Şimdi Ara

ÖĞRENİM KREDİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
4
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilen ve yardımcı olabilecek arkadaşlara birkaç sorum olacak,cevap verip yardımcı olabilirlerse şimdiden sevinirim.
    1-)Biz şimdi KYK'ya hem karşılıksız burs hem de öğrenim kredisi için aynı anda başvuru yapabiliyormuyuz?Karşılıksız bursun çıkmayacağını bildiğim için öğrenim kredisinide başvurmayı düşünüyorum.
    2-)Öğrenim Kredisi 12 ay boyunca mı veriliyor yoksa Ekim-Haziran ayları arasında mı?
    3-)Öğrenim Kredisinin aylık miktarı ne kadar?
    4-)Öğrenim kredisini geri öderken faiz binerek mi ödüyoruz?Ödeme şekli taksitle mi oluyor yoksa bütün halinde mi?
    5-)TEV bursunda ödeme yapılacağı söyleniyor ama faizle mi faizsiz mi ödeneceği söylenmiyor.TEV bursu alıp bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
    6-)Hem TEV'den hemde KYK'dan burs alabiliyormuyuz yoksa böyle bir durum yok mu?
    7-)Sizce TEV bursu mu yoksa KYK geri ödemeli burs mu?

• Yukarılarda kalsın yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alakazam26

Arkadaşlar bilen ve yardımcı olabilecek arkadaşlara birkaç sorum olacak,cevap verip yardımcı olabilirlerse şimdiden sevinirim.
    1-)Biz şimdi KYK'ya hem karşılıksız burs hem de öğrenim kredisi için aynı anda başvuru yapabiliyormuyuz?Karşılıksız bursun çıkmayacağını bildiğim için öğrenim kredisinide başvurmayı düşünüyorum.
    2-)Öğrenim Kredisi 12 ay boyunca mı veriliyor yoksa Ekim-Haziran ayları arasında mı?
    4-)Öğrenim kredisini geri öderken faiz binerek mi ödüyoruz?Ödeme şekli taksitle mi oluyor yoksa bütün halinde mi?
    5-)TEV bursunda ödeme yapılacağı söyleniyor ama faizle mi faizsiz mi ödeneceği söylenmiyor.TEV bursu alıp bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.

kyk öğrenim kredisi geri ödemelidir geri ödemesizde çıkabilir 12 ay boyunca veriliyo bide ocak ayında verilmeye başlanıyo

• Öncelikle başvuru koşullarından bende habersizim bir arkadaşımız nasıl başvuracağımızı anlatırsa sevinirim.

KYK geri ödemeli burstur bunu zaten yazmışsın. Bir kredi niteliğinde olup başvuran herkese verilir. Şuan da 280 TL'dir. Her yıl yıl başındayeni zamlar gelir (Yaklaşık 20tl). 2012 yılında 260 TL' di, bu yıl 280 oldu. Muhtemelen 1 Ocakta 300 TL olur. Her ayın 7'sinde kartına yatırılır ve istediğin zaman istediğin miktarda çekersin. (Ben Ziraat Bankası olarak biliyorum). Geri öderkende taksitlendirme işlemleri bildiğim kadarıyla sana kalmıştır. İstersen hepsini aynı gün yatırabilirsin.

Tüm bildiklerimi paylaşmak istedim. Ancak dediğim gibi nasıl başvuruyoruz bunu öğrenirsek harika olur. İnternetten mi yoksa bir banka, kuruluştan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alakazam26

Arkadaşlar bilen ve yardımcı olabilecek arkadaşlara birkaç sorum olacak,cevap verip yardımcı olabilirlerse şimdiden sevinirim.

aynı soruları sormak için bende konu açacaktım bilgisi olan var mı acaba?tüm sorular için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel bir faiz bindiriyorlar ama ödemeye mezuniyetten 2 yıl sonra başlanıyor diye biliyorum
  • konu guncel kalsin ben de merak ediyorum ayrica
    bu bursu almak icin (geri odemeli-odemesiz farketmez) ailenin durumuna bakiyolar mi yoksa isteyen herkes alabiliyo mu ?

• up sorular cevaplansın
  • Yukarı
  • Yukarı.
  • Up.
  • Doğru düzgün bilgilendirecek bir kişi yok mudur forumda arkadaş?
  • Faiz koyuyorlar mı acaba geri öderken?

• Arkadaşlar biri bilgilendirebilir mi? Aylık ne kadar alacağız, ileride faiziyle yaklaşık ne kadar ödememiz gerekiyor, nereden başvuracağız?
  • ilgilenin arkadaşlar

• Öğrenim kredisine başvursak, çıksa almama ihtimalimiz var mı? Vazgeçsek almaktan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.