Şimdi Ara

Öğrenciye işbanktan 20tl borc atabilecek olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Param bitti acım yemek yiyecek param yok söz veriyorum elime gecince geri atacagım?

Düzeltme : İstemiyorum arkadaşlar hepinize cok teşekkür ederim. YouTubeda sabaha kadar sosyal deney izleyen olumlu davranışlar olunca başkasının yaptıgı gercek bi şey olmayan davranışlarla bile gurur duyan millet, bu işi ancak böyle başkası yapınca takdir ediyormuş bunu farkettim. Gercekten ihtiyacı olsa dilenmezmiş, yeni moda internette dilencilikmiş, yok git ekmek al yumurta yeymiş, nickim yuzunden atmıyorummuş, acıdımmış. Ben sizden ihtiyacım olan şey benimle dalga gecmeniz, öneri veya eleştiriniz demedim, karnımı doyurmak icin bugun ve yarın beni idare edecek 20tl para dedim. Atmış oldugunuz miktarı da size geri gönderecektim zaten. dilenci değilim. Ki olsam bile bu sizin insanları dilenci diye yargılamaya hakkınız oldugu anlamına gelmiyor. İnsanlar nerelere muhtac kalıyor bilemezsiniz.
    Herkese teşekkür ederim.

Düzeltme2 : bi abim yardımcı oldu, bana yemeksepetinden yemek istetti. Yardımcı olmayı düşünen insanlara teşekkür ederim, konunun bi önemi kalmadı dilediğim yardımı aldım, iyi akşamlar dilerim herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaronBaghdass -- 28 Mart 2018; 21:10:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nickinden dolayı atmıyorum kardeşim

• sagolasın

• Yok mu yardımcı olacak be

• acıdım
  • Acıyacak bi durum yok hocam her insan hayatında kötü dönemler geciriyo bugunlerde öyleyim ailemle aram bozuk borc isteyebileceğim kimse yok ve acıktım bu gayet normal bişey, yarın işe başlayacagım parttime calışacagım bugun ve yarın beni idare edecek bi miktar borc istiyorum sadece
  • geçen sene bu günler cebimde 10 kuruşun bile olmadığı günler geçirdim şimdi neyseki öyle değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kartta hiç para yok olsa bile bankalar uymuyor eft olmaz :/

up
  • Umarım hep iyi olur herşey sizin icin konuya ilgi için teşekkür ederim

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkür ederim yardımınız cok mutlu etti, umarım yardımcı olabilecek birini bulurum

• Atalım da git içkiye falan harca
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Yemeksepetinden bulundugun yere yemek de söyleyebilirsiniz güvenmiyosan olsun bu senin fikrin teşekkür ederim

• Up

• Bizdede yok yumurta hasayip ekmek arasina koyup yedim az önce sende oyle yapabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belki inanmayacaksın ama yumurta da yok ekmek de yok alacak bozuk 2tl param da yok,

Kaldığım yurdun yemekhanesi var ücretli, sırf yemekhane işlesin diye odalarda Ocak kettle falan da yok

Zaten söylediğin şeyi yapabilsem burda 20 tl istemezdim ki insanlardan neden kendimi böyle rezil bi duruma sokayım

• Bu da yeni olsa gerek: internetten dilencilik

Gerçekten paraya ihtiyacı olan hiçkimse dilencilik yapmaz.
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Gercekten paraya ihtiyacı olan insan ne yapar sizce? Yarın part time işe gireceğim bugün ve yarın idare edecek paray ihtiyacım var, para isteyebilecek kadar samimi oldugum kimse yok. Size göre sizin fikrinizce ne yapabilirim? İnsanlardan yardım istemek yerine bana daha iyi bi öneride bulunabilir misiniz?

• Olsa inan ki verirdim. Millete de lafım ; gerçekten ihtiyacı olabilir yargısız infaz yapmayın. Allaha şükür aç kalacak duruma düşmedim. Düşürmesinde.

Canı gönülden söylüyorum olsa anında atardım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cok teşekkür ederim. Düşünceniz bile benim icin yeterli oldu. Umarım hayatta hic kimse bişeylere ihtiyaç duyma deneyimi kazanmaz

• Allah insanı başkasına muhtaç etmesin, valla aşırı pişman oldum bu konuyu açtığıma. Açlıktan ölse de insan başkasından yardım istememeliymiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.