Şimdi Ara

Öğrenciye araba tavsiyesi :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle tüm forum sakinlerine merhaba aranıza yeni katıldım Başlıkta da yazıdıgım gibi öğrenciyim YGS LYS derken kurtulduk sonunda.Ailem 35 bin tl bütçe verdi istediğim otomobili almak için.Benim istediğim araç çocukluğumdan beri e46 kasa 320 Ama arkadaşlarımdan hep şu lafları duyuyorum, yok bmw sorun çıkartır,ne yapacan kaç model arabayı çekişi düşük,onun yerine git civic al ibiza, leon al vb. lafları çook işitiyorum.Sizin tavsiyeniz var mıdır bana ? Vergi yakıt konusu ise beni beni 320'den vazgeçirecek kadar sorun olmayacağını düşünüyorum maddi gelirim orta düzeyde çalışıyorum ek olarak.Sizce kararım doğru mu tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

• 35 bin tl ye 2008 premium civic alınır rahat rahat binilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataykk

Öncelikle tüm forum sakinlerine merhaba aranıza yeni katıldım Başlıkta da yazıdıgım gibi öğrenciyim YGS LYS derken kurtulduk sonunda.Ailem 35 bin tl bütçe verdi istediğim otomobili almak için.Benim istediğim araç çocukluğumdan beri e46 kasa 320 Ama arkadaşlarımdan hep şu lafları duyuyorum, yok bmw sorun çıkartır,ne yapacan kaç model arabayı çekişi düşük,onun yerine git civic al ibiza, leon al vb. lafları çook işitiyorum.Sizin tavsiyeniz var mıdır bana ? Vergi yakıt konusu ise beni beni 320'den vazgeçirecek kadar sorun olmayacağını düşünüyorum maddi gelirim orta düzeyde çalışıyorum ek olarak.Sizce kararım doğru mu tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Bir an benim eski konularımdan biri sandım, bende çok istiyordum e46 kasayı ve satın aldık geçen aylarda. 1.6 benzinli 130 beygir sunrooflu muhteşem bir araç. Maşallah Kobra Takibinden beri hayranıyımdır ve sıfır araçtan vazgeçip aldık bu aracı.

İlk olarak, temizini bulmak çok mühim. 1.6 motorlar daha temizdir çünkü aracı fazla yormazlar hız olarak. Ha yinede hızlıdır araç . Elektronik aksamı da yerinde aracın, adam iyi bakmış. Kaldıki 30 bin liraya hız kontrol, oto. klima, m paket, sunroof, koltuk ısıtma ve ortalama 8-9 litre yakan bir araç bulmak zor. Çekişi düşük diyen adam da ford shelby'e filan biniyordur herhalde .

araç 2004 model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2JZ-GTE -- 3 Temmuz 2014; 13:33:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2JZ-GTE

Bir an benim eski konularımdan biri sandım, bende çok istiyordum e46 kasayı ve satın aldık geçen aylarda. 1.6 benzinli 130 beygir sunrooflu muhteşem bir araç. Maşallah Kobra Takibinden beri hayranıyımdır ve sıfır araçtan vazgeçip aldık bu aracı.

İlk olarak, temizini bulmak çok mühim. 1.6 motorlar daha temizdir çünkü aracı fazla yormazlar hız olarak. Ha yinede hızlıdır araç . Elektronik aksamı da yerinde aracın, adam iyi bakmış. Kaldıki 30 bin liraya hız kontrol, oto. klima, m paket, sunroof, koltuk ısıtma ve ortalama 8-9 litre yakan bir araç bulmak zor. Çekişi düşük diyen adam da ford shelby'e filan biniyordur herhalde .

araç 2004 model.

Kesinlikle aynı fikirdeyiz.30 bin liraya o kalitenin sahibi olmak işte bundan dolayı 320'yi tercih ediyorum.
    Okudugum diger konulardan edindiğim bilgiye göre 1999,2000,2001 makyajsız model 2000 motor 150Hp
    2002'den sonrası makyajlı 170Hp 2200 motor.Yanlışım varsa düzeltin.. 1.6 motor olanlar kaç modeli oluyor ?? Birde sizin araç dizel mi benzinli mi ? 8,9 litre güzel bi rakam bence

• Üniversitede 2007 astrayı kullandım (dizel, makyajlı kasa) , temizini bulursan öneririm. 15000de bakım ve 105 lira vergi, parayı yakıta harcıyorsun, verdiğinin karşılığında geziyorsun. Biraz hantal olduğu için çılgın hareketlerde yapamıyorsun
  • E36 Cabrio

Öğrenciye araba tavsiyesi :D
  • Temiz e46 bulmak zor araçtan zevk alacaksan 320 sini alacaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    350 bine kadar araç tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

35 bin tl ye 2008 premium civic alınır rahat rahat binilir

2008 civicler 2000 3.20 lerden yeni bile durmuyor sanki hocam.

Şöyle birşey ateş eder etrafahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-emsalsiz-antalyada-tek-170377101/detay

Öylebirşey alırsan anca sen ateş edersin o da arabaya

• Boşver kardeş 320 yi.
    Temiz bir yüksek modelli civic bul rahat rahat bin.
    Öbürü bir masraf çıkarsa öğrenci halinle zorlayabilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

35 bin tl ye 2008 premium civic alınır rahat rahat binilir

2008 civicler 2000 3.20 lerden yeni bile durmuyor sanki hocam.

Şöyle birşey ateş eder etrafahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-emsalsiz-antalyada-tek-170377101/detay

Öylebirşey alırsan anca sen ateş edersin o da arabaya

Masraf yüzünden mi ?

çıkartacağı sıkıntılar yüzünden

• 1000
    2000
    3000
    4000
    5000
    6000
    7000
    8000
    VUTUTUTUTUTUTUTT!!!
  • Yerinde olsam o parayı uçuk piyasalı civic'e vermezdim.
    Mazda3 alırdım azıcık performanstan feragat eder daha temiz araca binerdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam leon ya da civic alirdim. 3 serisini alcaksan yeni kasa bi seyler alcaksin. Hem o araclari temiz bulman da zor al leon keyfine bak. Her seyden once teknoloji farki var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim..Anladığım temizi zor bulunur,temiz olmaz ise sorun çıkar üzülürsün yönünde Bakalım ne olursa olsun hayırlısı olsun diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykk -- 3 Temmuz 2014; 17:50:36 >
  • Ama aynı fiyattaki civiclere baktıgımda ise 8 senede 9 senede 160bine gelmiş bir araba mı sorun çıkartır ?
    14 15 senede 130-150 bine gelmiş bir BMW mi sorun çıkartır ? sorusunu sormadan geçemiyorum
    Hondacılar taşlamasın beni bu cümlemden dolayı
  • 35 bine temiz 320 e46 bulunurmu bilmiyorum al golf rahatına bak bmw ilgi ister bide bence ilk arabaya bmw ile başlama
  • quote:

quote:

araç 2004 model.

Kesinlikle aynı fikirdeyiz.30 bin liraya o kalitenin sahibi olmak işte bundan dolayı 320'yi tercih ediyorum.
    Okudugum diger konulardan edindiğim bilgiye göre 1999,2000,2001 makyajsız model 2000 motor 150Hp
    2002'den sonrası makyajlı 170Hp 2200 motor.Yanlışım varsa düzeltin.. 1.6 motor olanlar kaç modeli oluyor ?? Birde sizin araç dizel mi benzinli mi ? 8,9 litre güzel bi rakam bence

Makyajlı kasadan sonrasını alın mutlaka. 2003-4-5 oluyor bu da. Bak bu yılları tercih etmezsen sorunların bol olabilir. Ayrıca motor da eski teknolojidir. Şayet temiz bir makyajlı e 46 bulursan al, bakma buradakilere sıkıntı çıkarır yok öğrenci adamsın masrafı bol olur. Adam gibi arabaya bineceksin, güvenli araca bineceksin. Yerine göre basmayı bildikçe bütçeni de zorlamaz. Diğer artısı da bu arada 35 aldıysan 34.500 e satarsın. Bu aracın hep piyasası olacak Türkiye'de. Benim araç 1.6 benzinli, düz.

• Öğrenci denince aklima b sinifi araclar geliyor.

Al fiesta punto polk tarzi bi arac kafan rahat bin derim ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

araç 2004 model.

Makyajlı kasadan sonrasını alın mutlaka. 2003-4-5 oluyor bu da. Bak bu yılları tercih etmezsen sorunların bol olabilir. Ayrıca motor da eski teknolojidir. Şayet temiz bir makyajlı e 46 bulursan al, bakma buradakilere sıkıntı çıkarır yok öğrenci adamsın masrafı bol olur. Adam gibi arabaya bineceksin, güvenli araca bineceksin. Yerine göre basmayı bildikçe bütçeni de zorlamaz. Diğer artısı da bu arada 35 aldıysan 34.500 e satarsın. Bu aracın hep piyasası olacak Türkiye'de. Benim araç 1.6 benzinli, düz.

Benim merak ettiğim sizin araba 3.20 'mi ?? 2002 den sonraki 3.20 ler 2200 motor diye yazıyor internette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykk -- 3 Temmuz 2014; 21:32:36 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.