartma yöntemleri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
43
Favori
19.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu

telefon ticareti bence karlı ilk olarak borçla bi tel al yani sattığın zaman parasını öde teli 500 e aldıysan 550 ye sat 500 ü adama ver böyle devam ederek günde 1 tane satsan haftada 350 tl eder ayda 1400 oha lan daha ne istersin ama pazarlama işini iyi kıvırman gerek

Bravo hayatın bug'ını buldunuz.Artık hiç kimsenin memur,hademe olmasına veya asgari ücretle çalışmasına gerek yok.
  • Sahibinden gittigidiyor sanalpazar gibi sitelerden düşündüğünüz gibi sürümden kazanırım mantığıyla giderseniz çok zararlı çıkarsanız. En fazla 3 tane aynı ürünü satarsınız sonra ticarete girdiği ve fatura kesmediğiniz için ürün başı 169 TL gibi bir para ödemek zorunda kalırsınız forumda defalarca konuştu o dediğiniz gibi işler o kadar kolay değil
  • internette 3-4 saatlik bir işim, var 10-15 lira civari ödeyebilirim öğrenci arkadaşlara, mesaj atın lütfen
  • Beyler aslında @'İrem'in dediği fikir mantıklı.Mesela benim İngilizcem çok iyi.Yan sınıftaki arkadaşlar İngilizce ödevlerini hep bana yaptırıyor.Üniversite diploması olmayan tercüman gibiyim desem yeridirBundan sonra İng. ödevlerinden para almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ot

quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Bu konuda nasıl harçlık çıkartabiliriz onları konuşalım arkadaşlar...

Ticaret yapabiliriz mesela ama nelerin ticaretini yapalım hangisiyle daha çabuk kâr elde ederiz ?

uploaded.net derim kaçarım 1000 indirme 30€

netten iş yapmak çok zor.. hiç sevmiyorum o tarz upload- tıkla kazan v.s

quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

quote:

Bu konuda nasıl harçlık çıkartabiliriz onları konuşalım arkadaşlar...

Ticaret yapabiliriz mesela ama nelerin ticaretini yapalım hangisiyle daha çabuk kâr elde ederiz ?

Mesela
    http://www.fikirmetre.com/WebPanel/Default.aspx?state=Join&MemberID=C5BB3F7EFDD14FDABB60ED3DD699A97A bu urlden fikirmetre.com sitesine üye olup 2 adet anketi doldurarak gelen kodu bana 2 tl ye satabilirsin günde 20 tane yapsan 40 tl istersen kontor istersen de banka hesabına eft geçerim 2 anketi doldurmak için 1 telefon numraası yeterli

bakıyorum...

edit: yok hocam sevmedim onu :) yukarıda yazdığım onun için de geçerli.

http://www.fikirmetre.com/WebPanel/JoinUs.aspx?MemberID=C5BB3F7EFDD14FDABB60ED3DD699A97A bu olayla ugrasana arkadaş bana ulaşsın bi

• quote:

Orijinalden alıntı: hacikemal

internette 3-4 saatlik bir işim, var 10-15 lira civari ödeyebilirim öğrenci arkadaşlara, mesaj atın lütfen

Hocam iş için bilgi alabilirmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coruja

quote:

internette 3-4 saatlik bir işim, var 10-15 lira civari ödeyebilirim öğrenci arkadaşlara, mesaj atın lütfen

Hocam pm atabilir misiniz geri dönüş yapayım

• quote:

quote:

quote:

Pm attım.

• quote:

quote:

quote:

Pm bekleniyor
  • quote:

4-5 saatte 20-25 tl civari kazanmak isteyen ögrenci arkadas varsa ulaşsın lütfen

Pm gönderdim

• İki tane site kullanıyorum tekinden su anda haftalık 10 dolar gelıyor. Tekındende yavas yavas arttırıyorum ısteyene pmden yardımcı olurum. ilk bır ıkı hafta tek tuk para kazanırsınız. Tabı ılk gunden kazanmanında yontemlerı var. Sonradan duzenlı sekılde para akıyor.
  • arkadaslar 3-4 saatlik bir iş var, 15 tl ödeme yapabilrim, pm atın lütfen
  • Arkadaşlar anket doldurarak para kazanmak istiyorsanız ücretsiz ve en güvenilir anket siteleri için anket doldurarak para kazandıran siteler isimli yazıdan yararlanabilrsiniz.

En azından ücret ödemiyorsunuz dolayısıyla kaybedeceğiniz birşy olmuyor ödeme kanıtı falan da var gördüğüm kadarıyla.
  • turkcell hatlı arkadaşlar 5 tl kazanmak için pm atabilirsiniz
  • Arkadaşlar hortlatalım güncel kalsın... Yöntemleri bekliyorum. Paraya ihtiyacım var, burs da çıkmadı...
  • türkiyede tutmaz ama, yurtdışında yaşayan-okuyan arkadaşlar için söylüyorum. biraz yeteneğiniz varsa sokakta müzik yapın, dublin'deki arkadaşım günlük 200-400 euro arası kazandığını söyledi. türkiyede ya zabıta gelir yada serserinin teki küfür eder huaa haa bağırır. tutmaz
  • quote:

tahminen 7-8 saat sürecek bir işim var nette, hesap açma kapama konusunda
    güvenilir bir arkadaş yapabilirse 50 tl verebilirim
  • Konuşkan, girişken, tercihen istanbul avrupa yakasında oturan arkadaşlar pm atarsa 1-2 günlük Harçlık çıkarabilirler

• Eğer sınıfınızda kız yoğunsa Avon katalogları işinizi görür.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.