Şimdi Ara

öğrenim kredisi hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitede okuyan arkadaşlar sakın öğrenim kredisi almayın. benden söylemesi sonra geri ödemesi çok zor oluyor. fazi de biniyor!!
    bizim eve nerdeyse haciz gelecekti.
    henüz işe giremedim. ailemin yüzüne bakacak halim kalmadı.
    çok bunalıyorum. tercilerinizi yaparken çok iyi düşünün.
    yüksekten uçmayın kendinizi birşey sanmayın, mütevazi olun. Yoksa benim gibi çakılırsınız. toparlayamazsınızda. acınacak durumdayım.
    son olarak anne ve babanızı asla üzmeyin. o kadar fedakarlarki, oysa ben yüzlerini düşürüyorum ama gıkları bile çıkmıyo. canım annem seni öyle seviyorum ki, kelimeler yetersiz kalıyor. düşünükçe ağlıyorum. fedakar babacım hakkınızı ödeyemem. ayağınızın altına paspas olsam ne mutlu bana.

• Aynı durum benimde başıma gelecek sanırım..En son 2 yıl önce bir ödeme planı gelmişti.. Daha sonra öderim diye sallamadım Ne bir belge yolluyorlar nede hacze geliyorlar..Bu nasıl iş yahu

(faiz işliyor tabi, iyice birikti borç..Katkı kredisinin geri ödemeside var.. Aldığımız para zaten kredi kartı borçlarına gidiyor..Şu loto devretmişti dimi..Umudumuz lotolara kaldı )
  • evet doğru söylüyorsun.Benim abimde aynı dertten başı yandı 1997 de üni.yi bitirdi o zamn ödedi bitti sandık meğer ki bitmemiş bi baktık eve kağıt geldi borç var diye üniversiteden toplam faiziyle birlikte 1500 ytl ödedik tabi abimle birlikte aileylebu devletin işleri çok saçma ve haysiyetsizler 1999 da kesmişler faturayı bize taa 2008 de geliyor faiziyle birlikte olcak iş mi bu yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modban -- 26 Mayıs 2008; 0:15:55 >
  • walla ben çekiyorum 160 her ay pek datlu oluyor ama geri ödemesini aklıma getirmek bile istemiyorm
  • mecbursan çekeceksin
  • Ben allaha şükür 2 yıl başbakanlık aldım. Sonra alttan dersler 3'ü geçince kestiler kredi vermeye başladılar. 2 yıl kardayım ama sonuçta geri alcaklar. Öğrenciysen kredi veya başka burs almadan olmuyor. Durumu olanlar tabiki hiç bulaşmasın.
  • Öğrenim kredisi alırken derslerden kalınca kesilme durumu varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ЖαГЇžмα#

Öğrenim kredisi alırken derslerden kalınca kesilme durumu varmı ?

Yok istediğin kadar bırakabilirsin. Ben 4. sınıfta 26 ders geçtim. (Sene başındaki bütlerle beraber) İnat değilmi yinede 4 yılda bitirdim üniversiteyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piramit17 -- 26 Mayıs 2008; 1:59:18 >
  • Hmm iiymiş ya ben daha kalmadım bakalım nolcak
  • tefeci bu devlet 2300 lira para almışım 3300 lira ödedim. neyseki bitti namussuz, ama aldığıma bin pişmanım. böyle olduğunu bilsem aç gezer ama şu paraya tenezzül etmezdim

öğrenim kredisi hakkında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.