Şimdi Ara

Ogrencinin motosiklet alabilmesi icin tavsiye?(Konu kapanabilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle herkese hayirli bayramlar hayirli gunler diliyorum.

Benim sorunum motosiklet alma niyetimin olmasi fakat motosikleti alicak kredi karti vs olmamasi,

Universite 1.sinif ogrencisiyim motosiklet ehliyetimi bu ay icinde alicam nasipse fakat motorum yok,aylik 400-500 lira elime para geciyor yani heray borcumu odeyebilirim istedigim motor bajaj pulsar 200ns 7bin tllik bi motor 1000lira pesin param var kaliyor 6bin tl fakat nasil alicam hicbir bilgim yok bankalar bana kredi veya kredi karti verirmi elden taksit motosiklet satan magazalar malesef yok olsa bile fiyat cok artiyor sizce ne yapmaliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface123 -- 7 Ekim 2014; 13:41:08 >

• Biraz daha ekle yamaha mt125 al yada cbr125
  • model tavsiyesi istemiyorum hocam sağolun sadece o parayı nasıl temin edebilirim onu soruyorum öğrenci olarak :)
  • Benim de oyle bi dusuncem var ama kredi olayi cok zor hatta imkansiz.

Evkur gibi yerlerden senetle telefon alip nakte cevrilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Benim de oyle bi dusuncem var ama kredi olayi cok zor hatta imkansiz.

Evkur gibi yerlerden senetle telefon alip nakte cevrilebilir.
    PederBANK'a başvurun...........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expertadvisor -- 7 Ekim 2014; 11:54:19 >
  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    Pederbank motosikletr karsi diye konusamiyorum bile malesef :)
  • scarface123 S kullanıcısına yanıt
    Padişah kale düşünce ,paşaya neden kaybettik diye sormuş......
    Paşa:Birincisi barut yok deyince ,pAdişah gerisini sayma demiş......

Artık konuya yazmaya gerek kalmadı sanırım......
  • expertadvisor kullanıcısına yanıt
    Aynen o sekil oluyoe yapixak birsey yok tesekkurler yorumlar icin konu kapatilabilir :)
  • Shift41 kullanıcısına yanıt
    evkur gibi yerden senetle telefon alip nakte çevrilebilir derken ne demek istediniz açıklar mısınız anlamadım da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gagudik

evkur gibi yerden senetle telefon alip nakte çevrilebilir derken ne demek istediniz açıklar mısınız anlamadım da :)

Telefonu senetle 24-36 aya kadar böldürüp aliyorsunuz. Sonra telefonun kutusunu dahi acmadan satiyorsunuz. Sonucta elinize nakit para gecmis oluyor. Sadece evkura taksit oduyorsunuz.
    Güzel fikirmiş sağolun :)
    telefonu geri nereye satıcaz o fiyata :D ucuza gitmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface123

telefonu geri nereye satıcaz o fiyata :D ucuza gitmesin

Mesela forumdan satabilirsin. E tabii ki aldigin fiyattan ucuza satacaksin. Maksat nakit para elde etmek.
  • Bisiklet al.Hem spor yapmış olursun hem çevreyi kirletmemiş olursun hem de canını korumuş olursun.
  • Tek Kural Ahmet Kural kullanıcısına yanıt
    Zaten suan carraro 225 bisikletim var ailem motora izin vermiyo diye almistim ikna ettim en kisa surede saticam :)
  • quote:

Zaten suan carraro 225 bisikletim var ailem motora izin vermiyo diye almistim ikna ettim en kisa surede saticam :)
    Aynı durum dayım ben de senin gibi üniversite öğrencisiyim 3 . sınıf önümüzdeki sene bu zaman lara kadar para biriktirip almayı düşünüyorum en mantıklısıda çalışıp almak ben taksicilik yapıyorum akşam ları para biriktirerek olur başka türlü olmaz ailen yardım etmiyorsa eğer.
  • Engelss kullanıcısına yanıt
    Aynen o sekil benimde, yapicak bisey yok bizi dusunuyorlar ama napalim vazgecemiyorum
  • scarface123 S kullanıcısına yanıt
    motosiklet e direk ölmek veya sakatlanma gözüyle bakanları ayrıca kınıyorum motosiklet tamamen hobi dir zevk işidir ben bunun üstüne binip kendimi iyi hissediyorsam özgür hissediyorsam kimse karışamaz ölenleri veya sakatlananları görüyoruz ya kullanmaya yeni başlamış bilmeyenlerdir yani. yaklaşık 5 sene kullandım çin malıydı bozuldu 1 kere kaza yapmadım etrafımdakilerin hepsi düştüler sakatlandılar hastane lik oldular ama kendi hatalarından dolayı illa başımıza bişey gelmeyecek değil tabikide önemli olan bilgi dikkat tecrübe neyse çok uzattım istiyorsan istediğinin peşinde koş motosiklet özgürlüktür dostum :)
  • Engelss kullanıcısına yanıt
    Eyvallah icimi rahatlattin cok tesekkurler hayirli aksamlar :)
  • quote:

Eyvallah icimi rahatlattin cok tesekkurler hayirli aksamlar :)
    Kredi çekebilirsin. Tc ni yazıyosun bi işyeri sallıyosun 9 bin veriyolar. Aylık 280 geri ödemesi vardı sanırım.

Bi kaç arkadaşım aldı ing den. Tam hatırlamıyorum ama 9 veya o civarda bir şeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 18 Ekim 2014; 19:39:27 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.