Şimdi Ara

öğrenciye tavsiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Başkalarının ne dediği ne düşündüğüne fazla bakmamak gerek haklısınız ama hangimiz alkışlanmaktan hoşlanmayız. bir iş yaptığımızda övülmek istemeyiz. Şu forumda bile bulunma amacımız birazda bu değil mi ?

Bu açıdan bakıldığında insan aldığı arabasına gelecek olumlu yorumlarla mutlu olur. ben sizin arabaya demediğimi bırakmasam yerden yere vursam yada öve öve bitiremesem, hissi anlamda nötr kalmayı başarabilir misiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: watkseburt

quote:

Orijinalden alıntı: IGBT

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Pardon ama anlayamadığım bir şey var öğrenci olan adama 2009 Ford Mondeo az mı geliyor ?
    45-50 yaşına gelmiş altında 12-13.000 TL lik araçlara binen ve senin acaba Mondeo'yu satıp Focus'mu alsam dediğin araca imrenerek bakan bir yığın insan var. Öğrenci olan adam için Mondeo fazla bile yat kalk Allah'a dua et.

+1,size katılıyorum ayrıca ,
    üniversite ogrencısının amacı okumak mı,mıllete hava atmak mı,YERDE VE GÖKDE ne varsa ALLAH(C.C)ındır dostum,benım dıye bır sey yok,yeni din tüketme dini olmus,mondeoyu sat,bmw al,ondan da sıkılırsın 3-4 sene sonra merak etme,böle ınsanların hep ıcınde bı darlık,sıkıntı olucak(hava pesınde olanların)...

Herşey Allah'ındır. Allah ilmi isteyene, zenginliği istediğine verir. Zenginlik verdiklerinden de karşılığında şükretmelerini(malın şükrü zekattır) ister. Bunun dışında parasını hangi yönde harcayacağı kişinin kendisine kalmıştır. Arkadaş demekki zengin ve üniversiteye başlar başlamaz güzel bir arabaya binme lüksüne sahip. Öyle anlaşılıyor ki Mondeo kendisine büyük ve yaşlı işi gibi görünüyor. Daha sportif bir araç önerisi istemiş. Olayı başka taraflara taşımanın gereği olmadığını düşünüyorum.
    Herkes parasını istediği gibi harcar.

benım cevabım eksık olmustu tamamlamısınız
    tabıı kı ınsanların zengın olabılır,vılla da oturabılır,ferrarıye de bıenılır,zekatını vermek kosuluyla,herkesın esıt eko.drm olması ztn ıslama uymaz,komunism olur o zaman,ama imrenelerk bakılması lafı benı süpheye itti biraz,baskaları ne der dıye yasamak,ne yazık kı yasam bıcımı oldu turkıyede,ben bu tarz ınsanlara kızgınım,konuyu acan arkadasa degıl...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• dogancan_narter, IGBT,omercan_84 konudan cıktık bıraz ama bana göre üç arkadasta aklı basında insanlar,sevındım benım dusuncelerıme paralel ınsanlar görmeye

quote:

Orijinalden alıntı: omercan_84

Başkalarının ne dediği ne düşündüğüne fazla bakmamak gerek haklısınız ama hangimiz alkışlanmaktan hoşlanmayız. bir iş yaptığımızda övülmek istemeyiz. Şu forumda bile bulunma amacımız birazda bu değil mi ?

Bu açıdan bakıldığında insan aldığı arabasına gelecek olumlu yorumlarla mutlu olur. ben sizin arabaya demediğimi bırakmasam yerden yere vursam yada öve öve bitiremesem, hissi anlamda nötr kalmayı başarabilir misiniz?

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IGBT

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Pardon ama anlayamadığım bir şey var öğrenci olan adama 2009 Ford Mondeo az mı geliyor ?
    45-50 yaşına gelmiş altında 12-13.000 TL lik araçlara binen ve senin acaba Mondeo'yu satıp Focus'mu alsam dediğin araca imrenerek bakan bir yığın insan var. Öğrenci olan adam için Mondeo fazla bile yat kalk Allah'a dua et.

+1,size katılıyorum ayrıca ,
    üniversite ogrencısının amacı okumak mı,mıllete hava atmak mı,YERDE VE GÖKDE ne varsa ALLAH(C.C)ındır dostum,benım dıye bır sey yok,yeni din tüketme dini olmus,mondeoyu sat,bmw al,ondan da sıkılırsın 3-4 sene sonra merak etme,böle ınsanların hep ıcınde bı darlık,sıkıntı olucak(hava pesınde olanların)...

Herşey Allah'ındır. Allah ilmi isteyene, zenginliği istediğine verir. Zenginlik verdiklerinden de karşılığında şükretmelerini(malın şükrü zekattır) ister. Bunun dışında parasını hangi yönde harcayacağı kişinin kendisine kalmıştır. Arkadaş demekki zengin ve üniversiteye başlar başlamaz güzel bir arabaya binme lüksüne sahip. Öyle anlaşılıyor ki Mondeo kendisine büyük ve yaşlı işi gibi görünüyor. Daha sportif bir araç önerisi istemiş. Olayı başka taraflara taşımanın gereği olmadığını düşünüyorum.
    Herkes parasını istediği gibi harcar.

benım cevabım eksık olmustu tamamlamısınız
    tabıı kı ınsanların zengın olabılır,vılla da oturabılır,ferrarıye de bıenılır,zekatını vermek kosuluyla,herkesın esıt eko.drm olması ztn ıslama uymaz,komunism olur o zaman,ama imrenelerk bakılması lafı benı süpheye itti biraz,baskaları ne der dıye yasamak,ne yazık kı yasam bıcımı oldu turkıyede,ben bu tarz ınsanlara kızgınım,konuyu acan arkadasa degıl...

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Elinizdeki araç da oldukça güzel bir araç fakat ben yerinizde olsam Mondeo'yu satıp aşağıdaki araçlardan birini almayı düşünürdüm:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-3-serisi-cabrio-3-30-ci-30683268/detay?source=promotion_chva

(Model yılı ve 3.30 motorun olması sizin için bir sorun teşkil etmeyecekse)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-3-serisi-ilk-sahibinden-kusursuz-temizlikte-320i-4-31505338/detay

Örnekler çoğaltılabilir. Kısacası BMW diyorum.

Not: Zevkler ve renkler tartışılmaz.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.8T -- 14 Ekim 2010; 19:17:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.8T

BMW akar hacım, gençlik macerası tadına doyum olmaz... salla gitsin mondeo'yu bir an önce

satmaktan vaz geçtim sayılır ama geçen gün ingilterenin online araç satış sitesinde dolaşırken 2.2 ve 2.5'lik mondeo titanium x ler gördümde bayıldım araca. acaba benim araca o titanium x deki spoiler krom kaplama çift egzos çıkışı vs. türkiyede orjinal bulabilirmiyim yada bayiler istek üzerine bu tür parçaları getirirlermi?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suads -- 19 Eylül 2010; 17:00:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suads

hangi ilde başlıyorsun uni'ye

istanbul
  • Mondeo ile babanın arabasını emanet alıp okula gelmiş gibi bir imajın olur...
  • Arkadaş alttan aldıkça siz üstüne gitmişsiniz. Neymiş mondeo neyine yetmiyomuş, 40 yaşındaki adamlar 10milyarlık araçlara biniyormuş vs vs. Arkadaş araç tavsiyesi istemiş nedenini de belirtmiş fakat siz boş muhabbetlere girip konu dışına çıkıyorsunuz. Mondeo 19 yaşındaki birisine göre uygun bir araç değil bencede (görüntü bakımından). Daha sportif veya en azından hb bir araç düşünülebilir bunun yerine. illa 70-80 milyarlık bir araç olmak zorunda da değil.

Ben mondeoyu satıp yerine vw golf almanı öneririm. Hem yaşına uygun hemde fazla göze batmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Arkadaş alttan aldıkça siz üstüne gitmişsiniz. Neymiş mondeo neyine yetmiyomuş, 40 yaşındaki adamlar 10milyarlık araçlara biniyormuş vs vs. Arkadaş araç tavsiyesi istemiş nedenini de belirtmiş fakat siz boş muhabbetlere girip konu dışına çıkıyorsunuz. Mondeo 19 yaşındaki birisine göre uygun bir araç değil bencede (görüntü bakımından). Daha sportif veya en azından hb bir araç düşünülebilir bunun yerine. illa 70-80 milyarlık bir araç olmak zorunda da değil.

Ben mondeoyu satıp yerine vw golf almanı öneririm. Hem yaşına uygun hemde fazla göze batmaz.

önerin için tşk. ederim arkadaşım ama vw'ye karşı nedensiz bir antipatim var :).ve zaten satmaktan vazgeçtim şuan tek düşündüğüm şuanki aracıma yurt dışındaki titanium x lerdeki çift egzos çıkışı,18inç jant kromaj kaplamalar vs. bunları orjinal olarak nerden bulabilirim tekrar soruyorum bayilere yurtdışından getirtebilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Arkadaş alttan aldıkça siz üstüne gitmişsiniz. Neymiş mondeo neyine yetmiyomuş, 40 yaşındaki adamlar 10milyarlık araçlara biniyormuş vs vs. Arkadaş araç tavsiyesi istemiş nedenini de belirtmiş fakat siz boş muhabbetlere girip konu dışına çıkıyorsunuz. Mondeo 19 yaşındaki birisine göre uygun bir araç değil bencede (görüntü bakımından). Daha sportif veya en azından hb bir araç düşünülebilir bunun yerine. illa 70-80 milyarlık bir araç olmak zorunda da değil.

okudum bastan sonra biraz abarttısım sahsen,vw scirocco yasına gıder bence

• Adalet Mülkün Temelidir.

2001 Doğan SLX 1.6 ie alabilirsin, taksiden çıkma.
  • vazgeçmişsin ama ben yinede bir öneride bulunacağım:

BİNDİĞİM EN İYİ ARAÇ AUDI A4 3.0 QUATTRO S-Line '04 dü. kadranın sonunu vurur. çift egzosludur havasından geçilmez şehir içi 30-35 kuruşyapar (babamın dediğine göre) hele ki metalik gri olursa tadından yenmez airbag, çift iklim dijital klima, spor koltuklar ve direksiyon. al gitsin derim zaten pazarlamacıdeğilsin benzin, mazot düşünüp ne yapacaksın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: malibaturhan

vazgeçmişsin ama ben yinede bir öneride bulunacağım:

BİNDİĞİM EN İYİ ARAÇ AUDI A4 3.0 QUATTRO S-Line '04 dü. kadranın sonunu vurur. çift egzosludur havasından geçilmez şehir içi 30-35 kuruşyapar (babamın dediğine göre) hele ki metalik gri olursa tadından yenmez airbag, çift iklim dijital klima, spor koltuklar ve direksiyon. al gitsin derim zaten pazarlamacıdeğilsin benzin, mazot düşünüp ne yapacaksın :D

Benzinle mi? 40 kuruş :D
    Cruze'cular boşuna eziyet çekiyor o zaman. Baksana A4 3.0 da aynı yakıyormuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: malibaturhan

vazgeçmişsin ama ben yinede bir öneride bulunacağım:

önerin için teşekkür ederim ama senin dediğin gibi vazgeçtim.şuan tek sorum daha öncede belirttiğim gibi titanium x donanım jant,tampon vs. orjinal bulabilirmiyim bayiden vs.fiyat ne olur.bu hafta gidecektim doğan otomotive zamanım olmadı lütfen bilen yardımcı olsun

• Üniversite öğrencisinin Mondeo'ya binmesi dışarıdan hoş olmayan izlenimler yaratabileceğinden dolayı kendi görüşümü belirttim bir yanlışımız olduysa affola...
  • quote:

Orijinalden alıntı:

Üniversite öğrencisinin Mondeo'ya binmesi dışarıdan hoş olmayan izlenimler yaratabileceğinden dolayı kendi görüşümü belirttim bir yanlışımız olduysa affola...

Geçen gün gazetede İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'ya aldığı beyaz Mercedes E kasayı gördüm. 18 yaşına girmiş bir gencin son model Mercedes E kasa kullanması benim biraz garibime gitti. Tabii babası İbrahim Tatlıses olunca konu değişir...
    Herşeyi zamanı gelince kullanmak lazım. Mondeo'yu da Mercedes'i de... tabi bu saydığım araçları almak büyük bir imkan ister heleki Mercedes'i...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 18 Ekim 2018; 20:56:52 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.