Şimdi Ara

ÖĞRENİM BELGESİNİ E-DEVLETTEN ÇIKARSAK OLUYOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürücü kursuna 4 ağustos 2015 tarihinde öğrenci işlerinden aldığım öğrenim belgesini vermişim. Evde 28 eylül 2015 tarihinde aldığım da duruyor. Geçerlilik süresi ne kadar?

20 mayısa randevu aldım, parmak izi vermedim daha önce; kaç saat erken gitmem lazım?
    Bir de sertifikanın arkasına kimlik fotokopimle, sürücü kursu dekontunu zımbalamışlar onları çıkartmam mı lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öğrenci belgelerinin geçerlilik süresi 6 ay idi yanlış hatırlamıyorsam. Emniyette öğrenci belgesi istiyorlar mıydı ona tekrar bakın bence. Parmak izi işlemi ise 2-3 dakika sürüyor tabi sıra yoksa. Gittiğinizde ilk yapacağız işlem kimliğiniz ve 1 adet biyometrik fotoğrafınız ile parmak izi vermek olsun yoksa sıranız geldiğinde parmak izi ver gel diyorlar. Fotoğrafıda parmak izinden sonra geri vermişlerdi benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ephésus

Öğrenci belgelerinin geçerlilik süresi 6 ay idi yanlış hatırlamıyorsam. Emniyette öğrenci belgesi istiyorlar mıydı ona tekrar bakın bence. Parmak izi işlemi ise 2-3 dakika sürüyor tabi sıra yoksa. Gittiğinizde ilk yapacağız işlem kimliğiniz ve 1 adet biyometrik fotoğrafınız ile parmak izi vermek olsun yoksa sıranız geldiğinde parmak izi ver gel diyorlar. Fotoğrafıda parmak izinden sonra geri vermişlerdi benim.

Sağolun. Sertifikanın arkasına kimlik fotokopimle, sürücü kursu dekontunu zımbalamışlar onları çıkartmam mı lazım?
  • Kimlik fotokopisi emniyette lazım o kalsada sorun olmazdı ama dekont işi bozmuş. Çıkartsanız daha iyi olur sanki. Yoksa emniyette çıkartıp dekontu ayırıp geri verirler diye tahmin ediyorum. Birde "bu ne şimdi ***" şeklinde bi surat ifadesi takınırlar tam olur
  • quote:

Kimlik fotokopisi emniyette lazım o kalsada sorun olmazdı ama dekont işi bozmuş. Çıkartsanız daha iyi olur sanki. Yoksa emniyette çıkartıp dekontu ayırıp geri verirler diye tahmin ediyorum. Birde "bu ne şimdi ***" şeklinde bi surat ifadesi takınırlar tam olur

Tamam sağolun. E-devlet'ten çıkarsam sorun olmaz dimi öğrenci belgesini?

• Çıktı almadan önce sağına soluna özellikle altına bakın. Geçerlilik ile ilgili ek bilgilendirme yoksa sorun olmaması gerek. Ehliyetiniz şimdiden hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 19 Mayıs 2016; 1:07:58 >
  • quote:

Çıktı almadan önce sağına soluna özellikle altına bakın. Geçerlilik ile ilgili ek bilgilendirme yoksa sorun olmaması gerek. Ehliyetiniz şimdiden hayırlı olsun

Teşekkür ederim iyi geceler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.