Şimdi Ara

öğrenciye tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu sene ünüversiteye başlayacağım şuanda kullanılmayan aracımız 2009 mondeo bana kalmış durumda ama sizce bir öğrenci için uygun olurmu satıp başka birşeymi düşünsem.öğrenciliğin verdiği duyguylada spor arabalara ilgi var tabikide ama mondeonun ksasıda çok sportif ve hoş gelio bana ne dersiniz sizc ne yapmalıyım.bu arada araç dizel

• harika bir araca sahipsin kesinlikle satmaya kalkma bence hemde dizel yakıt masrafı konusundada üzmez seni
  • Ogrenciye tavsiye yok, ben olsam ogluma veya kizima araba vermem universite caginda malum icip icip surerler kaza yaparlar veya icmedende kaza yaparlar cok hizli gidip cunku arabaya bindinmi 90 100 pek hissedilmiyor cok rahat kontrolden cikabiliyor arac, kimse icmez demesin ben bu yasimda disardayken az iciyorum yanlis oldugunu bilmeme ragmen surerim birsey olmaz diyorum bazen oda cok zorda kalirsam ama max 30km ile gidiyorum eve yavas yavas, 20 li yaslarda herhalde birsey olmaz diyip basar giderdim genclik atesi denen birsey var malesef...Hala 20 lerde yaptigim bazi seyleri o zaman nasil yapmisim simdi goze alip yapamam oraya buraya gidemem diyorum muhauhaua bu arada 35 e geldim demek insan daha az risk almak istiyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

Ogrenciye tavsiye yok, ben olsam ogluma veya kizima araba vermem universite caginda malum icip icip surerler kaza yaparlar veya icmedende kaza yaparlar cok hizli gidip cunku arabaya bindinmi 90 100 pek hissedilmiyor cok rahat kontrolden cikabiliyor arac, kimse icmez demesin ben bu yasimda disardayken az iciyorum yanlis oldugunu bilmeme ragmen surerim birsey olmaz diyorum bazen oda cok zorda kalirsam ama max 30km ile gidiyorum eve yavas yavas, 20 li yaslarda herhalde birsey olmaz diyip basar giderdim genclik atesi denen birsey var malesef...Hala 20 lerde yaptigim bazi seyleri o zaman nasil yapmisim simdi goze alip yapamam oraya buraya gidemem diyorum muhauhaua bu arada 35 e geldim demek insan daha az risk almak istiyor....

niye öyle diyorsunuzki benim arkadaşım a babası golf aldı sakin sakin kullanıyo dsg ile tam ona göre yavaş yavaş sağdan gidiyor yani aklı başında olanda var

• quote:

Orijinalden alıntı: dj appıah

quote:

Ogrenciye tavsiye yok, ben olsam ogluma veya kizima araba vermem universite caginda malum icip icip surerler kaza yaparlar veya icmedende kaza yaparlar cok hizli gidip cunku arabaya bindinmi 90 100 pek hissedilmiyor cok rahat kontrolden cikabiliyor arac, kimse icmez demesin ben bu yasimda disardayken az iciyorum yanlis oldugunu bilmeme ragmen surerim birsey olmaz diyorum bazen oda cok zorda kalirsam ama max 30km ile gidiyorum eve yavas yavas, 20 li yaslarda herhalde birsey olmaz diyip basar giderdim genclik atesi denen birsey var malesef...Hala 20 lerde yaptigim bazi seyleri o zaman nasil yapmisim simdi goze alip yapamam oraya buraya gidemem diyorum muhauhaua bu arada 35 e geldim demek insan daha az risk almak istiyor....

niye öyle diyorsunuzki benim arkadaşım a babası golf aldı sakin sakin kullanıyo dsg ile tam ona göre yavaş yavaş sağdan gidiyor yani aklı başında olanda var

• öğrencisin ve 2009 mondeon var. yat kalk şükret derim

benzin konusunda araç nasıl bilmiyorum ama cebini yakmıyorsa kullanılmasında bi mahsur yok

ama dersenki spor bişey istiyorum. o aracı satıp alabileceğin bir çok araç var. audi a3, bmw 1, hyundai i30 olabilir mesela yani
  • öncelikle enforacle abimin yazdıkları için teşekkür ediyorum :) ama allah'a şükür alkol alışkanlığım veya kullanmışlığım yok,olmayacaktırda inş. :).yakıt konusu ise benim için problem deil babam düşünsünşuan aracı satmayı düşünüorum aklımda bu aracaı satarsam 2 model var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-cabrio-sevenlere-sayili-uretim-cabrio/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-turkiye-de-tek-orjinal-2009-ford-focus-st-2-5-225hp/detay

sizce bu 2 modele bu fiyatlar değermi.yoksaa başka araçlaramı yönelsem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YAZILIM KURSU İÇİN TAVSİYE
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bycapslock

quote:

quote:

gülüncek ne varki aklı başında hız kurallarına uyup saygılı bir şekilde kullanıyor

• araba bulmussun işte,şükret,mis gibi mondeo
  • quote:

Ben çocuğuma araba alırım.
    Kızım var 4,5 yaşında ve 18'ini bitirdiğinde ona hemen araba almayı planlıyorum.

Ama tek şartla, ona araba kullanmayı gerçekten öğrettikten sonra,
    gaza nasıl basılacağını,
    frene nasıl basılacağını,
    kaygan zeminde frene ve gaza nasıl basacağını,
    araba kaymaya başladığında nasıl kontra verebileceğini,
    çevredeki tehlikeleri önceden nasıl görebileceğini
    alkollü araç kullanmanın tehlikelerini, (alkol aldığında aracı mekanın orada bıraksın, taksi ile dönsün, ben ertesi gün aldırtırım)
    başkalarının gazına gelmemeyi
    trafikte hiçbir zaman yalnız olmadığını
    vs
    vs

Başkasının, bir arkadaşının kullandığı araca binmesindense, kendi kullandığı araca binmesini tercih ederim.
    Arkadaşı alkol alıp kullanabilir, bunu kontrol edemem de, bilemem de. Ama kızımın alkollü iken araba kullanmaması için önceden eğitebilirim.

18 yaşımdan beri araba kullanırım, 93 yılında, 19 yaşında üniversitede okurken ilk otomobilimin sahibi oldum.
    Ben de gençliğimde hızlı araba kullandım, yanlaya yanlaya gittim, boş yol bulup limitlerini zorladım ve öğrendim. Ama hiç alkollü araba kullanmadım, alkol alacaksam evden çıkarken arabayı almadım, alkol aldıysam da otoparkta bırakıp ertesi gün gittim aldım. Kendi hatamdan hiç kaza yapmadım, allaha şükür büyük kaza yaşamadım, kimseye de arkamdan küfrettirmedim.

Bunlar olgunluk ile gelebilecek özellikler olarak görülebilir, ama yetiştirmemize bağlı.
    Her genç sersem sersem araba kullanmıyor, tehlikeli hareketler yapmıyor, alkollü araba kullanmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

Ben çocuğuma araba alırım.
    Kızım var 4,5 yaşında ve 18'ini bitirdiğinde ona hemen araba almayı planlıyorum.

Ama tek şartla, ona araba kullanmayı gerçekten öğrettikten sonra,
    gaza nasıl basılacağını,
    frene nasıl basılacağını,
    kaygan zeminde frene ve gaza nasıl basacağını,
    araba kaymaya başladığında nasıl kontra verebileceğini,
    çevredeki tehlikeleri önceden nasıl görebileceğini
    alkollü araç kullanmanın tehlikelerini, (alkol aldığında aracı mekanın orada bıraksın, taksi ile dönsün, ben ertesi gün aldırtırım)
    başkalarının gazına gelmemeyi
    trafikte hiçbir zaman yalnız olmadığını
    vs
    vs

Başkasının, bir arkadaşının kullandığı araca binmesindense, kendi kullandığı araca binmesini tercih ederim.
    Arkadaşı alkol alıp kullanabilir, bunu kontrol edemem de, bilemem de. Ama kızımın alkollü iken araba kullanmaması için önceden eğitebilirim.

18 yaşımdan beri araba kullanırım, 93 yılında, 19 yaşında üniversitede okurken ilk otomobilimin sahibi oldum.
    Ben de gençliğimde hızlı araba kullandım, yanlaya yanlaya gittim, boş yol bulup limitlerini zorladım ve öğrendim. Ama hiç alkollü araba kullanmadım, alkol alacaksam evden çıkarken arabayı almadım, alkol aldıysam da otoparkta bırakıp ertesi gün gittim aldım. Kendi hatamdan hiç kaza yapmadım, allaha şükür büyük kaza yaşamadım, kimseye de arkamdan küfrettirmedim.

Bunlar olgunluk ile gelebilecek özellikler olarak görülebilir, ama yetiştirmemize bağlı.
    Her genç sersem sersem araba kullanmıyor, tehlikeli hareketler yapmıyor, alkollü araba kullanmıyor.

dediginiz dogru,bana da ilk araba 2005te alınmıstı ilk,benim amcam trafık kazasında cok genc yaşta öldügü için babam da korkarak almıstı.o yaşlarda yaptıgım şeyler ne deliymiş dedım,
    şükür kazam olmadı bugune kadar,baskasının arabasına da ancak guvendıgı kişiye bınılmelı dıye dusunuyorum,4 arkadasım farklı kazalarda öldüler,nedeni de yarısmak ve bos yol bulunca basmak,suan 25 yasındayım,yollarda kapısmak isteyen olsa bile sagdan devam edıyorum,1 snlık hata ,ya sakat kalmaya ya ölmeye neden olabılır

• Mondeo heybetli dizel ve seri bir araç. Yat kalk şükret altındaki arabaya boşuna masrafa girme değiştirip
  • quote:

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 14 Eylül 2010; 15:13:27 >

• coupe veya cabrio modeller kafamı kurcalıyo son 2 gün içinde birsürü araç tercihlerim arasına girdi civic typer,focus st ve bir kaç dakika öncede peugeot rcz..tabi mondeoyu satmamakta hala aklımda.sizin önerebileceğiniz araçlar yokmu?
  • ihtiyacını karşılayan araç varken, onu satıp, yeni araç almak, çok masraf ve israf.
    pek çoğumuzun, sahip olmak istediği ve hiç sahip olamayacağı bir arabaya sahipsin.
    güvenli, konforlu, ve ekonomik.
    bence mondeodan devam et.
    kendi ve başkalarının sağlığını tehlikeye atacak davranıçlardan sakın elinden geldiğince.
  • mondeoyu elinde tut bence ama illaki satıcam diyosan yakıt sorun olmassa 2.5 sti focus bir genç için mükemmel olur heralde
  • quote:

quote:

quote:

altında dsg li golf var ve sağdan yavaş gidiyo oda güzelmiş

• Bende ne yazsam olay oluyor burada :))) cevap verenlerde sasiriyor...
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.8T -- 14 Ekim 2010; 16:01:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thisismylife

öncelikle enforacle abimin yazdıkları için teşekkür ediyorum :) ama allah'a şükür alkol alışkanlığım veya kullanmışlığım yok,olmayacaktırda inş. :).yakıt konusu ise benim için problem deil babam düşünsünşuan aracı satmayı düşünüorum aklımda bu aracaı satarsam 2 model var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-cabrio-sevenlere-sayili-uretim-cabrio/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-turkiye-de-tek-orjinal-2009-ford-focus-st-2-5-225hp/detay

sizce bu 2 modele bu fiyatlar değermi.yoksaa başka araçlaramı yönelsem.

alkol alışkanlıgının olmadıgına emin misin?mondeo yu bırakıp focus almayı düşünmek

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.