Şimdi Ara

Öğrenciye 1 ay sonra geri ödeme şartı ile 1000(bin)TL kredi veren banka varmı ihtiyacım var önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese hayırlı günler. Perşembe güne yani 2 gün sonrasına haftada 250-250 yada 31 aralıkta toplu olarak geri ödeyebileceğim 1000 TL ye ihtiyacım var. Karabük’te öğrenciyim. Bu ayın ev kirası ve faturalarını ödemem gerekiyor fakat şuan 0 durumdayım. Kredi kartımın limiti 500 TL ve nakit avans çekme limitimde 125 tl. Ailemin kira ve faturalar için yolladığı parayı bilgisayarımı yaptırmak için kullandım onlarada çok fazla yük olmak istemiyorum kira haricindeki ihtiyaçlarımı çalışarak karşılamaya çalışıyorum fakat ilk defa böyle bir sıkışık durum içersine girdim bilgisayarımın bozulması bütün hesaplarımı bozdu. Bir kafede saatliği 6 liradan günde 9 saat çalışıyorum. Kredi çekmeyi düşündüm fakat öğrenciye kredi vermiyorlar diye biliyorum ama bi yolu varmıdır sizlere sormak istedim. En son çare olarakta cep telefonumu satıp yerine 100-150 liralık bi asker telefonu dedikleri telefondan almayı düşündüm. Bugün sordum telefonuma 1100 lira eder dediler 2.el telefoncular. Önerilerize ihtiyacım var.

• Şimdi 1000 tl eksidesin. Bankadan kredi çekince 2000 tl ekside olacaksın.

Aldığın 1000 yi kiraya vereceksin bankaya 1000 tl borcun olacak. Bir daha ki paran geldiği zaman çektiğin krediyi ödemek zorunda olacaksın aana gelen para krediye gidecek ama o ayın kirasını ödemeye yine paran yetmeyecek. Tabi 2000-3000 tl gelmiyor ise sana
  • bankalar vermez,tefeciye gitmen lazım pavyonlarda bulabılırsın
  • Şimdi 1000 tl eksidesin. Bankadan kredi çekince 2000 tl ekside olacaksın.

Aldığın 1000 yi kiraya vereceksin bankaya 1000 tl borcun olacak. Bir daha ki paran geldiği zaman çektiğin krediyi ödemek zorunda olacaksın aana gelen para krediye gidecek ama o ayın kirasını ödemeye yine paran yetmeyecek. Tabi 2000-3000 tl gelmiyor ise sana
  • Bankaların vermesi çok zor. Tefeciye vs. bulaşma. Ev sahibinden rica et bir ay sonra kesin vericeğini söyle. Faturaları kesilme ihtimali en son olanı en sona bırakarak öncelik sırasına göre öde. Tabi bulabiliyorsan en güzeli nakittir ama kimseye de yüzünü eğmek zorunda değilsin.
  • GR33K kullanıcısına yanıt
    Kiramı ailem veriyor zaten. Bu ayı kurtarırsam bidahaki ay evdekilerden alıcam zaten ev kirasını. Dişimi sıkıp kazandığım paradan haftalık 250 arttırıp krediyide öyle ödeyeceğim
  • elektrikji E kullanıcısına yanıt
    Babamın kulağına giderse adam gurur yapar benden isteyemiyor diye o yüzden haberi olmadan kimseyi üzmeden kendi başıma halletmek istiyorum en olmadı telefonu satıcam zaten. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • acr kullanıcısına yanıt
    Ev sahibimiz benim durumumda dolayı zaten kiraya indirip yaptı bide bunu istersem iyice yüzlük yaparım gibi geldi ama çözüm bulamazsam onuda deniycem teşekkür ederim.
  • Arkadaşın bu ay kirası için 750 Türk Lirası EFT talimatı verdim.
    hepimiz öğrenci olduk olur öyle, benım de zor zamanlarımda mercan dedem bana balgam atardı öyle helalleşirdik.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Okumayin zebani
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Neden dalga geçiyosun zor durumda biriyle. Ayrıca gerçekten öyle bişey yapsanda kabul etmem teşekkürler.
  • Kredi kartın ile altın al bozdur istersen. Öyle biraz eline geçmiş olur. Kalanını da iş yerinden avans almaya çalışırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shanks0 -- 4 Aralık 2019; 0:28:24 >
  • Helal olsun kardeşim. Hayatı kazandın sen bir nevi. İlerde bu yaptıklarının artısını fazla fazla göreceksin bence..
  • Taksitle telefon al peşin fiyata sat ay ay öde
  • Tazmanya cenevarı kullanıcısına yanıt
    Hepsine baktım evkur senetle telefon vermiyor öğrenciye, faturaya ek almak için baktım fakat son olan İstanbul depreminde hatlar kitlendikten sonra hattımı Vodofone taşıdım faturaya ek cihaz alabilmek için 3 ay geçmesi gerekiyormuş aradan.
  • Togrul99 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim verdiğiniz moral bile yetti :)
  • Kimseye eyvallah etme, telefonun madem 1100 lira ediyor sat gitsin, durumun düzelince başka alırsın.
  • selamivural kullanıcısına yanıt
    Yok abi etmiyorum zaten banka işlerinden pek anlamadığımdan fikir almak istedim. Aynen öyle yapıcam yarın satıyorum telefonu
  • Ev kirasi ile bilgisayari yaptirmayi teraziye koyup bilgisayari yaptirmayi hangi akilla sectiysen o akilla ode iste kirani ne olucak

2. Eli 1100 tl yapan telefonu var adamin dayanamiyo bi ay bilgisayarsiz kirayi yakiyo

Akil akil gel su tasa takil
  • HighDamagE kullanıcısına yanıt
    Son sınıf mekatronik mühendisi öğrencisiyim hazırlamam ve yetiştirmem gereken bitirme projem ve tezim var keyfimden yaptırmadım yani bilgisayarımı. Telefonuda kendim kazandım biriktirdim aldım zamanında. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.