Şimdi Ara

öğrenciye tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mondeo fiyatları

e92 ye paran yetmez, e46 320 ci alırdım. Yok bmw ele ayağa düştü artık dersen de type-r bakardım. Bu kasa benim çok hoşuma gidiyor. Performans olarakta tatmin olursunuz.

type-r

• quote:

Orijinalden alıntı: ange dechu

quote:

Orijinalden alıntı: thisismylife

öncelikle enforacle abimin yazdıkları için teşekkür ediyorum :) ama allah'a şükür alkol alışkanlığım veya kullanmışlığım yok,olmayacaktırda inş. :).yakıt konusu ise benim için problem deil babam düşünsünşuan aracı satmayı düşünüorum aklımda bu aracaı satarsam 2 model var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-cabrio-sevenlere-sayili-uretim-cabrio/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-turkiye-de-tek-orjinal-2009-ford-focus-st-2-5-225hp/detay

sizce bu 2 modele bu fiyatlar değermi.yoksaa başka araçlaramı yönelsem.

alkol alışkanlıgının olmadıgına emin misin?mondeo yu bırakıp focus almayı düşünmek

ama bu focusss st 225 beygir kafamı kurcalıyo açıkçası

@cnryldz

mondeo'da x paket ve stil paket diye geçiodu galiba tüm donanımlar mevcut otomatik en azından bir 55-60 eder diye düşünüyorum üstünede bi 30 ben ekleyebilirim ama yinede bmw'ye erişemem galiba ama kasası çok güzel ya :(

• senin araç 60.000 eder arkadaşım
  • e46 kasa cabrio
  • E46 3.20 3.30ci falan alırdım ben olsam mondeodan nefret ediyorum zaten hele o arkası yok mu
    Öğrenciye gitmeyecek bi araç.
  • arabanı 60.000'e satsan 30.000'de ekleyebilirsen kesinlikle a5
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadandgone

arabanı 60.000'e satsan 30.000'de ekleyebilirsen kesinlikle a5

30.000 daha ekleyebileceksen durma sat çok güzel seçenekler çıkar ortaya
  • Pardon ama anlayamadığım bir şey var öğrenci olan adama 2009 Ford Mondeo az mı geliyor ?
    45-50 yaşına gelmiş altında 12-13.000 TL lik araçlara binen ve senin acaba Mondeo'yu satıp Focus'mu alsam dediğin araca imrenerek bakan bir yığın insan var. Öğrenci olan adam için Mondeo fazla bile yat kalk Allah'a dua et.
  • Adamın parası var alıyor arkadaşlar nedir bu siyaset ve politika çabası.
  • Çekemeyenler anten taksın!

Kıskananlar çatlasın!

Gözü kalanın gözü çıksın!
  • yeni üye+ hiç mesj vs. si yok = 2009 mondeo bana kalmış durumda inanmadım
  • öncelikle yorum yapan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum ama benim sizden yorum beklentim araç tavsiyesiydi.

quote:

Orijinalden alıntı: necmi42

yeni üye+ hiç mesj vs. si yok = 2009 mondeo bana kalmış durumda inanmadım

evet arkadaşım senin yerinde olsam bende böyle düşünürdüm aslında bu forumu okumaya başlayalı nerdeyse 1.5 yıl oldu,aracı aslında babam işyerine daha tasarruflu gitmek için almıştı almadan önce passat vs. mondeo sorusu vardı aklımızda.ozamanlar böle bi konu vardı meke adlı kullanıcı açmıştı baya bi takip etmiştim taner göde abimizin yorumları oldu orda okuduğumuz yorumlar ve test sonucu mondeo almıştık neyse asıl konu bu değil.ozamanlar aklımdaki soruyu başkası sorduğundan üyelik açmayıp misafir olarak takip etmiştim.ama şimdi kendi özel sorum olduğu için yeni hesap açtım.umarım bu açıklamam yeterli olmuştur.bu arada mesajlarım onaylanıp yayınlanıyor.tel. ile onaylama kısmını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Air_Force25

Adamın parası var alıyor arkadaşlar nedir bu siyaset ve politika çabası.

Siyaset ve politika çabasını nereden çıkardınız ? Adamın kendi arabası neticede güle güle kullansın ama Üniversite öğrencisinin Ford Mondeo'yu beğenmeyip satıp Focus alma gibi düşüncelerini görünce insanda ister istemez soruyor Üniversite öğrencisi Mondeo'nun nesini beğenmiyor diye...
    Saygılar.
  • Orijinalden alıntı: necmi42
    yeni üye+ hiç mesj vs. si yok = 2009 mondeo bana kalmış durumda inanmadım

evet arkadaşım senin yerinde olsam bende böyle düşünürdüm aslında bu forumu okumaya başlayalı nerdeyse 1.5 yıl oldu,aracı aslında babam işyerine daha tasarruflu gitmek için almıştı almadan önce passat vs. mondeo sorusu vardı aklımızda.ozamanlar böle bi konu vardı meke adlı kullanıcı açmıştı baya bi takip etmiştim taner göde abimizin yorumları oldu orda okuduğumuz yorumlar ve test sonucu mondeo almıştık neyse asıl konu bu değil.ozamanlar aklımdaki soruyu başkası sorduğundan üyelik açmayıp misafir olarak takip etmiştim.ama şimdi kendi özel sorum olduğu için yeni hesap açtım.umarım bu açıklamam yeterli olmuştur.bu arada mesajlarım onaylanıp yayınlanıyor.tel. ile onaylama kısmını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

özür.gene fake bir konu açıldı sanmıştım , ama yanılmışım.

• valla arabanı kullan derim ama illa şeytan dürtüyorsa onu satıp alacağın araba audi a3
  • Aman kardeşim aklın varsa araban kalsın. bende öğrenciyim inan mondeo ile herkesi kendine imrendirirsin merak etme macera arama
  • Performans arabasi alip da gazetelere konu olma da onun disinda neye binersen bin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tk152

Performans arabasi alip da gazetelere konu olma da onun disinda neye binersen bin.

gençlik ateşi işte performans istiyo biraz ama biraz akıllandım daha ilk tecrübemde okadar performansın gereksiz ve tehlikeli olduğunu anladım

quote:

Orijinalden alıntı: omercan_84

Aman kardeşim aklın varsa araban kalsın. bende öğrenciyim inan mondeo ile herkesi kendine imrendirirsin merak etme macera arama

amacım imrendirme değil 1 senedir araba kullanıyorum ama mondeo boyutlarıyla hem üni. öğrencisine gitcek gibi durmuyor hemde ilk araba maceramı daha küçük boyutta bi arabada istiorm aslında burdada bi çelişki var çok iyi şöför olmamama rağmen performans istiyorum.açıkcası aklım karışık babam mondeo kalsın olmadı seneye bakarız diyo.forumdaki çoğu kişide macera arama diyo galiba öyle yapacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: watkseburt

+1,size katılıyorum ayrıca ,
    üniversite ogrencısının amacı okumak mı,mıllete hava atmak mı,YERDE VE GÖKDE ne varsa ALLAH(C.C)ındır dostum,benım dıye bır sey yok,yeni din tüketme dini olmus,mondeoyu sat,bmw al,ondan da sıkılırsın 3-4 sene sonra merak etme,böle ınsanların hep ıcınde bı darlık,sıkıntı olucak(hava pesınde olanların)...

arkadaşım böyle düşünmeni sağlayacak ne yaptıysam özür diliyorum.ben mondeo beni kesmez şu olsun bu olsun hava atarım diye değil yeni bir sürücü olduğum için daha küçük boyutta bir araç ama gençliğinde verdiği duyguyla birazda performanslı bir araç bakıyodum ama ama yeni bir şöförün performansada ihtiyaç duymayacağını anladım.ALLAH'IMA ŞÜKREDİP mondeo'ya binicem hayırlısıysa..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Pardon ama anlayamadığım bir şey var öğrenci olan adama 2009 Ford Mondeo az mı geliyor ?
    45-50 yaşına gelmiş altında 12-13.000 TL lik araçlara binen ve senin acaba Mondeo'yu satıp Focus'mu alsam dediğin araca imrenerek bakan bir yığın insan var. Öğrenci olan adam için Mondeo fazla bile yat kalk Allah'a dua et.

üniversite ogrencısının amacı okumak mı,mıllete hava atmak mı,YERDE VE GÖKDE ne varsa ALLAH(C.C)ındır dostum,benım dıye bır sey yok,yeni din tüketme dini olmus,mondeoyu sat,bmw al,ondan da sıkılırsın 3-4 sene sonra merak etme,böle ınsanların hep ıcınde bı darlık,sıkıntı olucak(hava pesınde olanların)...

Herşey Allah'ındır. Allah ilmi isteyene, zenginliği istediğine verir. Zenginlik verdiklerinden de karşılığında şükretmelerini(malın şükrü zekattır) ister. Bunun dışında parasını hangi yönde harcayacağı kişinin kendisine kalmıştır. Arkadaş demekki zengin ve üniversiteye başlar başlamaz güzel bir arabaya binme lüksüne sahip. Öyle anlaşılıyor ki Mondeo kendisine büyük ve yaşlı işi gibi görünüyor. Daha sportif bir araç önerisi istemiş. Olayı başka taraflara taşımanın gereği olmadığını düşünüyorum.
    Herkes parasını istediği gibi harcar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: IGBT

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Pardon ama anlayamadığım bir şey var öğrenci olan adama 2009 Ford Mondeo az mı geliyor ?

Herşey Allah'ındır. Allah ilmi isteyene, zenginliği istediğine verir. Zenginlik verdiklerinden de karşılığında şükretmelerini(malın şükrü zekattır) ister. Bunun dışında parasını hangi yönde harcayacağı kişinin kendisine kalmıştır. Arkadaş demekki zengin ve üniversiteye başlar başlamaz güzel bir arabaya binme lüksüne sahip. Öyle anlaşılıyor ki Mondeo kendisine büyük ve yaşlı işi gibi görünüyor. Daha sportif bir araç önerisi istemiş. Olayı başka taraflara taşımanın gereği olmadığını düşünüyorum.
    Herkes parasını istediği gibi harcar.

benım cevabım eksık olmustu tamamlamısınız
    tabıı kı ınsanların zengın olabılır,vılla da oturabılır,ferrarıye de bıenılır,zekatını vermek kosuluyla,herkesın esıt eko.drm olması ztn ıslama uymaz,komunism olur o zaman,ama imrenelerk bakılması lafı benı süpheye itti biraz,baskaları ne der dıye yasamak,ne yazık kı yasam bıcımı oldu turkıyede,ben bu tarz ınsanlara kızgınım,konuyu acan arkadasa degıl...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.